2011 Nisan Anneleri

çıkar daha tatlım sen rahat ol

insallah canım boyun uzun ondan diyor bazıları ama sen benden daha uzunsun sanırım..illa bişeye bağlamak lazmmıs gibi neyse canım bu arada önümüzdeki 2 haftada göbüşün biraz daha ataga kalkabilir canım cünkü benim bebiş 17.haftda 160 gramdı 20.haftada 360:))benimde ayva göbeğim oldu 2 haftada:))

insallah canım boyun uzun ondan diyor bazıları ama sen benden daha uzunsun sanırım..illa bişeye bağlamak lazmmıs gibi neyse canım bu arada önümüzdeki 2 haftada göbüşün biraz daha ataga kalkabilir canım cünkü benim bebiş 17.haftda 160 gramdı 20.haftada 360:))benimde ayva göbeğim oldu 2 haftada:))

bebişimde şişko olacak artık desene

ben zayıflalmadım canım kiloda aldım ama kendime aldım galiba bebişe deil..ben o kadar takmıyorumda iste dısardan söyleyince insan sinir oluyor..
Ay zaten o dışarıdan konuşanlar yokmu herşeyi çok bilirler :63:

Biz 2 sene bebek düşünmedik artık yavaş yavaş denemeye başlayalım dedik
Allah'ıma çok şükür 3. ayda yani 2. evlilik yıldönümümüze 1 hafta kala hamile olduğumu öğrendik
ozamana kadar birsürü laf söz "olmuyomu, tedavi mi oluyosunuz" filan hiç birini takmadım :68:
bayramda da aa hamilemisin diyenlere "rahatlamışsınızdır, evet" dedim :9: bu cevaptan sonra zaten daha yorum yapamadılar :9:
Bazen çok kötü olabiliyorum :27:

ayva göbeek hemde nasıl :49:
bende biran önde şekillensede şu aradaki göbekten kurtulsak diyorum...göbüşlere ekledim..tam bir ayva göbek iştee:37:

bende 3.aydan beri hamile pantolun giyiyorum,eşofmanlarım artık son zamanlarında..
hatta bir tane eşimin eşofmanına geçtim evin içinde ooh rahatladım vallaa..:52:

Allah'ıma çok şükür 3. ayda yani 2. evlilik yıldönümümüze 1 hafta kala hamile olduğumu öğrendik
ozamana kadar birsürü laf söz "olmuyomu, tedavi mi oluyosunuz" filan hiç birini takmadım :68:
bayramda da aa hamilemisin diyenlere "rahatlamışsınızdır, evet" dedim :9: bu cevaptan sonra zaten daha yorum yapamadılar :9:

:60::60::60::60::32::65: süper demişsin bambik...öyle valla bazen böyle cevapları hakediyorlar..

cevap süper olmus:1:bizde 1.5 yıl sonra yaptık bebişi gecti artık öyle evlenir evlenmez istemiyor kimse..cok genciz die itemedik simdi zamanı bence:34:

Bende biran önde şekillensede şu aradaki göbekten kurtulsak diyorum...göbüşlere ekledim..tam bir ayva göbek iştee:37:

Bende 3.aydan beri hamile pantolun giyiyorum,eşofmanlarım artık son zamanlarında..
Hatta bir tane eşimin eşofmanına geçtim evin içinde ooh rahatladım vallaa..:52:

ay ya yeni huy edindim evin içinde eşimin sweete altına tayt giyiyom bazen anammm ne rahat oluyo o

bende biran önde şekillensede şu aradaki göbekten kurtulsak diyorum...göbüşlere ekledim..tam bir ayva göbek iştee:37:

bende 3.aydan beri hamile pantolun giyiyorum,eşofmanlarım artık son zamanlarında..
hatta bir tane eşimin eşofmanına geçtim evin içinde ooh rahatladım vallaa..:52:

sorma canım hamiş elbisesi de olmaz simdi.böle idare ediyoruz:5:hamiş elbisesi giysek görmemiş diycekler:9:

cevap süper olmus:1:bizde 1.5 yıl sonra yaptık bebişi gecti artık öyle evlenir evlenmez istemiyor kimse..cok genciz die itemedik simdi zamanı bence:34:

Bence de..
Daha 1-1,5 ay önce bi akrabamız evlendi geçen hafta gördüm 5 haftalık hamileymiş :53:
hmm hayırlı olsun dedim canımız sıkılıyodu oyüzden bebek istedik dedi :53:

biz acıktık karnımızı doyurup geliyozzz bekleyin bizi :78: :78: :78:

Afyet olsun yarasın :69:

sorma canım hamiş elbisesi de olmaz simdi.böle idare ediyoruz:5:hamiş elbisesi giysek görmemiş diycekler:9:
Canım ben geçen hafta adil ışıktan normal bi elbise aldım çok rahat oluyo hemde şık :21:
fırsatınız olursa gidip görmenizi isterim ve indirime girmişler 60 liradan 30 Liraya düşmüş çokta beğendim

Back
X