• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Herkese iyi akşamlar kızlar. Valla ben de okuyamadım gündüz bayağı bi kaynatmışsınız. :)) Malum okulda pek giremiyorum ben. Umarım herkes ve bebişleri iyidir. Bu arada bebişleri hissetmeye başladınız mı? Ben iki-üç gündür çok net hissediyorum kuzumu maşallah. Kıpır kıpır oynuyor içerde :))

Herkese iyi akşamlar kızlar. Valla ben de okuyamadım gündüz bayağı bi kaynatmışsınız. :)) Malum okulda pek giremiyorum ben. Umarım herkes ve bebişleri iyidir. Bu arada bebişleri hissetmeye başladınız mı? Ben iki-üç gündür çok net hissediyorum kuzumu maşallah. Kıpır kıpır oynuyor içerde :))

Aaa ne güzel canım yaa valla maş.Senin kız mı erkek miydi?Erkekler biraz daha erken hissediliyormuş herhalde...

Aaa ne güzel canım yaa valla maş.Senin kız mı erkek miydi?Erkekler biraz daha erken hissediliyormuş herhalde...

Canım benim kız olacak. Maşallah erken hissettirdi benim kız kendini hareketle olacak herhalde annesi gibi:8::8: gerçi babaya çekseydii 9. ayda ancak hissetirirdi kendisini :60:
Öyle bir geçer zaman ki'yi bekliyorum canım.

Canım benim kız olacak. Maşallah erken hissettirdi benim kız kendini hareketle olacak herhalde annesi gibi:8::8: gerçi babaya çekseydii 9. ayda ancak hissetirirdi kendisini :60:
Öyle bir geçer zaman ki'yi bekliyorum canım.

Anladım canım hadi gözün aydın diyeyim o zaman iyiki sana çekmiş.İnş ben de hissederim yakın zamanda.Senin hareketler kaçıncı haftada başladı.Bi de 2. çocuk mu senin??

Anladım canım hadi gözün aydın diyeyim o zaman iyiki sana çekmiş.İnş ben de hissederim yakın zamanda.Senin hareketler kaçıncı haftada başladı.Bi de 2. çocuk mu senin??

Canım benim ilk çocuk 18. haftanın sonlarına doğru net bir şekilde hissetmeye başladım. Ama sürekli değil tabi. Valla evde elim karnımda televizyonun karşısında bekliyorum kıpırdanmasını. Daha önceki haftalarda hiç ama hiç hissetmedim valla ne bir seğirme ne bir kıpırtı. Şimdi bariz hissediyorum yer değiştirdiğini.

Anladım canım hadi iyi seyirler sana.Dizinle başbaşa bırakıyorum yoksa ben sürekli merak eder soru sorarım şimdi bebiş hareketleriyle ilgili:30:
Ben de Papatyam dizisini izliyorum.Öyle Bir Geçer Zaman ki'yi izlerken sinirden çatlıyorum bu sefer de eşim kızıyor izletmiyor:45:
Hadi iyi akşamlar herkese:64:

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum,konuşulduysa da ben kaçırmış olabilirim.

Ya doğumdan sonra göğüs uçları baya kötü oluyormuş.Hatta geçen yeni doğum yapan bir arkadaşım,doğum sancısından beterdi çok acı çektim 1 hafta dedi.Ne yapmalıyız bunu engellemek için ???

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum,konuşulduysa da ben kaçırmış olabilirim.

Ya doğumdan sonra göğüs uçları baya kötü oluyormuş.Hatta geçen yeni doğum yapan bir arkadaşım,doğum sancısından beterdi çok acı çektim 1 hafta dedi.Ne yapmalıyız bunu engellemek için ???

Canım benim yeni doğum yapan arkadaşım var o 8. ayından itibaren lansinoh diye bir krem kullanmış doktoru tavsiye etmiş. Çok faydasını gördüm diyor hala da kullanıyor bitkisel bir ürünmüş galiba. Ben almayı düşünüyorum ilerleyen aylarda malum çok kötü oluyormuş göğüs uçları:84:

selam kizlar bende 18 haftalik hamileyim.sizin yazdiklarinizi okuyodum her zaman.bende katiliyim dedim.burada her zaman usg ile bebegi goremiyoz.ama kan tahlilleri felan burda cok dikkat ediyolar.bebekle ve anneyle ilgili testler cok siki kontrol altinda.usg ilede kendi dr.muz iki defa bakiyo.gebelik boyunca.ayintili usg icin radyoloji dr.bebegin her bir organini inceliyolar.usg bebege cok zararliymis dr.muz ole soledi.kontrole gittimizde kalp sesini dinliyolar.bebekte bir anomalilik olmadikca usg ile bakmiyolar.vitamin ilaclari bile farkli sadece 1 tane kullaniyoz.icinde hersey var.balik yagli.sizin her dr.kontrolunuzde bebeginizi gorebilmenize cok seviniyorum.benim boyle bir imkanim yok.buranin tek avantaji bebek kiyafetleri cok ucuz.turkiyede aldigimiz markali bebek kiyafetleti burda inanilmiycak kadar ucuz.insallah hepimiz saglikli bir sekilde bebeklerimize kavusuruz.benide topiige eklerseniz sevinirim.sat 14 temmuz.bebgin cinsiyeti erkek.

Hosgeldin canim

kızlar bende zaman zaman tekrar edıyorum ama drumda kesınlıkle uçlarına bışey surme dokunma uçalrına allah korusun erken doguma sebep olur dedı.tavsıyem drunuza sormadan kullanmayın

Back
X