• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kız kankiş maşallah ne zaman gittin geldin? oh biraz değişiklik olmuştur sana da..çok şükür artık geziyorsun..yine maççılar sende :) yakın olsak bana kaçardın bizde muhabbet ederdik :(

ahaha cnm işte 2 gibi çıktık evden..düğüne gittik 3.5 bizim burdaki realdan bişeyler aldık...bizim adama basket maçına gitti..bende çy için bişeyler yaptım.. ama belim ağrıyo çok değil de yorulmuşum be kanki ne güzel... yormadım ama kendimi..alışmışım yatmaya garip geldi bi anda 4.5 gibide evdeydik işte

ahaha dünüş nie bana demiyosunuz yediğinizi :9: :24: sen diyosun yorma kendini die..ama asıl sen yoruyosun kendini...bak 2 saat toplasan ayakta durdum...şimdi bitti yatıcam camış gibi..gerçi maç izlencek evde oturucam ama dinleniyorum yine...siz çok yoruluyosunuz mecbur bide çoçuk var sizde..

bende cok cabuk yoruluyorum..sorma pek ayakta duramiyorum.ama napcan adam,cocuk yeme icme bekliyoo..ilk hamilelikte bende cok rahattim da iste..bizde mac izliycez ligtv var bizdede adam besikta$li olunca..:74:
ahaha dünüş nie bana demiyosunuz yediğinizi :9: :24: sen diyosun yorma kendini die..ama asıl sen yoruyosun kendini...bak 2 saat toplasan ayakta durdum...şimdi bitti yatıcam camış gibi..gerçi maç izlencek evde oturucam ama dinleniyorum yine...siz çok yoruluyosunuz mecbur bide çoçuk var sizde..

bende cok cabuk yoruluyorum..sorma pek ayakta duramiyorum.ama napcan adam,cocuk yeme icme bekliyoo..ilk hamilelikte bende cok rahattim da iste..bizde mac izliycez ligtv var bizdede adam besikta$li olunca..:74:

benim herif hastası... sporun her dalıyla uğraşıyo... squash tan futbol tenis ne istersen.. bide maç olunca bitti direk trans

denizx cnm alıntı yaparak sana cvp yazamamadım.cok geçimişolsun.benim de başta cok kanamam olmuştu hem de 1 hafta adet kanamsı gibi sürdü.bişey olmaz inşallah hiçcanını sıkma.ultrasona girdinmi.orda kanama var mı yok mu görülür.bide artık 22 hafta olduğu için düşük tehtidi değil de acaba bebeğin eşi aşağıda falan olabilir mi.doktoruna sordun mu.benim de bebeğin eşi aşağıda.doktor hafif kanama olabilir dedi çünkü.ağır kaldırma dedi bana.sen de çok dikkat et cnm.çok geçmiş olsun
cok saol canım sanada gecmiş olsun.içerde bir kanama yokmuş cok şükür.sadece bu haftaklarda olabilir dediler.sadece dinlen yat dedi.cok şükür şuanda iyiyiz ama halen kahve rengi akıntı var az az oluyor.rabbim hepimize yardım etsin.cok saol acıklaman için...

ay yok anam sen delirmişsin bune özgüven bu... ay bende iyiym bari biraz bugün...ayıptır demesi rus salatası yaptım.....amerikan değil ama.. çok severim..

valla cnm kendimi hiç hamile gibi hiseetmiyorumki,sağolsun çevremdeki bi Allahın kulu bunu hissettirmiyor,tek hissettiren minişin tepişleri..ben sana diyorum tek özelliğim aşırı ağır kaldırmıyorum ( bu arada maşallah diyim oğlum 12kg onu kaldııryorum o ayrı)
onun dışında herşeyde yiyiorm,her işide aferdesin amele gibi yapıyorum ,popomu yere zor koyuyorum..
bak mesela 2gün önce kaynanamlarla görümcem yemekte bendeydi,cuma cytesi annemle kardeşim bendeydi,ee hiç bişey yapmasam günde 3kere sofra kuruyorum mecbur..evi süpürmesem olmuyor,bulaşıklar hiç aradan çıkmıyor..çamaşır 2günde bi mutlaka atıyorum..ee bu duurmda zaten ne yesem eriyor :9: :52:

selam kızlar nasılsınız? benim kafam bozuk gibi biraz. hergün kıpır kıpır olan bebeğimi bugün doğrudürüst hissetmedim bile.. neden olabilir acaba? çikolata yedim süt içtim yattım dinlendim.. bazen duyuyo gibi oluyorum ama diğer günler gibi belirgin değil.. nolur yardım edin. bi akıl verin.

selam kızlar nasılsınız? benim kafam bozuk gibi biraz. hergün kıpır kıpır olan bebeğimi bugün doğrudürüst hissetmedim bile.. neden olabilir acaba? çikolata yedim süt içtim yattım dinlendim.. bazen duyuyo gibi oluyorum ama diğer günler gibi belirgin değil.. nolur yardım edin. bi akıl verin.

canım daha bugünlerde bebeğin hareketleri düzensiz olurmuş bence telaş yapma.biraz bekle uyanır bebikin.belki sen ayaktayken falan hareket etmiştir hissetmemişsindir.bekle canım oynamaya başlar inşallah birazdan.ama kafana takılıyorsa biraz bekleyip doktoruna sor.

canim henüz tam düzenli hissetmeye bilirsin.ama sen yinede gözlemle eger ki 24 ssat hissetmezsen bir doktora görün.banada gecenlerde oldu.yemek yedim gece tekrar hissettim sonra icim rahatladi.

