• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

tatlisoğlum slm cnm ,bende mesajı görünce döndün zannettim ama perş.dönüyormuşsun,hayırlısıyla dön inş..iyi olmana sevindim..tadını çıkar tatiliinin,ben 1gün bile değişikliğe razıyım ama nerdeee..neyse cnm öpüldün..

slm kızlar hala tatildeyim inş perşembe günü evime gideceğim özelden msj atan arkadaşlar sizleri evde eklerim inş burda kısa zaman içinde eklemem zor.inş herkesin keyfi yerindedir.bende iyiyim şükür.biletyi anca o güne buldum.sizleri ve evimi çok özledim tabi birde kocişimi:)inş gelince bol bol girerrim sohbet ederiz.öptüm sizi..

ne güzel tatilinin tadını çıkar canım iyi bir yolculukla kavuşursun evine hem iyi etmişsin bayram yoğunluğuda geçer açıkcası yollarda sakin olur

Funmak canım gözün aydın bitti artık o mutsuz günler.Bebişine konsantre ol ve iyi ol.Hepimiz için öyle artık bizi duyabiliyorlar ve elimizden geldiği kadar mutlu anlar yaşamalıyız.Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş:):)

haklıısn canım o kabus dolu gunler bitti şükür ama iyikide yaptırmısım diyorum yoksa 5 ay bebeğimede bana da zehir olurdu şimdi pıt pıt hareketleride başladı allahım ne güzel duyguymuş bu dileyen herkese nasip etsin rabbim hele alışveriş yapmak onlara hayatımda yaptıgım en keyifli alışveriş oluyor

arkadaşlar bende bi test sıkıntısı atlattım daha önce söylediğim gibi ama şükür ayrıntılımız iyi çıktı ilerisi yapılmadı ama bugün eşimin işden arkadasının bebeği oldu hemen ameliyata almışlar :( akciğeri gelişmemiş sorun varmış. onada demişler daha önceayrıntılıda ne bakıldığında organları güzel gelişmiş vs diye doğum zamanına kadar herşeyin çok iyi olduğu söylenmiş. yani ne kötü denilene ne iyi denilene kendimizi bence çok kaptırmamalıyız .Allah'a sığınıp dua edicez başka çaremiz yok .

arkadaşlar bende bi test sıkıntısı atlattım daha önce söylediğim gibi ama şükür ayrıntılımız iyi çıktı ilerisi yapılmadı ama bugün eşimin işden arkadasının bebeği oldu hemen ameliyata almışlar :( akciğeri gelişmemiş sorun varmış. onada demişler daha önceayrıntılıda ne bakıldığında organları güzel gelişmiş vs diye doğum zamanına kadar herşeyin çok iyi olduğu söylenmiş. yani ne kötü denilene ne iyi denilene kendimizi bence çok kaptırmamalıyız .Allah'a sığınıp dua edicez başka çaremiz yok .
benim uzun zamandir aklimdaydi dua.isterseniz doguma kadar hepimiz icin tek tek sirayla dua okuyalim.sayimizda cok.herkese dusen pay az olur en azindan.tek okursak belki altindan kalkamayiz.hem coklu okumalarda sevani daha cok oluyomus.hem kolay dogum yapmak icin hemde saglikli evlatlar dogurmak icin .okuyalimmi ne dersiniz.

bu arada çok mutluyum bebişimi 4 defa hissettim ama sıpa illa çikolata iyicem işin komik kısmı babasına çok benziyo çok ciddiyim az huyuda benziyo ve babası tatlı hastası yazın hergün 750 gr yer ondan bunun tepik atması için çikolot yicem ihihih

bu arada çok mutluyum bebişimi 4 defa hissettim ama sıpa illa çikolata iyicem işin komik kısmı babasına çok benziyo çok ciddiyim az huyuda benziyo ve babası tatlı hastası yazın hergün 750 gr yer ondan bunun tepik atması için çikolot yicem ihihih

esracım ben genelde uzanp elimi koydgumda hissedyrm bi iki kere kendiliğinden hissetim senn nasıl ?

esracim tatli pek hamilelikte onerilmiyo.ben cukulota ,tatli ve tuzlu seyleri hic yemiyorum.burdaki dr.lar onermiyo.bilgin olsun.bebeginin hareketlerini nasil olsa tam olarak hissediceksin.hic uzulme.birkac hafta sonra seni adeta dovecek.

kızlar iyi akşamlar aranızda omega 3 kullanan varmı yani doktorlarınız önerdimi ben doktoruma dedim ama pek umursamadı

:( sanki son zamanlarda iyi beslenemiyorum gibi geliyo bana o konuda biraz kafam karışık ya...
hic beslenemdigini felan dusunme.en azindan aradigin herseyi tr.de bulabilme imkanin var.eger kafanda soru isareti varsa kendine bir cizelge yap.o saatlerde ne yemeliysen onu ye canim.yumurta sut yogurt meyve ve sebze yiyosan kafana takma baskasini.

kızlar iyi akşamlar aranızda omega 3 kullanan varmı yani doktorlarınız önerdimi ben doktoruma dedim ama pek umursamadı
bana dr.momega uclu prenatal hapi verdi.icinde tum vitaminler var.onuda burda taze balik bulamadigimiz icin ben kendim istedim.vitaminimide aliyorum.balikta yiyorum.sende bu tur bir vitamin alabilirsin.

ya canım arkadaşın ne kadarlık hamile imiş ben 3 lü yaptırmadım ilçede olduğumuz için malesef gidemedik hep aklımda içim hiç rahat etmiyor acaba ne derece bu 3 lü tarama testlerinin önemi ?

Back
X