• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

300110 canım çok geçmiş olsun,Allahım şifalar versin tekrarını yaşatmasın.Ayyy bu kadar uzun maili görünce başka birşey var ,üzülücem diye kokrtum ama Allah'tan korkulacak birşey yokmuş.Zaten bi doğsunlar popolarını ısırıcam onların:29:

İdrar yolu enfeksiyonu nedeniyle mi verdi iğneyi canım ? Off ya bende de var, antibiyotik kullandım ama bilmiyorum geçti mi.Yarın kontrolüm var.Valla geçtiğini de sanmıyorum, benim sonum da senin gibi görünüyor canım.Neyse bu böyle aylardır geçmek bilmedi benim de :(

Benim de ilk haftalardan bu yana enfeksiyon var.İlk başta ilaç vermemişti.Bol su iç demişti ama ya ben çok içemedim yada fayda etmedi bilmiyorum geçmedi.Bu sefer alfasid verdi.Onu kullandım.Onu kullandıktan sonra ilk kez yarın gidicem işte.Artık yeni bir tahlil isteyecek sanırım.Hakkımızda hayırlısı olsun canım ya.Bebişlerimiz sağlıcakla doğsunlar da...
arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu belirtileri nelerdir bende sürekli bir sarı akıntı var geçmedi nedir bilmiyorum doktora sordum fitil verdi uygulamadım sanırım tahlilde bir sorun olsa çıkar demi
günaydın kızlar nasılsınız ben dun bu saatlerde ıyıydım.resmı bı kurumda calıstıgım ıcın 1o kasımda toren olur bahcede ona katıldım gayet ıyıdım ama saygı durusundan ıtıbaren elelrım keçeşmeye basladı mıdem bulanıyo gıbı oldu basımdan asagı kaynar sular dokuldu sabret dedım kendıme 1 dk saygı durusu dayanamayacakmısın dedım ama olmadı istiklal marsı okunurken ıyıce fenalastım en son mısrayı hatırlamıyorum ben fenalaştım düşeceğim demişim saadece.o sıra ben ıptal bayılmışım her tarafımda ınsanlar oldugu ıcın yere dusmeden hemen yakalamıslar benı apar topar saglık bolumumuze goturmusler 15-20 dk sonra kendıme geldım hemen arkadaslar esımı aramıslar oda panık ıcınde gelmıs.ben kendımı ıyı hıssedınce ayaga kalktım ama Allahım korudu belkı kendımı ıyı hıssetmıyorum dıye saygı durusundayken sıradan cıksaydım merdıvenlerden felan dusecektım dogal olarak artık kafam gözum nereye gelırse.Allah korumus benı ve bebeğimi.sağolsun butun arkadaslar delı dıvane oldu.hemen doktora gıttık kan şekerin düşmüş olabılır dedıler kan tahlılı oldu evde ıstırahat et dedıler butun gun dınlendım tahlıl sonucunda hıcbırsey cıkmadı belkı o sanıyede kan sekeırn dusmus olabılır dedı doktorum sabah cok sukur ıyı uyandım kendımı ıyı hıssetmesem ıse gelmeyecektım ama ıyıyım cok sukur evde otursam daha kotu olacaktım.kızlar aman dıkkat edın ben hayatımda daha ılk defa bayıldım.biliyorum hepsi o kuzumun yuzunden dogsun bı ınsallah etını kıvıracagım gorur o anneyı bayıltmak neymıs.kurban olurum ben ona.:emir_bebek::90:

Günaydın cranberry ve mormaske.Sizler nasılsınız?

günaydınlar
canım benim geçmiş olsun kıyamam sana
doğsunlar da sağlıcakla dur etini kıvırma bence benim gibi popoya bir iki şaplak hafif hafif daha ii bezden geçmez zaten biraz içimiz rahatlar
bunları yazarken aklıma ne geldi güldüm:9:
ne zaman oğlumun altını açsam fiskiye çalışırdı açmamı beklerdi sıpa neyseki yüzümü tutturamadı hiç erkek anneleri hazırlıklı olun

Günaydın cranberry ve mormaske.Sizler nasılsınız?

ben iiyim canım sen nasılsın
dün üçlü test sonucumuzu aldık normal çıktı çok şükür darısı tüm arkadaşlara
sonra lcw ye gittim yok hamile kıyafeti ne zaman gelecek ben doğuracam sonramı getireceğiniz dedim güldüler
3'lü badilerden bahsetmiştiniz 12,90 na onlardan aldım uygun ve penyesi güzel
bide 9,90 na penye bir tulum aldım bebişime
abisine bayramlık almaya gitmiştim nasip küçüğeymiş
abisine bişeyler beğendim ama kendisini götürmek daha ii şimdi artık herşeyi beğenmiyor trip atıyor sonra paşa kendisi beğensin
aman ne kalabalıktı çok yoruldum herkes çocuğuna bayramlık almaya gelmişti ya:78:

Günaydın kızlar,
uzun zamandır giremiyordum ama ara ara sizi takip ediyorum
Ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür herşey yolunda 16 haftalık olduk,
allah kısmet ederse bi kızım olacak :69:
dün dörtlü test için kan verdim inşallah iyi çıkar.

