• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kızlar ben geldim doktordan.Herşey yolunda çok şükür bebeğim 478 gr olmuş.ben 2,5 kilo aldığım için doktordan biraz fırça yedim...
Ve beklenen daha doğrusu korkulan oldu: Cinsiyetimiz değişti : KIZIMIZ olacakmış... Hala şoku atlatamadık...hayırlısı olsun..Rabbim böyle nasip etmiş demek ki... Skorpion74 ve diğer arkadaşın tahmini doğru çıktı. doktorumuza kızdık biraz pişkin pişkin ben kesin dememiştim zaten falan dedi..Güvenimiz sarsıldı...Değiştirmeyi düşünüyorum doktorumu... Kuzum secdeye kalkmış gibi duruyordu yine cinsiyetinden emin olana kadar epey uğraştırdı bizi...İnatçı ve sinirliymiş kendileri...Oda bize kızdı sanırım erkek erkek dedikçe:9:

Canım hayırlı olsun kızçen. Sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez. Bende kızım olsun çok istedim ama. Oğluşum geliyor kısmetse. Ama oğlumu çok seviyorum tabiiki. Allah öyle uygun görmüş.:16:

Canım hayırlı olsun kızçen. Sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez. Bende kızım olsun çok istedim ama. Oğluşum geliyor kısmetse. Ama oğlumu çok seviyorum tabiiki. Allah öyle uygun görmüş.:16:

Sağol canım.Haklısın Rabbim ne eylerse güzel eyler...Nasip olursa 2.bebişim erkek olur, cesaret edipte yaparsak ilerde :69: Seninde ilk bebiş değil mi? Sağlıcakla gelsin yavrularımız:nazar::nazar:

günaydın kızlar bende erkenciydim ama biraz daha zorladım kendimi yatmak için... petekler yanmıyodu ay üşüdüm hemen fark ediyo çünkü.. kalktım açtım biraz abartmışım bu seferdende sıcaktan yatamadım ve acıktım.... kocam kalksana bişeyler yesek...nasılsınız bu arada

denizx cnm alıntı yaparak sana cvp yazamamadım.cok geçimişolsun.benim de başta cok kanamam olmuştu hem de 1 hafta adet kanamsı gibi sürdü.bişey olmaz inşallah hiçcanını sıkma.ultrasona girdinmi.orda kanama var mı yok mu görülür.bide artık 22 hafta olduğu için düşük tehtidi değil de acaba bebeğin eşi aşağıda falan olabilir mi.doktoruna sordun mu.benim de bebeğin eşi aşağıda.doktor hafif kanama olabilir dedi çünkü.ağır kaldırma dedi bana.sen de çok dikkat et cnm.çok geçmiş olsun

slm arkadaşlar nasılsınız.
dün akşam cok büyük bir tahilihsizlik yaşadım.22 haftalık hamileyim dün akşam kanamam oldu cok korktum.acile gittik kontrllerim yapıldı cok şükür bebegimin yaşadıgını ve saglıklı oldugunu ögrendim.hiç bir ilaç falan vermediler sadece bol dinlenmemi istediler.sadece kanamam dün oldu şimdi ise kahve rengi cok az lekeler oluyor.
rabbim kimseye yaşatmasın okadar zor bir durum ki anlatamam.bebegime cok zor kavuşmuştum bir anda onu kaybetmek duygusu mahfetti beni.ne olur kendineze cok dikkat edin agır işler falan yapmayın.
çevrenizde benim gibi yaşayan oldumu cok telaşlanıyorum dr rahat olmamı söyledi ama yine anne yüregi dayanamıyorum.yardım lütfen ...

Çok geçmiş olsun canım.Allah sana da kimseye de yaşatmasın böyle şeyler.Dikkat et kendine....

artık bebişleri hissediyosunuz değil mi kızlar.ben baya bi hissediyorum.korkmuştum bi ara.önceki akşam baya hareket vardı.gaz mı acaba dedim.karnıma kumanda koydum.pıt diye attırdı kumandayı.o anda o kadar mutlu oldum ki.dışarıdan görülünce işte kızım burda dedim gerçek anlamda:8:çok sevindim sizinle paylaşmak istedim:74:

dreamer35 canım hayırlı olsun kızın.Hayırlı,sağlıklı bir evlat olsun inşallah.

Bu arada herkese de günaydın ;)
sağol canım amin :29:
Evet canım benimde ilk bebiş. İnşaalah ikincide hayırlısı ile kızım seninde oğluşun olur:69:
inşallah canım :29::nazar:
günaydın kızlar bende erkenciydim ama biraz daha zorladım kendimi yatmak için... petekler yanmıyodu ay üşüdüm hemen fark ediyo çünkü.. kalktım açtım biraz abartmışım bu seferdende sıcaktan yatamadım ve acıktım.... kocam kalksana bişeyler yesek...nasılsınız bu arada
günaydın Esra...Ay evet benimde koca uyansada kahvaltı etsek... birşeyler tırtıkladık ama doymadık kızımla:56:

herkese tekrar tekrar günaydın kızlar ay ne nazlı oldum kızlar diyodum ya 3 gndür gıcık var die.. şuanda hafif bi öksürmem oldu sesimde biraz değişti..hiç bişey anlamadım..sakınana göze çöp batar ie boşuna dememişler..ben hiç bilmezdim böyle şeyler eşimde şaşırıyo.. bünye zayıflıyo sanırım..

Back
X