• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam kızlar nasılsınız? benim kafam bozuk gibi biraz. hergün kıpır kıpır olan bebeğimi bugün doğrudürüst hissetmedim bile.. neden olabilir acaba? çikolata yedim süt içtim yattım dinlendim.. bazen duyuyo gibi oluyorum ama diğer günler gibi belirgin değil.. nolur yardım edin. bi akıl verin.

cnm hiç telaş etme arada böyle oluyor,mutlaka uyuyordur bebek..genelde geceleri yatarken çok yoğun oluyor benimde mesela..sağlıklıdır sakın korkma zaten yarın görecekmişsin..

valla ben sık olmasa da yiiyorumiyedim..kola içmem zaten ama çayın tiryakisiyim,bırakamam günde en az 2kez demelerim ve 3-4bardaktan az hiç içmem..kansızlıkta sorun oluyordu dr sürekli söylüyordu ama çok şükür bu hamillelikte kansızlık çıkmadı..7yıldır ilk kez kanım normal değerlerde,ben bile şaşırdım :27:

evet benim de bekarken kan değerlerim yerlerde geziyodu.hamileliğin ilk haftalarında normal çıktı hayret.ama ilk haftadan sonra bida da ölçülmedi.gerçi kan hapı da içiyorum ama çay da içiyorum valla.inşallah bişe olmaz.

aynı sorun bizde de var paltomun önü kapanmıyor. yeni bir palto almak istemiyordum ama alacağız heralde mecburen. işe gidiyorum orada idare edemem önü açık paltoyla. bir de şimdilik idare ettik diyelim ileride bu göbek daha da büyüyecek. ya da kilolu birinden mi alsak çünkü dediğin gibi doğumdan sonra bi daha giymem

Hamisler merhaba size bir soru soracağım.20 haftalık hamileyim malum önümüz kış.palto olayını ne yaptınız.Benim şu anda giydiğim paltonun göbek kısmı kapanmıyor:):) Sizler yeni paltomu aldınız? Yoksa kalın şalmı aldınız..:) Şimdi büyük beden palto alsam bidaha giyemeyecğim ne yapçam bilmiom hiç bakmadımda daha :(

kızlar komik gelebilir ama ben çözümğ ilk hamilleğimde şöyle bulmuştum..kabanımın bir tanesi 4düğmeli olan modeldendi,düğmeleri bayagı ilerde oluyor.düğmeleri söküp en dibe dikin bayağı genişliyor..ilk hmailleiğimde öyle yaptım işe yaradı..yada ablanız fln varsa biraz kilolu ödünç alın birkaç aylıgına..
benim ablam ozamanlar bayagı kiloluydu ve ben ondan 1pantolon 1de etek almıştım..doktora fn giderken bayagı kullandım..o normalde giyiyordu tam ama bana hamişken ancak oluyordu :1:

panço yada şalda kullnılarbilir tabi..

mrb güzel anneler nasılsınıuz.
biz dün doktordaydık herşey çok güzel gidiyor çok şükür:nazar:
bayağı büyümüş bebeğim, cnm bnm.
hareketlerinide bayağı bayağı hissediyorum artık hergün yani.
şeker yüklemesi yapıldı dün bana koca bi bardak şekerli suyu öğüre öğüre içtim.
iki tüp kan aldılar çok kötüydü.
ama neyseki sonucu normal çktı.
kilosuda 500 ile 600 gr arası dedi doktor teyzemiz.yarım kiloyu geçtik:9:
bide ağzınıaçıp kapatıyordu çenesini bile oynatıyordu:) su içiyor dedi doktor
3 aralıktada 3 boyutlu ultrasona giriyorum.randevumu aldım:) heycanla bekliyorum:)

cnm maşallah herşey yolundaymış..sen 22.haftadasın ve şeker yüklemesi yaptırmışsın,benim doktor beni 1ay sonra çağırdı ve o zamana ben 24haftalık oluyorum..bu sefer sordum yok erken daha ayrıntılı içinde,şeker içinde dedi..yanlış hatırlamıyorsam ilk gebeliğimde 7.ayda şeker yüklemesi yapılmıştı bana..
selam şekrler bizde bugun gezdk pknik yaptk yorldık geldik daha gecmişi okuyamadım döktrmüşünzdr herhalde :1:

ohh ne güzel cnm değişiklik olmuştur..bu aralar herkes dolaşıyor 1 ben evdeyim galiba :(

Son düzenleme:
mrb kızlar bende bebgımın oynadıgını hıssetmıyorum bazen bı ıkı damar atar gıbı oluyor ama.ben mı anlamıyorum neden boyle yaa

canımben de 19.haftanın sonlarında çok net hissettim ama 20. haftada çok netleşti.ben de telaş yapmıştım.20. haftada daha net hissedersin merak etme.damar atması gibi oluyo yada sanki bir iki seyrime bazende içimde telefon titreşmiş gibi.bi hafta daha bekle bak nası oynucak yavrun:10::emir_bebek:

canımben de 19.haftanın sonlarında çok net hissettim ama 20. haftada çok netleşti.ben de telaş yapmıştım.20. haftada daha net hissedersin merak etme.damar atması gibi oluyo yada sanki bir iki seyrime bazende içimde telefon titreşmiş gibi.bi hafta daha bekle bak nası oynucak yavrun:10::emir_bebek:
evt canım segırıyor sankı annemde bana kızıyor nasl hıssetmezsın sen dıyo.hergun soruyor oynuyomu dıye bende evet dıyorum napım o benden daha telaşlı halbukı anlamıyorum pek

Son düzenleme:
bizde biraz yorulduk geldik.....bende bebişimi ancak yatarken vede elimi koydgmda hissedeblyrm artık kendlğnden hssetmek istyrm bekleyecegz mecbren :51:

slm arkadaşlar nasılsınız.
dün akşam cok büyük bir tahilihsizlik yaşadım.22 haftalık hamileyim dün akşam kanamam oldu cok korktum.acile gittik kontrllerim yapıldı cok şükür bebegimin yaşadıgını ve saglıklı oldugunu ögrendim.hiç bir ilaç falan vermediler sadece bol dinlenmemi istediler.sadece kanamam dün oldu şimdi ise kahve rengi cok az lekeler oluyor.
rabbim kimseye yaşatmasın okadar zor bir durum ki anlatamam.bebegime cok zor kavuşmuştum bir anda onu kaybetmek duygusu mahfetti beni.ne olur kendineze cok dikkat edin agır işler falan yapmayın.
çevrenizde benim gibi yaşayan oldumu cok telaşlanıyorum dr rahat olmamı söyledi ama yine anne yüregi dayanamıyorum.yardım lütfen ...

canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah bir daha olmaz.

Back
X