- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #19.541
selam kizlar hosgeldiniz..![]()
hoşbulduk cnm nasılsınız..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar hosgeldiniz..![]()
kızlar kalbinizde çarpıntı oluyomu acaba
meraba kızlaar,
doktordan geldik,bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı..çok şükür bir problemimiz yok genel anlamda..
afp testimizde güzel çıkmış,sadece kalp odacıklarıyla ilgili haftaya bir daha gireceğim..
tam görüntü alamadı dr.delik olmasında şüphelendi...haftaya tekrar bakalım dedi,ama büyük
ihtimalle sorun yok dedi,emin olsam hemen kalk İzmire gidiyoruz derdim sana dedi..
ben ilk duyduğumda dondum ama sonra nasılsa içim çok rahattı,kötü düşünmek istemiyorum..
delik olma ihtimali ve tedavisi ile ilgili bile aklıma çok fazla birşey getirmiyorum..
dr.ma çok güveniyorum çünkü..şimdiden kendimi ve bebeğimi strese sokmak istemiyorum..
tabi yine büyümüş paşam,çok rahat el ense yatıyordu yinee..25 cm ve 404 gr.olmuş
yine 1 hafta önde gidiyordu gelişimi,ama bu erken doğacağı anlamına gelmiyormuş tabi...
bende de oluyordu çarpıntı ... Kansızlık belirtisi dedi demir hapı verdi bana.. Bebek artık b,z,m kanımızı paylaşıyormuş dolayısı ile kalp çarpıntısı ve halsizlik oluyormuş.. Demir hapından sonra geçti bende..
arada içmediğim oluyordu daha dikkatli olayım kan ilacında
sagol canim tatli ve yaramazSkorpion maşallah oğlun çok tatlı
asen suda mı doğum yaptın?
Yeni gelenler hoş geldiniz....
masallahkayra bebege kocaman olmus.
![]()
cnm maşallah bebişine kocaman olmuş.
rabbimin izniyle hiç bi sorun çıkmaz inşallah sen kafana takıp üzülme sakın iyi düşün her zaman.![]()
selam hanımlar nasılsınız bakalım genellikle girip yazılarınızı okuyup çıkmak zornda kalıyorum malesef...
ee malum 2 yaşında bir yaramaz oğluşumuz var. onunla koşturmaktan ve birde ev yemek vs..derken zamanım kalmıyo.
şimdi birde oğluşum çok kötü grip oldu yavrumun hiç hali yok ilaça başladım ama inşallah çabuk iyileşir...
selam hanımlar nasılsınız bakalım genellikle girip yazılarınızı okuyup çıkmak zornda kalıyorum malesef...
ee malum 2 yaşında bir yaramaz oğluşumuz var. onunla koşturmaktan ve birde ev yemek vs..derken zamanım kalmıyo.
şimdi birde oğluşum çok kötü grip oldu yavrumun hiç hali yok ilaça başladım ama inşallah çabuk iyileşir...
Daha kolay olduğunu duymuştum ama bizim buralarda öyle bir şey yok tabii.sagol canim tatli ve yaramazevet ben suda dogum yapmistim.simdide hersey yolunda giderse öyle istiyorum kismetse..
Demir ilacı canım.kan hapımı alıyosunuz yoksa dediğiniz demir hapımı:26:
Geçmiş olsun aman dikkat et sana da bulaşasın.selam hanımlar nasılsınız bakalım genellikle girip yazılarınızı okuyup çıkmak zornda kalıyorum malesef...