2011 Nisan Anneleri

kızlar ben(Allah korusun herhangi bi sağlık sorunumuz olmadığı sürece) ıkına ıkına o anı doya doya yaşayarak normal doğurmak istiyorum belki bi daha yaşamayacağım ikinciyi düşünmüyo gibiyim,,, bakalım inşallah kolay olur, inşallah Allah yardımcım olur

kızlar ben(allah korusun herhangi bi sağlık sorunumuz olmadığı sürece) ıkına ıkına o anı doya doya yaşayarak normal doğurmak istiyorum belki bi daha yaşamayacağım ikinciyi düşünmüyo gibiyim,,, bakalım inşallah kolay olur, inşallah allah yardımcım olur

bende 4 ay yatınca çatıe çatır doğurcam dedim ama..bakalım belki öyle olur... Peki neden tek çocuk... Ona takıldım ben:26:

Kızlar iyi akşamlar herkeseee :3:
Ben de bugün öğrendim miniğimin cinsiyetini, Kızım olacak Allahın izniyle :66:
Bugün detaylı ultrasona gittim devlet hastanesinde.
Haftaya da Dr. özele gönderdi, 4 boyutlu ultrason için randevu aldım bakalım. :46:
Bir de tetanos aşısı yaptır dedi 22. haftada. Tek doz yeterli mi acaba, onu sormadım doktora unuttum..internette 2 doz diyo..

Haftaya da Dr. özele gönderdi, 4 boyutlu ultrason için randevu aldım bakalım. :46:
Bir de tetanos aşısı yaptır dedi 22. haftada. Tek doz yeterli mi acaba, onu sormadım doktora unuttum..internette 2 doz diyo..
cnm hayırlı olsun kızın benim de kızım olacak inş. ben aşımı yaptırdım geçen hafta bir ay sonra 2. dozu yapıyorlar. yani illaki yapılıyo yetiyo diye biş olmuyo sanırım hatta bana bir ay sonra 2. yapcaz 6 ay sonra ve 1 yıl sonra olarak 5 doza tamamlanacak dediler

devlet hastanesin de cinsiyetini söylüyorlarmı cnm bir de detaylı ultrason için ne kadar ücret ödedin oraya ve önceden mi randevu almıştın yoksa gittiğin gün mü belirttin detaylı ultrasona girmek istediğini bende devlete gitmeyi düşünüyorum da hiç bir bilgim yok sorularımı cevaplarsan çok sevinirim :34:

anladım canım fiyatları biliyor musun hiç.. bakırköyle pek farklı diildir heralde.
hayır bilmiyorum ama amniyosentesi orda doçent bir doktora yaptırdım.2.200 vermiştik.malesef pahalı bir hastane:((gülben ergen de orda doğurdu ikizlerini.ben doktorumu değiştirdim,artık önceki doktoruma gitmek istemiyorum.oradan bir doktor araştırıp haftaya gitmem lazım.allah yardımcımız olsun:49:

aslında çok çocuk seviyorumda bilmiyorum bunda düşük tehlikem vardı çok korktum büyük sorumluluk :49:
cnm ben bi düşük yaptım.. öyleyse hiç yanaşmamalıyım bebişe...al yavrunu kucağına bakalım 1 taneyle dura bilirmisin..bide biliyosun tek çocuğun eğitimi daha zor oluyo...toplumda bile farklılıkları belli oluyo cnm...tabi bu senin takdirin..
naber kızlar?? Bugün idrar kültürü verdim bakalım üreme var mı diye.geçsin artık şu illet şey yaa:( sizde ne var ne yok?
slm cnm...ilk hamil olduğunu öğrendiğinde yaptımadınmı...ben yaptırdım sanırım..toplu testlerde..bizde yaptırmalımıyız:26:
hayır bilmiyorum ama amniyosentesi orda doçent bir doktora yaptırdım.2.200 vermiştik.malesef pahalı bir hastane:((gülben ergen de orda doğurdu ikizlerini.ben doktorumu değiştirdim,artık önceki doktoruma gitmek istemiyorum.oradan bir doktor araştırıp haftaya gitmem lazım.allah yardımcımız olsun:49:
cnm nasıl yani amniyosentez 2.200 e yapıldı bildiğimiz 2 bin + 2oo tl mi :97:

Kızlar doktorum hakkında gitgide şüphelenmeye başlıcam... 4 ay boyunca beni yatırdı hiç bi tehlikem olmamasına rağmen sadece kasılmadan dolayı 1 kere lekem gelmişti..ama lavabo hariç hep yatırdı beni:26: Dişim ağrıyo çektirmek istediğimi sordum olmaz dedi...ama arkadaşlardan kanal tedavisi bile yaptıran var..doktoru izin vermiş bişey olmaz demiş...ben hiç bişey anlamadım doktorun yöntemimi bu acaba herşeyi kısıtlayarak bi asalak gibi hamileliğini geçireceksin.. Yok 30 dak fazla yürüme yok öyle böyle...hiç bişey anlamadım...:50:

