• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

banada magnezyum vermişti içtim. Bende birde bel fıtığı var dün misafirlerim nasıl yolladım bilmiyorum çıldırıyordum hem fıtık ağrısından hemkasık ağrısından .dedim eşime doktoramı gitsek ağlaya ağlaya yattım mecbur bi tane minoset içtim doktor böle zamanlarda içebilirsin demişti birde magnezyum içtim .artık ağrıdan bayılmışım sabah bel ağrım yoktu ama çokşiddetli bu kasık krampıyla uyandım .magnezyumda içtim ama hala geçmedi.yarın zaten 4 lü test sonuçlarımızı alıp göstericez inşallah yoktur birşey:(

cnm inş bişey yokturdur...... çok fazlamı sen biliyosun dayanamıcak şekildeyse keşke bu gün gitseydin..

banada magnezyum vermişti içtim. Bende birde bel fıtığı var dün misafirlerim nasıl yolladım bilmiyorum çıldırıyordum hem fıtık ağrısından hemkasık ağrısından .dedim eşime doktoramı gitsek ağlaya ağlaya yattım mecbur bi tane minoset içtim doktor böle zamanlarda içebilirsin demişti birde magnezyum içtim .artık ağrıdan bayılmışım sabah bel ağrım yoktu ama çokşiddetli bu kasık krampıyla uyandım .magnezyumda içtim ama hala geçmedi.yarın zaten 4 lü test sonuçlarımızı alıp göstericez inşallah yoktur birşey:(

magnezyumu günde 2 defa alabilirsin.sabah ve aksam olmak üzere.bana hastanede yatarken sürekli öyle verdiler.doktorum 1 tane vermisti sonradan sordum icebilirsin dedi.:82:

doktorum kesin erkek diyince sanki rahatladım biraz muallakta olup bilememekte kötü yapıyor insanı zaten kaç gündür erkek görüyorum rüyamda erkeğe alıştırmıştım kendimi.

canım aslında ben sizi hiç bırakmam ama bu saten sonra buraya gelmem hem sizlere hemde bana üzüntüden başka birşey vermez....
Bu yüzden bundan sonra sık gelemem artık...
Ama arada belki uğrarım...

Kendinize iyi bakın arkadaşlar...
Sakın beni göz önüne alarak olumsuz şeyler düşünmeyin...

Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize....

fadikcim şu güçlü duruşuna hayran kaldım... Bizler etkilenmeyelim diye düşünceli davranman... Allah senin gönlüne göre mükafatlandırır inşallah... çok iyi niyetli ve düşünceli birisin...

yicika , fotoğraftaki erkek miydi ben hep kız çocuğu diye bakıyordum :52:bebişinin cinsiyetinin erkek old. okuyunca da 1 kız 3 oğlu olacak yicikanın diye aklımdan geçirmiştim:9:

Back
X