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız ben dun bu saatlerde ıyıydım.resmı bı kurumda calıstıgım ıcın 1o kasımda toren olur bahcede ona katıldım gayet ıyıdım ama saygı durusundan ıtıbaren elelrım keçeşmeye basladı mıdem bulanıyo gıbı oldu basımdan asagı kaynar sular dokuldu sabret dedım kendıme 1 dk saygı durusu dayanamayacakmısın dedım ama olmadı istiklal marsı okunurken ıyıce fenalastım en son mısrayı hatırlamıyorum ben fenalaştım düşeceğim demişim saadece.o sıra ben ıptal bayılmışım her tarafımda ınsanlar oldugu ıcın yere dusmeden hemen yakalamıslar benı apar topar saglık bolumumuze goturmusler 15-20 dk sonra kendıme geldım hemen arkadaslar esımı aramıslar oda panık ıcınde gelmıs.ben kendımı ıyı hıssedınce ayaga kalktım ama Allahım korudu belkı kendımı ıyı hıssetmıyorum dıye saygı durusundayken sıradan cıksaydım merdıvenlerden felan dusecektım dogal olarak artık kafam gözum nereye gelırse.Allah korumus benı ve bebeğimi.sağolsun butun arkadaslar delı dıvane oldu.hemen doktora gıttık kan şekerin düşmüş olabılır dedıler kan tahlılı oldu evde ıstırahat et dedıler butun gun dınlendım tahlıl sonucunda hıcbırsey cıkmadı belkı o sanıyede kan sekeırn dusmus olabılır dedı doktorum sabah cok sukur ıyı uyandım kendımı ıyı hıssetmesem ıse gelmeyecektım ama ıyıyım cok sukur evde otursam daha kotu olacaktım.kızlar aman dıkkat edın ben hayatımda daha ılk defa bayıldım.biliyorum hepsi o kuzumun yuzunden dogsun bı ınsallah etını kıvıracagım gorur o anneyı bayıltmak neymıs.kurban olurum ben ona.:emir_bebek::90:

geçmiş olsun cnm iyi olmana çok sevindim allah bebeğini korumuş günaydın bu arada

bütün annelere günaydın

ben iiyim canım sen nasılsın
dün üçlü test sonucumuzu aldık normal çıktı çok şükür darısı tüm arkadaşlara
sonra lcw ye gittim yok hamile kıyafeti ne zaman gelecek ben doğuracam sonramı getireceğiniz dedim güldüler
3'lü badilerden bahsetmiştiniz 12,90 na onlardan aldım uygun ve penyesi güzel
bide 9,90 na penye bir tulum aldım bebişime
abisine bayramlık almaya gitmiştim nasip küçüğeymiş
abisine bişeyler beğendim ama kendisini götürmek daha ii şimdi artık herşeyi beğenmiyor trip atıyor sonra paşa kendisi beğensin
aman ne kalabalıktı çok yoruldum herkes çocuğuna bayramlık almaya gelmişti ya:78:
Canım çok şükürki normal çıkmış,sizin korktuğunuz yetmiyormuş gibi bizde burda bekliyoruz sabırsızlıkla,Funmak nerelerde acaba daha haber gelmedi ondan:31:

Günaydın kızlar,
uzun zamandır giremiyordum ama ara ara sizi takip ediyorum
Ben ve bebeğim iyiyiz çok şükür herşey yolunda 16 haftalık olduk,
allah kısmet ederse bi kızım olacak :69:
dün dörtlü test için kan verdim inşallah iyi çıkar.

Canım prensesin hayırlı olsun.:nazar:

Günaydın esteem iyiyim şimdilik dün amniyosentez olmuştum bugün raporluyum evdeyim sonucu bekleme sürecindeyiz inşallah iyi çıkar :18:

İnşallah iyi çıkar canım.Dualarımız amiyosentez olacak arkadaşlar için.

mormaske canım ca diye bir mağaza varya,ordada hamile pantolonları 49 civarıydı.Benim vaktim olmadığı için bakamadım.Bebişler için bdyler vardı,4-5 li 15-20 civarıydı.Çocuk kıyafetleride güzel şeyler vardı.Yolun dülerse ve yakın mağaza varsa bi oraya uğra derim.Lcw yeni modeller çıkartıyor artık,duyduğuma göre el değiştirmiş fiyatları ve kaliteleri artacakmış.Önceki gibi olacakmış yani,son zamanlarda pazar malına dönmüştü.

günaydınlar canlarım nasılsınız bakalım?ben dün doktora gittim üçlü test sonucum çok şükür iyi çıktı.darısı bekleyen arkadaşlara inşallah.cinsiyetini kıza benzetti.bende doktora anneme kızım olacak diyebilirmiyim dedim oda hayır doktorum kıza benzetti diyebilirsin dedi.18.haftamdayım.ben bunu kız kabul ediyorum artık.ben kız bebişi hem çok seviyorum hemde çok istiyorum aslında ama yinede bu bebişi erkek hissediyorum ya anlamadım nedenini sizce neden olabilir ya kızlar?

günaydınlar canlarım nasılsınız bakalım?ben dün doktora gittim üçlü test sonucum çok şükür iyi çıktı.darısı bekleyen arkadaşlara inşallah.cinsiyetini kıza benzetti.bende doktora anneme kızım olacak diyebilirmiyim dedim oda hayır doktorum kıza benzetti diyebilirsin dedi.18.haftamdayım.ben bunu kız kabul ediyorum artık.ben kız bebişi hem çok seviyorum hemde çok istiyorum aslında ama yinede bu bebişi erkek hissediyorum ya anlamadım nedenini sizce neden olabilir ya kızlar?

Şekerim sonuçların iyi çıktığına sevindim.Artık kız diyebiliriz ama tabii cinsiyetini görmemişse doktor beklemekte fayda var diye düşünmüştür.Bende kız hissediyordum ve iki kere rüyamda kız bebeği görüyordum ama oğluşum oluyor benimde:nazar:

Back
X