HAYIR BENİ KORKUTAN ŞU.....EYVALLAH YATİM BEBEĞİMİN SAĞLIĞI İÇİN...ya ikinci çocukta napıcam...kocam 3-5 istiyo.... 5 i şımarıklığından dioda hadi 3 tane istiyorum ben... dedim eşime öyle olursa 4. ayıma kadar haftanın 5 günü gelen bi bayan alırım yemeğimi yapar vs yardımcı olur öyle tamam dedi yoksa annem nereye kadar bakcak kadın bana...ondan başka kimse yoktu yanımda..kolay değil ki...ev işi halledilse bile..bu çocuk oynamak isticek benle yok ilgi isticek nasıl yapıcam..hep yatan bi annne görcek psikolojisi bozulcak belkii:26:

slm cnm...ilk hamil olduğunu öğrendiğinde yaptımadınmı...ben yaptırdım sanırım..toplu testlerde..bizde yaptırmalımıyız:26:

Tabi o zaman ayrıntılı idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdım canım,ilk o zaman çıktı idrar yolu enfeksiyonu zaten.Sonra kültür verdim,üreme çıkmadı.Doktor da bol su içeceksin dedi,ilaç vermedi.Sonra ileriki haftalarda tekrar yaptırdım,enfeksiyon devam ediyormuş:( O zaman antibiyotik verdi,kullandım,yine geçmedi :( En son tahlilimde yine geçmediğini görünce,yine kültür verdim işte bugün.Bakalım 2 gün sonra çıkacak sonuç.İnşallah geçmiştir artık ya. Erken doğuma neden olabiliyormuş bu enfeksiyon ondan korkuyorum.O kadar da su içiyorum ama nafile.En az 2-2,5 lt kızlar unutmayın.İçebiliyosanız daha fazla için.

Yani canım eğer bi enfeksiyonun yoksa senin tekrar vermene gerek yok.Hiç de olmaz inşallah.

Tabi o zaman ayrıntılı idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdım canım,ilk o zaman çıktı idrar yolu enfeksiyonu zaten.Sonra kültür verdim,üreme çıkmadı.Doktor da bol su içeceksin dedi,ilaç vermedi.Sonra ileriki haftalarda tekrar yaptırdım,enfeksiyon devam ediyormuş:( O zaman antibiyotik verdi,kullandım,yine geçmedi :( En son tahlilimde yine geçmediğini görünce,yine kültür verdim işte bugün.Bakalım 2 gün sonra çıkacak sonuç.İnşallah geçmiştir artık ya. Erken doğuma neden olabiliyormuş bu enfeksiyon ondan korkuyorum.O kadar da su içiyorum ama nafile.En az 2-2,5 lt kızlar unutmayın.İçebiliyosanız daha fazla için.

Yani canım eğer bi enfeksiyonun yoksa senin tekrar vermene gerek yok.Hiç de olmaz inşallah.

anladım cnm...ya inş geçer...neden oluyomuş peki..yani okadar dikkat ettin..antibiyotikte kullanmışsın...

devlet hastanesin de cinsiyetini söylüyorlarmı cnm bir de detaylı ultrason için ne kadar ücret ödedin oraya ve önceden mi randevu almıştın yoksa gittiğin gün mü belirttin detaylı ultrasona girmek istediğini bende devlete gitmeyi düşünüyorum da hiç bir bilgim yok sorularımı cevaplarsan çok sevinirim :34:

Devlet hastanesinde para almazlar ki canım.
Ben de üniversite hastanesine gideceğim ayrıntılı için.
Önceden randevu almak gerekiyor.

Naber kızlar?? Bugün idrar kültürü verdim bakalım üreme var mı diye.Geçsin artık şu illet şey yaa:( Sizde ne var ne yok?
Merhaba canım.
Bu ay benim de tahlillerim yenilenecek.
Kızlar doktorum hakkında gitgide şüphelenmeye başlıcam... 4 ay boyunca beni yatırdı hiç bi tehlikem olmamasına rağmen sadece kasılmadan dolayı 1 kere lekem gelmişti..ama lavabo hariç hep yatırdı beni:26: Dişim ağrıyo çektirmek istediğimi sordum olmaz dedi...ama arkadaşlardan kanal tedavisi bile yaptıran var..doktoru izin vermiş bişey olmaz demiş...ben hiç bişey anlamadım doktorun yöntemimi bu acaba herşeyi kısıtlayarak bi asalak gibi hamileliğini geçireceksin.. Yok 30 dak fazla yürüme yok öyle böyle...hiç bişey anlamadım...:50:

Diş çekimi için pek çok doktor izin vermiyor diye biliyorum canım.
Arkadaşım hamileyken aylarca ağrısını çekmişti.
Yine de araştır tabii, tıp sürekli gelişiyor.

anladım cnm...ya inş geçer...neden oluyomuş peki..yani okadar dikkat ettin..antibiyotikte kullanmışsın...

Sağol canım inşallah.Bilmiyorum ki neden oluyo? Hiç de sormadım inan.Ama yazın tatile gitmiştik, belki denizden mikrop kapmış olabilirim diye düşünüyorum.O zaman hamile olduğumu bilmiyodum daha.Bilsem daha dikkatli olurdum.

Canım herhalde vardır senin doktorunun da bir bildiği.Ama tabi alternatif olsun diye başka bir doktor da deneyip onun da fikrini alabilirsin,en azından için rahat eder.Ben bu zamana kadar birkaç doktora gittim, en sonunda birinde karar kıldım.

anladım canım ayy ben ne yapacagımı hiç bilmiyorum kafam allak bullak oldu zaten istanbullu olmadıgım için tanımıyorumda hastaneleri. tamam eşim bir kere olacak zaten herşeyn en iyisi en güzeli olacak diyorda Allaha çok şükür karşılayabildigimiz sürece diyorda bosu bosuna kazıklanmanında alemi yok diye düşünüyorum..

Back
X