• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm hamişdaşlarım :16: geçmişi okumaktan başım döndü maşallah epey kaynatmışsınız. herkesin keyfi yerindedir umarım. ben de iiim bugün biraz daha böbreğim şuanda ağrımıyo ama gece beni neler beklio bilemiyorum.hep gece oluyo ağrılarım. iki gecedir uykusuzum. inş bu gece biraz uyuyabilirim. allah bu hidronefroz denen şeyi kimsenin başına vermesin diyorum. kadınlar kulübünde bununla ilgili topiği okudum az önce de. çoğu kadında 7. aydan sonra oluyomuş yaa bende neden bu kadar erken çıktı ki. bi dee ben normal doğum istiyodum ama bu durum böyle devam ederse sezaryan olasılığı da artıyo. umarım iyileşir yaa

insaallah gecer tatlım ya bebişlerimiz saglıklı olsun da artık herseye katlanacaz :49: arkadaşımda 9 aylık oldu benm hamileliğimde deilksiz uyku uyuyamadım dyr :53:

ayy cnm ya 2. hamiellik o yuzden beni korkutuyor işte
diğr çocuğuma yetemezsem nasıl olur bilmiyorum.
ben mesela mutfağa giremiyodum ilk 3 ay
düşünüyodum başka çocuğum olsa ona nasıl yemek yedirridim yapardım diye.
merak etme canım yetersin.yetememe durumu olsaydı ben 3.çocuğu yapmazdım.benim oğlum hiperaktif bir çocuk.çok duygusal,çok iyi niyetli,merhametli...fkat dikkatini toplamakta güçlük çekiyor.çok şükür ıQ'sü yapılan testlerde yüksek zeka çıktı.fakat derslerini boşlarsa başarısız olur diyor doktor.tani üstün zekalı da olsan çalışmadan bişey yok.sadece sabırla yaklaşmak lazım,çünkü elinde olmadığını biliyorum.bu arada 2. çocuk için endişe etme kardeşten zarar gelmez:)) allah yardım eder merak etme...:nazar:

bnm birinci hamielleiğimmm
ama evet ikincide ablam 16. haftasında hissettiğini söylüyordu
Nedensen senin ikinci hamileliğin olduğunu düşündüm:))

merak etme canım yetersin.yetememe durumu olsaydı ben 3.çocuğu yapmazdım.benim oğlum hiperaktif bir çocuk.çok duygusal,çok iyi niyetli,merhametli...fkat dikkatini toplamakta güçlük çekiyor.çok şükür ıQ'sü yapılan testlerde yüksek zeka çıktı.fakat derslerini boşlarsa başarısız olur diyor doktor.tani üstün zekalı da olsan çalışmadan bişey yok.sadece sabırla yaklaşmak lazım,çünkü elinde olmadığını biliyorum.bu arada 2. çocuk için endişe etme kardeşten zarar gelmez:)) allah yardım eder merak etme...:nazar:

Ooo maşallah. 3. hamileliği olan da varmış aramızda.

Back
X