• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydın canım..iyi diyelim iyi olalım..sen nasılsın?
ooh ne güzel evde olmayı isterdim şimdi şöyle yatıp uzanayım,insan doymuyor yatmaya yaa..
gerçi yattıkça da kilo alıyorum,artık katiyen yürüyüşe bave egzersize başlamak şart:37:

bende iyiyim cnm evde olmak güzel gerçekten
kilo içinde yemek yedikten sonra yatmamak gerekmiş biraz yürüyüş yada evin içinde dolanmak gerekmiş yatınca yediklerin direk sana kilo oluyomuş.
bu arada benim karnım çok kaşınıyo krem felan sürmeme rağmen sendede varmı böle bi durum krem olarak ne kullanıyosun?

aysu aman dikkat et cnm kaşıntı olunca çatlamaya başlıyo ne kullanıyorsun cildin yeterince nemleniyor mu

cnm benim kendi doktorum pregnacare diye bi krem verdi diğer hastanede gittiğim doktor madecassol diye bi krem verdi bunları kullanıyorum ayrıca bebak acı badem sütü ve doveun nemlendiricisinide sürüyorum.
aksatmıyorumda sürmeyi sabah kalkıyorum muhakkak birinden birini sürüyorum evden çıkarken gene sürüyorum ama dışardayken sürme imkanım olmuyo eve gelincede mutlaka sürüyorum geceleri krem elimde geziyorum resmen devamlı karnım açık kremleniyorum.daha ne yapıyım valla bende anlamadım.
sen ne kullanıyosun cnm?

Günaydın kızlar....Bugün dışarıda çok güzel bir hava var..Biz de çıkıp biraz gezicez,alışveriş yapıcaz....Hepinize güzel haftasonları diliyorum....

Gunaydin Arkadaslar
Benim kiloyla basim dertte sanirim. Son bir ayda 4 kilo almisum toplamda da 10 :(. Daha cok hafta var kac kilo daha alicam kimbilir! Yuruyus yapmiyorum sanirim ondan Siz hergun yuruyor musunuz?

Gunaydin Arkadaslar
Benim kiloyla basim dertte sanirim. Son bir ayda 4 kilo almisum toplamda da 10 :(. Daha cok hafta var kac kilo daha alicam kimbilir! Yuruyus yapmiyorum sanirim ondan Siz hergun yuruyor musunuz?

Of canım gerçekten biraz fazla almışsın.Ben de 5 kilo aldım,doktor çok kızdı,çok fazla dedi.Şimdi dikkat etmeye çalışıcam artık.Sen de biraz daha dikkat etmeye çalış.

cnm benim kendi doktorum pregnacare diye bi krem verdi diğer hastanede gittiğim doktor madecassol diye bi krem verdi bunları kullanıyorum ayrıca bebak acı badem sütü ve doveun nemlendiricisinide sürüyorum.
aksatmıyorumda sürmeyi sabah kalkıyorum muhakkak birinden birini sürüyorum evden çıkarken gene sürüyorum ama dışardayken sürme imkanım olmuyo eve gelincede mutlaka sürüyorum geceleri krem elimde geziyorum resmen devamlı karnım açık kremleniyorum.daha ne yapıyım valla bende anlamadım.
sen ne kullanıyosun cnm?

madecassol daha önce ben de kullandım 3 tüp kadar pek faydasını görmedim aktardan kakao kremi alıp içine yarım yarım kakao yağı badem yağı ve kayısı yağı karıştırdım şimdilik iii bir gün sürsem ertesi güne aksama kadar nemli hissettiriyo

madecassol daha önce ben de kullandım 3 tüp kadar pek faydasını görmedim aktardan kakao kremi alıp içine yarım yarım kakao yağı badem yağı ve kayısı yağı karıştırdım şimdilik iii bir gün sürsem ertesi güne aksama kadar nemli hissettiriyo

cnm çok yağlı oluyormu?
bana bi arkadaşım vazelin kullan demişti ama vıcık vıcık oluyor ve leke bırakıyor giysilerimde diye kullanamıyorum.

mrb kızlar bu gece dort gıbı sancıyla uyandım sabh kadr mıde bulantısı kusmayla bırlıkte devam ettı ılk defa boyle oldum.drumu aradım korkma rahım duvarları genışledıgı ıçın dedı bu haftalarda oluyormuş boyle clasıyum-magnezyum ılacını hergun ıçmen gerekıyor dedı.çok korktum dun dugn vardı kuafore gttım koştur koştur begenmedım sonra başka yere yıne gttım dugunde oynadm gecede bu başıma geldı yorgunluktanda da olabılır dedı drum aman dıkkat kızlar bıdaha mı ben boyle yaparım :18:

cnm çok yağlı oluyormu?
bana bi arkadaşım vazelin kullan demişti ama vıcık vıcık oluyor ve leke bırakıyor giysilerimde diye kullanamıyorum.

yo çok yağlı olmuyor krem kıvamında ben memnunum tavsiye ederim biraz kakao kokusu keskin ama daha güzel koksun dersen çilek yağı yada başka kokulu bi yağ ilave edebilirsin şimdi giysime baktım leke var mı diye bişey yok cnm

Merhaba arkadslar ben size birsey sormak istiyorum..allah izin verirse mayis annesi olucm.dun dr gttim dun itibari ile 17+2 gunluktum.dr cinsiyetine %80 ihtimalle kiz dedi..sizdede boyle olup sonra degisen varmi lutfen bilgi verirseniz cokk sevinirim..

mrb kızlar bu gece dort gıbı sancıyla uyandım sabh kadr mıde bulantısı kusmayla bırlıkte devam ettı ılk defa boyle oldum.drumu aradım korkma rahım duvarları genışledıgı ıçın dedı bu haftalarda oluyormuş boyle clasıyum-magnezyum ılacını hergun ıçmen gerekıyor dedı.çok korktum dun dugn vardı kuafore gttım koştur koştur begenmedım sonra başka yere yıne gttım dugunde oynadm gecede bu başıma geldı yorgunluktanda da olabılır dedı drum aman dıkkat kızlar bıdaha mı ben boyle yaparım :18:

geçmiş olsun cnm gerçekten çok yormuşsun kendini fazla ağırlaşmadığımızdan insan unutuyor hamile olduğunu ben de temizlik yapıyom bazen nasıl olsa iyiyim yapabiliyorum diyorum o an bişey olmuyo sonradan kasık ağrım oluyo keşke yapmasaydım diyorum

yo çok yağlı olmuyor krem kıvamında ben memnunum tavsiye ederim biraz kakao kokusu keskin ama daha güzel koksun dersen çilek yağı yada başka kokulu bi yağ ilave edebilirsin şimdi giysime baktım leke var mı diye bişey yok cnm

karışımı tam olarak nasıl yapıyorsun canım?
1 kutu kakao kreminin içinde yarın badem yağı,yarım kakao yağı,yarımda kayısı yağımı koyuyorsun?

Back
X