- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #18.661
gunaydın kızlar kmseler yok mu neeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar kmseler yok mu neeee![]()
burdayım ben canım
geçmiş olsun..iyi olmana çok sevindim..
kızlarrrr nasılsınız bakalım?bebeğimizin cinsiyetini dün öğrendik.eşim aksam eve gelırken koskocaman pembe renklere hakim bi buket çiçekle geldı evımıze kurban olurum ben ona.çok özelde bı kart iliştirmiş çiçeklerin arasına.Allah kımsenın huzurunu kacırmasın
bu arada doktor beni çarşamba muayeneye çağırdı. bayram tatilinden döndüğümüz için izin almam zor olacağından cumartesiye almak istedim fakat günü geç kalır demiş sekreterine. detaylı ultrason mu yapacak? yoksa başka bir test falan mı? bir bilginiz var mı?
maaşallah ttalım eşin ne guzel bi jest yapmış saba böyle...bnde kahvaltı yapıp aşı olmk için saglık ocagna gtcem ayy çok korktum şimdi![]()
bu arada doktor beni çarşamba muayeneye çağırdı. bayram tatilinden döndüğümüz için izin almam zor olacağından cumartesiye almak istedim fakat günü geç kalır demiş sekreterine. detaylı ultrason mu yapacak? yoksa başka bir test falan mı? bir bilginiz var mı?
benım aşı gunum 10 aralıkmış sağlık ocağından aradılar yenı.ne zamandır aşı felan oldugumuz yoktu
bu arada kızlar bneim oğlan maaşşallah artık düzenli olarak fıldır fıldır oynuyor ve ara ara tekmeyi basıyor:) hele 2 sabahtır çok mutlu uyanıyorum eşim benden önce kalkıp karnımla oynayarak onu sewiyor bizimkide içeride fıldır fıldır dönüyor oluyor:)) yani baba oğul erkenden uyanıp bir olup beni uyandırıyorlar iki gündür:))
kızlarr merhaba nasılsınız.. ayyy çok mutluyum biliyorsunuz benim idrarımda süregelen kanama vardı ve lökosit eritrosit epitel taş düşürdüğüm için yüksekti çok sürekli iltihaplanma vardı. onun için istemey istemeye de olsa gentamisin iğne vurulmustum bayramda. şimdi tahlil yaptırdım ve sonucu aldım 3 buçuk aydan sonunda temiz çıktı tahlilim. ayyy o kdadr mutlu oldum ve rahatladımki anlatamam şükürler olsun... hemen haber verip paylasayım istdeim:)))
kızlarrrr nasılsınız bakalım?bebeğimizin cinsiyetini dün öğrendik.eşim aksam eve gelırken koskocaman pembe renklere hakim bi buket çiçekle geldı evımıze kurban olurum ben ona.çok özelde bı kart iliştirmiş çiçeklerin arasına.Allah kımsenın huzurunu kacırmasın
Bende isim işinde çok zorlanıyorum..iki isimli olsun istiyorum.Biri NİSA ancak diğer ismini henüz bulamadım..NİSA nın anlamı hem hoş hem de Allah nasip kısmet ederse inş.nisan da doğacak diye çok uygun gibiBALKÜPÜM cnm isim güzel anlamı da güzel ama ben bu ismi zor söylerim ... kolay söylenen bir isim beğenseniz diye düşünüyorum tabi insan çocuguna hiç bir ismi yakıştırmıyo hiç biri içine sinmiyo o yüzden koymak istersen arkandayız :)
ne guzel ttalım bende hissedyrm ama senn kadr deil yani fıldır fıldır döndgnu falan hissetmyrm az kaldı inş bakalım :)))