• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ya valla uzun süre görüşemeyince insan özlüyor bide bende sürekli yalnızım evde arada giriyorum kimsecikler yok geçmişi okuyup okuyup çıkıyordum artık.Bizde çok iyiz ALLAH a şükür bebişimiz büyüdükçe daha çok mutlu oluyoruz biz sevdikçe o dahada şımarıyor sanki 2 gündür uykumdan uyandırıyor hop hop hopluyor resmen kerata salı günü ALLAH nasip ederse dr kontrolümüz var bakalım nolcak inşallah herşey yolundadır bu arada esracım uzanmak konusunda tedirgin olman gayet normal bende bayram üstü temizliği yaparken çok uzandım mutfak tezgahının tepesinde gezdim ALLAH a şükür bişey olmadı ama yindede tedbirli olmakta fayda var çünkü sonrasında bende senin gibi çok tedirgin olup aklıma binbir kötüşey geetiriyordum eeeee anne olmak kolay değil artık kendimizden çok bebişlerimizi düşünmek zorundayız...
maşallah yavruna cnm..vallahi insan özlüyo... diyodum diğer topikten kızlar buluşuyo samimiyete bak nasıl olur derdimde oluyomuş meğersem..baksana 2 gün görüşmesek aklım hep burda..
erkek canım doktor ve toplamda 4 kilo almış oldum 5 ayda.ama 6 haftada 2,5 kilo çok dedi doktor işte

sağol canım alışırız sanırım...toplamda 4 kilo aldım canım ben.doktor son bir buçuk ayda 2.5 kilo almama kızdı...sen nasılsın?

canım marmariste fazla alternatif yokki maalesef bulsam değiştircem hemen doktoru...valla sorma hep erkek hissettim çok kolay kabullendik ama şimdi kız denince bir garip olduk...turkuaz arabası olacak kızımın :9:
kız :20: aaaa 6 haftadamı popona popona vururum senin bende bu haftaya kadar zannettim..bi anda çok almışsın doğru ozaman ahahha:24: :45: dikkat et cnm... bu zamana kadar aldığın kilo normal ama 6 haftada bi anda alman tedirgin etmiştir doktoru...
Hu hu ben geldim. :3:

hoşgeldin cnm..kaçmış kızlar galiba yada acıktılar yemek yemeğe kaçtılar :49:

kankiiiiiiii ay çok mutluyum bugün..mutfağımı bi güzel temizledim dolaplarımı istediğime göre düzenledim..kilerimi topladım ay şımardık bu gün.. gaza geldim zor tutuyorum kensimi ahaha

Kızlar ben geldim doktordan.Herşey yolunda çok şükür bebeğim 478 gr olmuş.ben 2,5 kilo aldığım için doktordan biraz fırça yedim...
Ve beklenen daha doğrusu korkulan oldu: Cinsiyetimiz değişti : KIZIMIZ olacakmış... Hala şoku atlatamadık...hayırlısı olsun..Rabbim böyle nasip etmiş demek ki... Skorpion74 ve diğer arkadaşın tahmini doğru çıktı. doktorumuza kızdık biraz pişkin pişkin ben kesin dememiştim zaten falan dedi..Güvenimiz sarsıldı...Değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu... Kuzum secdeye kalkmış gibi duruyordu yine cinsiyetinden emin olana kadar epey uğraştırdı bizi...İnatçı ve sinirliymiş kendileri...Oda bize kızdı sanırım erkek erkek dedikçe:9:

alıştırınca kendini tuhaf oluyor insan evet haklsıın artık hayırlısı olsun..

merhaba kızlar ben de nisan annesi olucam Allahın izniyle.ben de çatlaklar için niva nın bademyağlı bebek kremini kullanıyorum her gece yatmadan önce.çarşamba günü de doktora gidicem.hepğnize hayırlı güzel hamilelikler dilerim.:nazar:

hoşgeldin..
bende dün 3. test sonucumu aldım iyi çıktı , cinsiyeti hala belli değil ya detaylıda belli olur dedi kesin doktor ,sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

hayırlı olsun conucun iyi çıkmış ya cinsiyetide öğrenirsin inş..

kızlar artık muftağımı kendime göre düzenlemeye başladım...yürürken maşallah kuş gibi hissediyorum kendimi...ALTIN ÇAĞIMIZ galiba.. :nazar: şimdi sıra ayın 8inde doktor kontrolüne gittiğimde özgürlüğümü almak...yeter 30 dak yürü demesi.. zatten hergün dışarı çıkmama ama bari bi çarşıya bi alışveriş merkezine...bi forumdaki arkadaşlarımla buluşurken kullanıcam bu hakkımı :7: :34:

41kere maşallah kankime :) özgürlüğe az kaldı inş biraz sabır..

