• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

cnm demin bi arkadaş park yataklar sallanmıyor zor oluyor demişti,şimdi senin bu aldıgını inceliyordum sallanıyor yazıyor..demek sallananları da var..bende park yatak alacağım için herkesin önerdiği modelleri inceliyorum..
cnm sen bunu alıp kurdunmu ? nasıl beğendinmi?

dedim ya içinde yedek ayakalrı var onu takıyorsun salalnıyor,ben daha açıp kurmadım herkes çok erken almışsın diyor korkuyorum açamaya uğursuzluk getirirr diye ama orda gözümle görrüpte aldım mağzadan,yatağıyla beraber 250ye geldi

kızlar aranızda soda ıcen varmı ben kahve ıle soda ıcmekten cok hoslanırdım sımdı kahveyı bıraktım gunde 1 tane belkı ıcıyorum ama soda aynen devam zaradlı mı dıye merak edıyroum

cnm 130a hiç yokta 139a şu moel var babymaxı ndediğin bu mu acaba ?
Kiraz Bebe*>>*Bebek Yatakları*>>*Park Yataklar

ardaşlar bunun aynısının bu modeli daha kullanışlı
Babymax 104 Sallanr Lks Oyun Park (70x110 cm) & Bebefix Oyun Park Uyku Seti & Viscolex Oyun Park Yata ok Fiyat! | | Bebefix.com

çünkü bunun yanındaki cep bölümüne dikkat edi,n kocamn cepleri var benmikide böyle ama bi farkı benimki 3 kadmeli yatağı
exor lx oyunpark & park yatak-xrpm001 color | | Bebefix.com

öncelikle doktordan gelen arkadaşlar güzel haberler getirmişler çok sevindim. darısı başıma. benimki de bugün 16.30 da. heyecanlanıyorum

yssknk canım çok üzüldüm. özür dilerim ama kuzenine çok kızdım. Allah yavruyu esirgesin. çabucak sağlığına kavuşsun, sağlık ve uzun ömür versin

selam kızlar ben sabah büyük oğlanı günaydın deyip sarılıp kucaklarken ters bir hareket mi yaptım ne içerden bebeğim sanki zarar görmüş gibi Allah korusun tepki verdi sanki elinden kayar ya öyle birşeydi anlatamadım ya
aklıma kötü bişey getirmemeye çalışııyorum birkaç kezde hissettim bebeğimi
korktum bişey oldu diye

canım birşey olmamıştır, hem bebeğinin hareketini de hissetmişsin. içini ferah tut..
ben geçen gün evin kapısı açılmıyor, kilit sıkıştı diye boşbulunup kapıya kalça attım resmen :18:
unuttum bir anlık dalgınlık.. beynimden vurulmuşa döndüm sonra ne yaptım ben diye.. Doktora söyledim, merak etme bebekler suyun içinde güvende, birşey olmaz dedi..

http://img64.imageshack.us/img64/5773/alim6102.jpg
cicişlere ekleyecektik yalnışlıkla buraya ekledik ama olsun bu oğluşumun ilk battaniyesi teyzoşları...
çok hoşmuş cnm güle güle kullan..
selam kızlar ben sabah büyük oğlanı günaydın deyip sarılıp kucaklarken ters bir hareket mi yaptım ne içerden bebeğim sanki zarar görmüş gibi Allah korusun tepki verdi sanki elinden kayar ya öyle birşeydi anlatamadım ya
korktum bişey oldu diye
cnm korkma birşey olmamıştır inş.bazen banada oluyor ,oğlumu alırken onun oldugu yere çarparsa ynalışlıkla bebek başka yere kaçıyor..öyle olmuştur kesin,aşagı kaçmıştır sarsıntıdan dolayı..içini ferah tut..
dedim ya içinde yedek ayakalrı var onu takıyorsun salalnıyor,ben daha açıp kurmadım herkes çok erken almışsın diyor korkuyorum açamaya uğursuzluk getirirr diye ama orda gözümle görrüpte aldım mağzadan,yatağıyla beraber 250ye geldi
sağol cnm anlattıgın için,ben hiç yakından ayrıntılı incelemedim de ,bu sallanma aparatından haberim yoktu.öğrendiğim iyi oldu..

