2011 Nisan Anneleri

prensesim iyi teyzesi bende iyiyim senin oğluşun nasıl annesi :32:

ya kızlar ben sağlık ocağına hiç gitmedim eve gelmişlerdi beni bulamayınca arayıp kaydımı yaptılar tetenoz aşısı içinde aramadılar tekrar zaten yaptırmıyorum ben aşıyı doktorumda istemiyor. gitmem gerekirmiki ya

ayy kaç kere yazdım mesajı yaa,site bunalıma soktu aaaaa:47:

oğluşumla iyiyiz tatlım,saol...

neden tetanoz aşısı yaptırmıyorsun,dr.istemediği için mi?
bence fayda var yaptırmakta,sadece doğum için değil,dışarda düşüp yaralanma,kıymık batması...
herşey olabilir,Allah korusun..

sağlık ocağına 1 kere kaydın alındıysa,her ay kontrole gitmek gerekiyor..
ben unutuyorum,sonra ebe arıyor kızıyor bana,ben de tıpış tıpış gidiyorum..:37:
20.haftadan itibaren bebeğin kalp atışını da dinliyorlar,iyi oluyor..:9:

Son düzenleme:
ayy kaç kere yazdım mesajı yaa,site bunalıma soktu aaaaa:47:

oğluşumla iyiyiz tatlım,saol...

neden tetanoz aşısı yaptırmıyorsun,dr.istemediği için mi?
bence fayda var yaptırmakta,sadece doğum için değil,dışarda düşüp yaralanma,kıymık batması...
herşey olabilir,Allah korusun..

sağlık ocağına 1 kere kaydın alındıysa,her ay kontrole gitmek gerekiyor..
ben unuyorum,sonra ebe arıyor kızıyor bana,ben de tıpış tıpış gidiyorum..:37:
20.haftadan itibaran bebeğin kalp atışını da dinliyorlar,iyi oluyor..:9:

ben yaptırmak istemedim doktorum istemiyorum diyincede yaptırmadım beni arayan soran yok hiç gitmesemmi ki

ayyyyyyyyy noluyo bu siteye ya bi donuyo bi açılmıyo sinir bastı
:22: aynennn :22:
girene kadar neler çektim bilemezsin

canım bende de aynı sorun var bebekler büyüyor ondandır diye düşünüyorum
Normal bi durum gibi.. Bi sonraki doktor kontrolüm 2 hafta sonra ozaman sorarım :13:
benim karnım gün içinde hep sertleşiyo zaten garip bi şekilde şişiyom bende anlamıyorum tatlım ya
Benimde gün içinde yorulduğum zaman sertleşiyo tamam da geceuykumda niye sertleşiyo onu çözemedim :37:
evet canım uyandgımda elledgim zamn onun oldugu yer çok sert oluyr...gunaydın bu arada :64:
Evet evet karnımın bi tarafıda şiş oluyo :9:

benim karnım hep sert kızlar ama hala 3 aylık hamile kadar göbeğim:((bebişimn agırlığı 360 grm cıktı dün normal dimi?görenler artık bebişe bakamadığımı düşünüyor:5:

:22: aynennn :22:
girene kadar neler çektim bilemezsin

Normal bi durum gibi.. Bi sonraki doktor kontrolüm 2 hafta sonra ozaman sorarım :13:

Benimde gün içinde yorulduğum zaman sertleşiyo tamam da geceuykumda niye sertleşiyo onu çözemedim :37:

Evet evet karnımın bi tarafıda şiş oluyo :9:

dün gece uykumdan çok uyandım ya artık rahat yatamıyorum ben galiba uyku bölünlemeri başladı sabahta aptal gibi kalktım

benim karnım hep sert kızlar ama hala 3 aylık hamile kadar göbeğim:((bebişimn agırlığı 360 grm cıktı dün normal dimi?görenler artık bebişe bakamadığımı düşünüyor:5:

ayyy saçmalamasınlar be allah allah benimde devasa göbeğim oldu gel bebeği sor geçen hafta 190 gr dı ama dişardan bakan 3 kg filan sanır çocuğu sen duyma bunları tıka kulaklarını

:))))benimde aynen öyle normal elbiselerimi giymeye devam ediyorum canım daha kot pantolona devam..biz birden büyütcez göbüşü canım galiba:32:

anaaaaaaaaaaaaaa ya ben hamile pantolonu giyiyorum aylardır onu geçtim evdek lastikli eşorfmanlarım bile olmuyo evde giyecek eşorfman filan almam lazım

Benim balık etli bi kuzenim vardı yaklaşık 1 senedir görüşememiştik
bayramda karşılaştık 7 aylık hamile ve göbeği hiç yok ve üstüne üstlük bi deri bi kemik kalmış
oda psikolojim bozuluyor filan dedi
eşi doktor hemen kızdı "herşey normal gidiyorsa, illa göbeğin büyük olması gerekmez" diye ben bile tırstım yani :27:
Doktorun bebeğinle ilgili herşeyi normal görüyorsa sende takılma bu kadar :70:

dün gece uykumdan çok uyandım ya artık rahat yatamıyorum ben galiba uyku bölünlemeri başladı sabahta aptal gibi kalktım

Bende çok uyanmaya başladım, uyanıp etrafı izliyorum :68:

ayyy saçmalamasınlar be allah allah benimde devasa göbeğim oldu gel bebeği sor geçen hafta 190 gr dı ama dişardan bakan 3 kg filan sanır çocuğu sen duyma bunları tıka kulaklarını

bıktım bu miletten ya cabuk büyüse cok kilo aldın diycekler..duymamayacalışıyorum bende..bu arada bende gece rahatsız oluyorum yatakta dönerken mesela simdiden böyleysek 2-3 aya halimiz nollur?

Benim balık etli bi kuzenim vardı yaklaşık 1 senedir görüşememiştik
bayramda karşılaştık 7 aylık hamile ve göbeği hiç yok ve üstüne üstlük bi deri bi kemik kalmış
oda psikolojim bozuluyor filan dedi
eşi doktor hemen kızdı "herşey normal gidiyorsa, illa göbeğin büyük olması gerekmez" diye ben bile tırstım yani :27:
Doktorun bebeğinle ilgili herşeyi normal görüyorsa sende takılma bu kadar :70:

Bende çok uyanmaya başladım, uyanıp etrafı izliyorum :68:

ben zayıflalmadım canım kiloda aldım ama kendime aldım galiba bebişe deil..ben o kadar takmıyorumda iste dısardan söyleyince insan sinir oluyor..

Back
X