Gunaydin Arkadaslar
Benim kiloyla basim dertte sanirim. Son bir ayda 4 kilo almisum toplamda da 10 :(. Daha cok hafta var kac kilo daha alicam kimbilir! Yuruyus yapmiyorum sanirim ondan Siz hergun yuruyor musunuz?

cnm yanlış anlama kırılma ama dikakt et bence çünkü son aylarda öyle bi alıyorsunk isen bile anlamıyorsun özellikle 7-7,5 aydan sonra..bak ben ilk bebeğimde 7 aya kadar 4,5kğ aldım,son 2 ayda 9,5kğ aldım ve 14kğ ile doğum yaptım..halbuki aşırı yemedim ama su çok çoğalıyor ister istemez alıyorsun..şimdide 1kğ aldım henüz ama biliyorum ilkindeki gibi son aylarda şişeceğim kesin..

Günaydın kızlar....Bugün dışarıda çok güzel bir hava var..Biz de çıkıp biraz gezicez,alışveriş yapıcaz....Hepinize güzel haftasonları diliyorum....

ohh cnm nerde yaşıyordun sen,ist fırtına kıyamet yağmur çisesi,hiç bi yere çıkılcak hava olmadı,kapıyı açınca uçuruyor rüzgar..

slm kızlar geçmişe göz attım biraz,bugün maş.haftasonu ama bayağı kalabalıkmışsınız..muhabbet kaynamış..

kankiiiiiiii ay çok mutluyum bugün..mutfağımı bi güzel temizledim dolaplarımı istediğime göre düzenledim..kilerimi topladım ay şımardık bu gün.. gaza geldim zor tutuyorum kensimi ahaha

oh biraz rahatlamışsındır..gittinmi babaannye yedin mi mamişini..ben dün gece 3ten sonra uyumuştum sabahta eymo erken uyandı eşim geldi derken mecbur kalktık,annemlere acıkmıştı,o yüzden yıkılıyordum uykudan annem gidince 3,5gibi artık oğluşumuda kandıdrdım yattım biraz..şimdide çok acıktım ama eşim dükkana gitti,tekte yiyesim yok,oğluşumda götürdü..herhlade babaannesi üste çıkardı gelmedi hala..

off ne yesem,şimdi yiycem bu sefer eşim gelince o tek kalcak hiç sevmiyom bu durumu :84:

herkese merhabaa. kızlar bugün doktora gittik.kik gecedir çektiğim sağ böbrek ağrımın nedeni ortaya çıktı. 2. derece hidronefroz varmış. yani bebek baskı yapıyomuş idrar yollarına böbrek de gebelik de daha çok genişlermiş ama baskıdan dolayı içindeki sıvı rahatça çıkamayınca şişmiş :14: dün uykumdan nası uyandım bi ben bi allah bilir resmen sağ yanımdan birisi beni bıçaklamış gibiydi. normalde tüm gebelerde 1. derece hidronefroz görülürmüş ama benimki hem biraz ilerlemiş hem de erken olmuş. eğer ilerlemez böyle devam ederse zamanla vücut alışır tolere eder dedi ama daha da ilerlerse o zaman bi kılcal boruyla mesaneden girip böbrekteki o fazlalığı boşaltıyolarmış rahatlasın die. umarım ilerlemez yaaa

