2011 Nisan Anneleri

esracığım ben medical parkta ayşe gül sofuoğluna gidiyrum.şikayetlerim kendisi içindir maalesef,çok iyi doktordur diye başladım,güveniyorumda ama hiçbir ilgi görmüyorum kadın bi randevudan bi sonraki randevuya kadar beni tanımıyor bile sadece önündeki kağıttan bilgilerime bakıp konuşuyor,yani bi ay bi hastalığım oldu diyelim bi sonraki ay onu sormuyor.rutin kontrollerini yapıp gönderiyor.:44:
çok iyi diyolar o doktora ama dediğin gibi herkes ondan şikayetçi benim arkadaşım önce o doktora gitmişti dediğim gibi çok yoğun sen sorcaksın o cevaplıcak öyle... Ondan sonra hisar hast gitmeye karar verdiler ordan çok memnun kaldıkları için bende hisara gidiyorum..yoksa bende ayşe hanm tercih edicektim... Medicalpark ayşe hanım olmadı ama hisar ayşe hanım oldu:9: Bence iyi bi doktor ilgili birini bulabilirsen değiştir doktorunu cnm

Kızlar medipol port hastanesine giden var mı,ben medical park hastanesine gidiyorum,doktorum çok güvenilir ama çok yoğun,hiçbirşeyimle ilgilenmiyor.Para veriyoruz insan hatırlanmak ilgilenilmek istiyor,ben söylersem cevap veriyor.Çok yoğun bugün almak istesem 1 ay sonraya randevu alabiliyorum.Medipol hastanesini bi denemek istiyorum,dereyi geçerken at değiştirmekte doğru mudur bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba herkese
Dün geceden beri sol dizimin romatizma ağrısı tuttu ağrı kesici içtim magnezyum içtim yok geçmiyor.Çıldırmak üzereyim :((çok ağrıyor dayanamıyorum :((
Esteem ben medipol hastanesine gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim. sen nerde oturuyorsun ??medipol anadolu yakasında biliyorsundur..Seval hanım benim doktorum çok da ilgili, senin dediğin doktoru benim 2 arkadasımda aynı şikayetten dolayı bıraktı onlar hamilelik için değil üstelik biri rahim kanseri teşhisiyle gidiyordu. İlgilenmiyorsa bırak bencede .

kızlaar, bu karın sertliği genel bişey bende de var tabi..çünkü bebişler hızla büyüyor..
ara ara sertlik biraz azalıyor ama..
bu arada gaz şişliğini çok bariz yaşadım geçen..çok düzenli yürümüyordum ama artık karar verdim..
evde koşu bandım var,dr.ma danıştım ve yürümeye başladım..
30 dk.lık yürüyüşden sonra hamilelik egzersizleri var dr.umun verdiği onlara başladım..yaklaşık 1 saat geçti böylee..
ondan sonra çok yoruldum ve uzandım uyuyakalmışım..
sabah tartılıyorum ben,her sabah ve bir baktım tam 600-700 gr.eksikti..:53:
işte bu eksik gazdı arkadaşlar, ve o egzersizler beni rahatlatmış demekki..düzenli yapmaya çalışıcam..
şimdilik haftada 3-4 kez ama sonra hergün yapıcam..:66:

kızlar bende şu anda 18 haftalık oldum avcılardayım normalde özele gidiyorum , ama testler pahalı olduğu için ssk da yaptırmaya karar verdim 17+5 günlükken 3. test için özellerde pahalı olduğu için bakırköy kadın doğumda yaptım bi sonun çıkmadı temiz sonuç ayrıntılıyı sordum burda çekilmiyor dedi dışarda çektir sonucu bende göreyim dedim bakalım onu araştırıyorum nerde yaptırsam diye glikoz için belki gene ssk ya giderim

Valla sadece sepetede o kadar para verilmez,eminönünde falan bebek mağazalarında satılıyor bencede bide oralara bak,yarı yarıya bile alabilirsin.Güle güle kullansın bebiş inşallah.Resmini ekle görelim şeker:46:
eminönündebeli bir yer veya adres var mı kızlar bebek sepetleri için?

canım mediport yenibosna hastanesini sormuştum,medipol uzak gelir bana, bi gidim bakim diyorum,makinalarına temizliğine falan.:92:

Hepinize merhaba arkadaşlar ben siteye daha dün üye oldum bugün de sizleri buldum:3: Bende kısmet olursa Nisanda Bir kız bebek annesi olacağım hafif hafif hissediyorum hareketlerini 3 gündür çok güzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin. Hepimize hayırlı doğumlar.
amin canım.aramıza hoşgeldin

kızlar bende şu anda 18 haftalık oldum avcılardayım normalde özele gidiyorum , ama testler pahalı olduğu için ssk da yaptırmaya karar verdim 17+5 günlükken 3. test için özellerde pahalı olduğu için bakırköy kadın doğumda yaptım bi sonun çıkmadı temiz sonuç ayrıntılıyı sordum burda çekilmiyor dedi dışarda çektir sonucu bende göreyim dedim bakalım onu araştırıyorum nerde yaptırsam diye glikoz için belki gene ssk ya giderim

cnm glikoz testini sağlık ocağı yapmıyor mu bana 22 aralıkta gel dediler

kızlar selaaam bz geldk kendimi online durumda unutmusum :1: bende bebişime 2 atne kıyafet aldım gezdm dolaştm geldim bişeyler yedim size koştuk :64:

:28:bu arada kızlar istanbulda oturanlar levent'te salı pazarı var.orada bir tezgah chicco'nun mallarını satıyo.arasıra uğruyordum ama cinsiyet belli olmayınca rahat alışveriş yapamıyordum.bugün gittimoğluma ciciler aldım.mağaza fiyatı gibi değil çok uygun.mesela badiler 5tl,tulumlar 25 tl,kot pantolon aldım 15 tl...ben herşeyimi oradan tamamlamayı düşünüyorum.hiç defo falan yok!hem kaliteli,hem marka ,hem de şık.tavsiye ederim,gidebilen kaçırmasın:64:

Back
X