kızlar aranızda soda ıcen varmı ben kahve ıle soda ıcmekten cok hoslanırdım sımdı kahveyı bıraktım gunde 1 tane belkı ıcıyorum ama soda aynen devam zaradlı mı dıye merak edıyroum

canım ben içiyorum. benim doktorum günde 1 tane içebilirsin dedi. hiç bir zararı yokmuş aşırı tüketim olmadıkça

çok hoşmuş cnm güle güle kullan..

cnm korkma birşey olmamıştır inş.bazen banada oluyor ,oğlumu alırken onun oldugu yere çarparsa ynalışlıkla bebek başka yere kaçıyor..öyle olmuştur kesin,aşagı kaçmıştır sarsıntıdan dolayı..içini ferah tut..

sağol cnm anlattıgın için,ben hiç yakından ayrıntılı incelemedim de ,bu sallanma aparatından haberim yoktu.öğrendiğim iyi oldu..

önemli değil canım,bildiklerimizi paylaşalımki en güzelini en kullanışlısını alalım bebişlerimiz en iyisisne layık

cnm kahve değil ama sodayı bende içiyorum..son zamanlarda hele,ne zaman gaz sıkıştırsa sodaya saldırıyorum.ama günde 1taneden fazla hiç içmedim..herhlade zararı yoktur bilgim yok

cnm bazı doktorlar günde bir soda için diyor bir çok tanıdığım içiyordu benimki naba bişey demedi arada meyvalı içiyorum ben de meyvalı zararlı mı onu merak ediyorum

cnm bazı doktorlar günde bir soda için diyor bir çok tanıdığım içiyordu benimki naba bişey demedi arada meyvalı içiyorum ben de meyvalı zararlı mı onu merak ediyorum

meyveli olanlar katkı maddeli olduğu için içme demişti doktor ama ben sadeyi içemiyom zaten çok nadir içtiğim için limonlusunu içiyom

slm kızlar nasılsınız benim moralim cok bozuk..kuzenimm hamileydi 2o gün sonra doğum vardi dr bebeğin kalbi yavasladığı için erken doğuma almıs bebek sadece 1kilo 500 grm buna cok üzgünüm ama bir yandanda kuzenime cok kızgınım normalde günde bir paket siğara içiyordu uzak olduğumuz için bende bıraktığını sanıyordum en azın dan hamileyken ama aynen devam etmiş bu yüzden cok kızgınım:47:bebek suan kuvezde r:47:rabbim korur insallah bebeğimiz yasar kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
.

ayy canım benim geçmiş olsun. inşalah iyi olur toparlanır bebek en kısa zamanda. ya ben sigara içenleri hiç anlamıyorum. nasıl içersin ya ben günde 1 bucuk iki paket içerken hamile olugumu farkedip test yaptırdım ve bir daha agzıma koymadım çünkü koyamadım. bnm bir arkadasımda yeni dogum yaptı bebek 2 bucuk kilo ama saglıklı maaşşallah. hamileliği boyunca 10 tane sigara falan içti şu anda bebeği ziyarete gittim yine sigara içmiş ve arkasından bebegini emzirdi nsıl sinirlendim anlatamam. hayır sigara içmeyen anlamaz derler e benim kadarda siara içen olamaaz..

korktum bişey oldu diye

ayy canım korkma endişeenme bence olmamıştır canım birşey. senin hareketinle onun refleksi aynı anda olduğu için öyle gelmişir sana içini ferah tut canım ağrın sızın falan vr mı?

canım bende günde 1 tane soda içiyorum bir zararı yokmuş o yüzden dert etme bence..

soda kesinlikle yararlı ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde çok içtim şimdi hiç içmiyorum.benim arkadaşım günde 1 soda içermiş şimdi bebeği oldu 3 günlük bebek boynunu kendi kendine tutuyor.arkadaşım sodayı düzenli tükettiğim için bu şekilde bebeğim dedi.

hoşgeldin canım.tatlişoglum arkadaşa özelden msj at ilk sayfadaki bilgileri.nasıl geçiyor hamileliğin?

hoşbulduk tatlım tamam canım atayım ben zor geçirdim 4.5aya kadar mide bulantısı istifra yüzünden yeni yeni toparlıyorum rabbime bin şükür senin nekadarlık pekiiiiii

Back
X