• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Tamam o zaman cnm ben de ismin sandım bazen kızlar isim de yazıyo ya ben de skorpion dan sa dönüş yazmak daha kolay diye onu tercih etmiştim :9:

hoşgeldin cnm... Nasılsınız bu gün..

yorgun ama iyiyiz canım aa bugün bizimki uzanınca braz tepindi şimdi yne ses yok:9: sen nasılsın nasıl gdiyorbakalım

yenii gelenler hoşşgelmişş

bayans bnde dün oldum aşıyı.sadece dokununca hafif ağrı oluyor o kadar.
hoşbulduk canım herkeste aynı etki olmuyor galiba aşıda bende korkmaya başladım:17:

Mrb kızlar, yeni okuldan geldim...Kötü bir gündü benim için...Zaten nöbetler çok yorucu oluyor bunun üstüne bi de öğrencilerin tavırları derken...İyice sıkıldım anlayacağınız.Lisede çalışmak gerçekten çok zor özellikle son sınıflarla uğraşmak büyük bir fedakarlık istiyor.Çok ukala, zevzek, şımarık ayy o kadar sinirliyim kii...Laf söyleyemiyorsunuz yani...Sinirimden tepki göstermedim öğrenciye ama oturup hüngür hüngür ağladım Biraz da hormonlar da tetikledi herhalde:50:Neyse ki biraz rahatladım.Valla 2. dönem gitmeyeceğim yaaa olmuyor böyle hamile hamile:49:

ay denizcim canım yaa çok iyi anlıyorum seni ama kendine yapıyorsun boşver bana gülüyor öğrenciler duymazdan görmezden geliyorum kendimi üzmemek adına.çocuklarda diyor hocam hamilelik yaradı size sinirlerinizi aldırdınız resmen diye:9::9: amaaannn diyorum size kızcam kınayacamda ne olacak Allah korusun ya bebişim size benzerse ne yaparım sonra diyorum yetiyor onlara bu laf:9:

Yeni gelenler hoş geldiniz.
Gerçi ben de gidip gidip gelmiş gibi oldum :1:
Esra, fgüney teşekkür ederim canlarım.
Tetanozun öyle etkilerimi oluyormuş yaa bünyeye göre değişiyor demek ki!
Korktum şimdi :18:

ay denizcim canım yaa çok iyi anlıyorum seni ama kendine yapıyorsun boşver bana gülüyor öğrenciler duymazdan görmezden geliyorum kendimi üzmemek adına.çocuklarda diyor hocam hamilelik yaradı size sinirlerinizi aldırdınız resmen diye:9::9: amaaannn diyorum size kızcam kınayacamda ne olacak Allah korusun ya bebişim size benzerse ne yaparım sonra diyorum yetiyor onlara bu laf:9:

Bak ben de bundan çok korkuyorum işte.
Bazı çocuklara gerçekten çok sinir oluyorum.
Sonra da ya benzerse diye korkuyorum.
Allah'tan onların hepsi erkek.
Ordan yırttık sanırım:))

Teşekkür ederim nisa :16:

Ya sitede önerilen kız isimlerine bakıyorum da tuhaf tuhaf isimler var.
çisem, belis, iris, balım vs. :37: bunlar ne böyle yaa :37:

Teşekkür ederim canım.
Dediğin gibi lise daha zor gerçekten de.
Kızsan kızılmaz, lafın altında da kalmaz onlar.
Bizimkiler bile bazen dikleniyorlar.
Nöbeti bırakmamıza az kaldı ama.
Umarım sınıfta ağlamamışsındır.
Dillerinden kurtulamazsın.:1:
Yok canım yaaa önlerinde ağlar mıyım hiç...Dışarı çıktım öğretmenler odasında bir dosya unutmuşum dedim.Sonra koyverdim gittii:84::84::84:

Ayy canım benim ne güldüm ama çok sağol yaaa valla şu saatte bana acayip moral oldu.Öyle yapacağım artık bundan sonra onlar yokmuş gibi davranacağım:34:

Back
X