oh biraz rahatlamışsındır..gittinmi babaannye yedin mi mamişini..ben dün gece 3ten sonra uyumuştum sabahta eymo erken uyandı eşim geldi derken mecbur kalktık,annemlere acıkmıştı,o yüzden yıkılıyordum uykudan annem gidince 3,5gibi artık oğluşumuda kandıdrdım yattım biraz..şimdide çok acıktım ama eşim dükkana gitti,tekte yiyesim yok,oğluşumda götürdü..herhlade babaannesi üste çıkardı gelmedi hala..
off ne yesem,şimdi yiycem bu sefer eşim gelince o tek kalcak hiç sevmiyom bu durumu :84:
ye cnm bişeyler yap ekmek arası artık canın ne istiyosa... ama geç kalma yorgun hissedersin kendini
Maşallah bu ne enerji :nazar:
:69: çok şükür cnm bende anlamadım ee 4 ay yatınca içinde patladı enerji falan yeni dışa vuruyorm..ama dikkat etmeliyim bi gazla :53: bişey olur falan
herkese merhabaa. kızlar bugün doktora gittik.kik gecedir çektiğim sağ böbrek ağrımın nedeni ortaya çıktı. 2. derece hidronefroz varmış. yani bebek baskı yapıyomuş idrar yollarına böbrek de gebelik de daha çok genişlermiş ama baskıdan dolayı içindeki sıvı rahatça çıkamayınca şişmiş :14: dün uykumdan nası uyandım bi ben bi allah bilir resmen sağ yanımdan birisi beni bıçaklamış gibiydi. normalde tüm gebelerde 1. derece hidronefroz görülürmüş ama benimki hem biraz ilerlemiş hem de erken olmuş. eğer ilerlemez böyle devam ederse zamanla vücut alışır tolere eder dedi ama daha da ilerlerse o zaman bi kılcal boruyla mesaneden girip böbrekteki o fazlalığı boşaltıyolarmış rahatlasın die. umarım ilerlemez yaaa

cnm ya çok geçmiş olsun erken derken nezaman olmalıymış ki benimki 18. haftada oldu işte ama yok çok şükr 1 kere oldu feci ağrı.. inş iyi olursun cnm tedirgin olma bunlar olucak gelicek başımıza bebişler iyi olsun yeter...

içerdeki sıvı rahatça çıkamayınca derken cnm.. bu rahmin artık yukarı çıkması değilmi.. mesela beninmki şuanda göbek hizasına geldi onun gibimi.. yukarı çıktıkça aşşadaki organlar artık böbrek mesane falan rahatlıcak alanları genişlicek gibimi..ozaman kızlar idrar geldiği anda koşun lavaboya...mesela bu sabah hafif oldu ağrı bende karnım çok şişmişti çünkü.. lavabo ihtiyacıyla düzeldi

cnm çok geçmiş olsun inş rabbim yardım ederde ilerleme değil gerileme yapar..hemen bozma moralini ,hem rahim yukarı doğru genişleyince baskı azalır belki ,böbrekler rahatlar ..

içerdeki sıvı rahatça çıkamayınca derken cnm.. bu rahmin artık yukarı çıkması değilmi.. mesela beninmki şuanda göbek hizasına geldi onun gibimi.. yukarı çıktıkça aşşadaki organlar artık böbrek mesane falan rahatlıcak alanları genişlicek gibimi..ozaman kızlar idrar geldiği anda koşun lavaboya...mesela bu sabah hafif oldu ağrı bende karnım çok şişmişti çünkü.. lavabo ihtiyacıyla düzeldi

sanırım öyle bişey işte cnm yaa..doktor şöyle dedi sanki dedi musluğu daha çok açıyosun ama bahçe hortumuna basan biri var gibi düşün dedi. işte bu da seni sıkıştırıyo dedi. sende bi kere olduysa normaldir cnm. çünkü bu haftalarda oluyomuş tüm gebelerde ama birinci derece oluyomuş işte benimki abartmış biraz. ilerlemesin de ben başka bişey istemiyorum yaa. tüm gebeliği boyunca o borudan takılı kullananlar olmuş bu yüzden ama onların 3. derece daha ilerlemiş olanları yani. ben de böbrek taşından fln korktum açıkçası o da çekilir bi ağrı değil belki bileniniz vardır. allahım umarım geçer allah hiçbirinizin başına vermesin bu ağrıyı kızlar

gecmiş olsun tatlım umarım ilerlemez sen ii olanı düşün :34:

Merhaba arkadslar ben size birsey sormak istiyorum..allah izin verirse mayis annesi olucm.dun dr gttim dun itibari ile 17+2 gunluktum.dr cinsiyetine %80 ihtimalle kiz dedi..sizdede boyle olup sonra degisen varmi lutfen bilgi verirseniz cokk sevinirim..

hayırlısı olsun canım,benim doktorumda 12 haftalıkken%80 kız demişti hala kız:23::23:

Back
X