• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Selam kızlar.
Hamilelikte bu dönemlerde gerçekten enerjik oluyor sanırım.
Bu gün o kadar çok iş yaptım ki ben de hayret ettim kendime :53:

cnm maşallah herşey yolundaymış..sen 22.haftadasın ve şeker yüklemesi yaptırmışsın,benim doktor beni 1ay sonra çağırdı ve o zamana ben 24haftalık oluyorum..bu sefer sordum yok erken daha ayrıntılı içinde,şeker içinde dedi..yanlış hatırlamıyorsam ilk gebeliğimde 7.ayda şeker yüklemesi yapılmıştı bana..

evet cnm 22+5 tim dün doktordayken ve yaptı.
ablamada 23. haftada yapılmıştı.
7. ay biraz geç gibi sanki.

şu an kafayı yemek üzereyim.4. sınıfa giden oğluma ders yaptırmaya çalışıyorum.hafta sonu olunca çok ödevi oluyor(üfff)ilk bebeğini bekleyen anne adayları;bu günlerin kıymetini bilin.bebekken çok şeker oluyorlar ama okul dönemi biraz zorluyor:37:

mrb güzel anneler nasılsınıuz.
biz dün doktordaydık herşey çok güzel gidiyor çok şükür:nazar:
bayağı büyümüş bebeğim, cnm bnm.
hareketlerinide bayağı bayağı hissediyorum artık hergün yani.
şeker yüklemesi yapıldı dün bana koca bi bardak şekerli suyu öğüre öğüre içtim.

tatlım gözden kaçmştr gecmişi anca okyrz zaten :1: bu arada en önde gden sensin galiba life city
iki tüp kan aldılar çok kötüydü.
ama neyseki sonucu normal çktı.
kilosuda 500 ile 600 gr arası dedi doktor teyzemiz.yarım kiloyu geçtik:9:
bide ağzınıaçıp kapatıyordu çenesini bile oynatıyordu:) su içiyor dedi doktor
3 aralıktada 3 boyutlu ultrasona giriyorum.randevumu aldım:) heycanla bekliyorum:)

canım arada gozden kaçabilyr anca gecmişi okuyablyrm :1: maaşallh bebişine ne cabk buyuyrlar ya bu arada en önde gden sensin galba tatlım :64: bzde gttgmzde agzını açp kapatyrdu dr ac bu bebek dyr bnde yeni kahvaltı yaptm doymyrlar diye takldık.. :66:

ayy cnm ya 2. hamiellik o yuzden beni korkutuyor işte
diğr çocuğuma yetemezsem nasıl olur bilmiyorum.
ben mesela mutfağa giremiyodum ilk 3 ay
düşünüyodum başka çocuğum olsa ona nasıl yemek yedirridim yapardım diye.

selam kızlar .. yeni fırsat buldum , çok özledim miniğimi bu sefer randevumuz uzun sürdü
8 aralıkta gidicem 1 ay geçmiş olacak epey değişmiş olur heralde. En azından hissettiğim için özlemim azalıyo biraz.

selam kızlar .. yeni fırsat buldum , çok özledim miniğimi bu sefer randevumuz uzun sürdü
8 aralıkta gidicem 1 ay geçmiş olacak epey değişmiş olur heralde. En azından hissettiğim için özlemim azalıyo biraz.

Hoş geldin Rosa.
Ben de 10 aralıkta gideceğim.
Cinsiyeti de öğrenemedim daha.
Sabırsızlanmaya başladım iyice.
Ama ben hala hissetmiyorum:((

slm hamişdaşlarım :16: geçmişi okumaktan başım döndü maşallah epey kaynatmışsınız. herkesin keyfi yerindedir umarım. ben de iiim bugün biraz daha böbreğim şuanda ağrımıyo ama gece beni neler beklio bilemiyorum.hep gece oluyo ağrılarım. iki gecedir uykusuzum. inş bu gece biraz uyuyabilirim. allah bu hidronefroz denen şeyi kimsenin başına vermesin diyorum. kadınlar kulübünde bununla ilgili topiği okudum az önce de. çoğu kadında 7. aydan sonra oluyomuş yaa bende neden bu kadar erken çıktı ki. bi dee ben normal doğum istiyodum ama bu durum böyle devam ederse sezaryan olasılığı da artıyo. umarım iyileşir yaa

Back
X