şimdi okudum çok üzüldüm canım.işte hamileliğin cilveleri malesef! nekadar stresli olmayın bebeğe zarar verir deselerde insanın elinde değil endişeli olmamak.ben kızıma hamileyken çok zor günler yaşadım(şuan 12 yaşında)ikiz bir gebelikti 8 haftalıkken diğerini düşük yaptım.kızımı dünyaya getirebilmek için doğurana kadar yattım.çok stresli günlerdi...he bir de yedi aylık hamileyken erken doğum tehlikesi yaşadım ve bir gün hastanede yattım.tam hastaneden çıkarken asansöra bindik aşağıya inerken asansör boşluğa düştü.resmen organlarım yerindn oynadı !çok korkmuştum.kesin bebek gitti dedim.neyseki bişi olmadı.şuan 12 yaşında bir genç kız.yani anlatmak istediğim,eğer bebeklerimiz dünyaya gelecekse hiç birşey onlara mani olamaz.allah onların acılarını bizlere hayattayken göstermesin.daha dünyaya gelmeden ne sıkıntılar çekiyoruz,nasıl dayanılır?sen de dinlen,mümkün olduğunca yavaş
hareket et.sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak.allah meleklerimizi korusun.:nazar:
ahh canım yaaa cok büyük talihsizlik cok gecmiş olsun.rabbim hayırlı güzel ve uzun ömürler versin sanada yawrularınada.cok haklısın elimde degil endişelenmemek.rabbim nasip ettiyse bir şekilde olur diyorum kendimi sakinleştirmeye calışıyorum.rabbim kimseye yaşatmasın hepimizin yawrusunu korusun.

kızlar içimi biraz ferahlattınız saolun.. zaten yarın dr. kontrolüm var. yoksa çatlardım meraktan.. biraz biraz hissedicem gibi.. dua edin nolur bişey olmasın.. bu arada ben hamile kaldığımdan beri hiç mayonez yemedim. bazen kumpirin arasında rus salatası oluyor. o da yediğimiz yerin rus salatasında çok yoğun mayonez yok. belli ki yoğurtla karıştırıyorlar.. ondan yiyorum yoksa hiç yemem..

dreamer cnm bebeğini düzenli olarak ne zaman hissettin acaba...
canım 20.hafta ortasında başladı ufaktan ama son 1 haftadır bayağ yoğun ve düzenli artık tekmelerimiz.
mrb güzel anneler nasılsınıuz.
biz dün doktordaydık herşey çok güzel gidiyor çok şükür:nazar:
bayağı büyümüş bebeğim, cnm bnm.
hareketlerinide bayağı bayağı hissediyorum artık hergün yani.
şeker yüklemesi yapıldı dün bana koca bi bardak şekerli suyu öğüre öğüre içtim.
iki tüp kan aldılar çok kötüydü.
ama neyseki sonucu normal çktı.
kilosuda 500 ile 600 gr arası dedi doktor teyzemiz.yarım kiloyu geçtik:9:
bide ağzınıaçıp kapatıyordu çenesini bile oynatıyordu:) su içiyor dedi doktor
3 aralıktada 3 boyutlu ultrasona giriyorum.randevumu aldım:) heycanla bekliyorum:)
canım kocaman olmuş bebişin maaşallah.hadi bakalım ayrıntılıda güzel gelir inşallah...:nazar:
kızlar hiç mayonez yedinizmi.. en azından salataların içinde falan.. ben yemedim hiç ama bazı salatalarda var onlarıda yemiyorum
valla ben yiyorum, hatta utanmadan zararlı ne varsa yiyorum az da olsa...Yoksa nasıl alınır bu 4 kilo desene :1:

ya cnm ben de yemiyorum.ama çok canım istedi dün rus salatasından 1 kaç çatal yedim.peki kızlar siz kola veya çay içiyormusunuz??

valla ben sık olmasa da yiiyorumiyedim..kola içmem zaten ama çayın tiryakisiyim,bırakamam günde en az 2kez demelerim ve 3-4bardaktan az hiç içmem..kansızlıkta sorun oluyordu dr sürekli söylüyordu ama çok şükür bu hamillelikte kansızlık çıkmadı..7yıldır ilk kez kanım normal değerlerde,ben bile şaşırdım :27:

ya peki çay ve kola içiyo musunuz????ben çayı günde 3 bardak falan içiyorum.kola içmiyorum ama canım çok çektiğnde bi yudum içiyorum eşimin bardağından.çay zararlı olur mu acep??bu aralar abarttım:68:

Back
X