- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #18.561
huu huuu biz iyiyiz sen nasilsin??Hu huuu ben geldim nasılsınız???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huu huuu biz iyiyiz sen nasilsin??Hu huuu ben geldim nasılsınız???
ayrintili iyi gecti iste ultrasonda bütün herseyi ölcüyo.basini ,göbegini,bacak kemigini,orrganlari olusmusmu diye bakiyo,kalbini inceliyo,cinsiyetini kesinlestirdi.iste öyle hem bunlari herzaman girdigim siyah beyaz ultrasonla bakti. 3 boyutluyu sordum doktor bebekte bir problem görmedikce yollamiyolarmis.doktor yollamayincada sigorta ödemiyo.zaten ne gerke var ki dedi kadin bide.saglikli dedi iste kizimiza..boyunu ,kilosunu söyledi o kadar.insallah seninde hersey güzel cikar canim.
[/B]
Gaz anında içime doldu zaten.
Hemen geri çekildim ama olan oldu.
Boğazımdaki tuhaflık var, nefes aldıkça geçiyor sanki.
Yoğurt yedim bana bir şey olmaz muhtemelen de önemli olan bebişe zarar vermesin.
Dediğin gibi karın içindeki sıvı onu koruyordur herhalde.
Kızlar göğüslere yapılan ayva çekirdeği ve gül suyu olayını ben tatilde her gün yaptım sonuç göğüs uçlarım pütür pütür durmuyor şimdi 1 hafta durup 1 hafta yapıcam bunu yapınca doğumdan sonra parçalanmıyomuş uçları
huu huuu biz iyiyiz sen nasilsin??
canım geçmiş olsun...dikkat etmek lazım..
sana da çok zararı var,belki bebeğine bu zarar
ulaşmaz ama senin ciğerlerinde tahribat yapabilir..keşke yapmasaydın,temiz havaya çık mutlaka, yoğurt yiyormuşsun zaten,umarım bişey olmaz..
ayy o gül suyumuydu,ben limon suyu zannetmiştim beklettim hiçbişey olmadı
peki nasıl uyguladın ne kadar beklettin..
pütür pütür görüntü diye süt memelerinden mi
bahsediyorsun ki
canım geçmiş olsun...dikkat etmek lazım..
sana da çok zararı var,belki bebeğine bu zarar
ulaşmaz ama senin ciğerlerinde tahribat yapabilir..keşke yapmasaydın,temiz havaya çık mutlaka, yoğurt yiyormuşsun zaten,umarım bişey olmaz..
ayy o gül suyumuydu,ben limon suyu zannetmiştim beklettim hiçbişey olmadı
peki nasıl uyguladın ne kadar beklettin..
pütür pütür görüntü diye süt memelerinden mi
bahsediyorsun ki
kızlar kontrolden geldık bır prensesımız daha oluyor KIZIMMMMMMMM OLUYORMUŞŞŞŞ
evet tatlım gül suyuydu jöle kıvamına gelene kadar beklettim sonra sürmeye başladım 1 hafta sürdüm her akşam şimdi bitti yenisini yaptım tatlım benim göğüs uçlarım hiç yoktu hamile kalınca çıkmaya başladı böyle çatlamış gibi duruyodu şimdiden pütür pütür dü süt uçları oralara sürdüm şimdi daha düzgün duruyor
Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aaaaaaaaaaaa ilk defa duydum bunu bak..bide arkadaşlar bana eltim dedi ki silikonlu sutyen takma hamile sutyenleri var onlardan takmaya başla silikonlu olnlar sert oldgu için uçları içine grer hep dedi siz ne düşünyrsnz?o 6 aylık hamileyken gymeye başlamış![]()
aaaaaaaaaaaa ilk defa duydum bunu bak..bide arkadaşlar bana eltim dedi ki silikonlu sutyen takma hamile sutyenleri var onlardan takmaya başla silikonlu olnlar sert oldgu için uçları içine grer hep dedi siz ne düşünyrsnz?o 6 aylık hamileyken gymeye başlamış![]()
eltin dogru demis.bende hamilelik sütyeni takiyorum zaten ötekiler sigmiyo ve acitiyoo..
gözun aydn tatlımmmmm
Gözün aydın canım.
Kız sayısı git gide artıyor.
Bakalım bizimki ne olacak.