- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #22.661
hoşgeldin canım bugün neşelisin ne güzel maşallah![]()
:79::79::79::79::79::79::79:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım bugün neşelisin ne güzel maşallah![]()
:79::79::79::79::79::79::79:
bende 21+0 aynımıyız seninle?20 nisan mı dogum tarihin canım?benım kızım ıkı gundur daha net hıssettırıyor kendını çok mutluyummmmmmmmm![]()
# guleysa
# ayca22
# evhan
# fguney
# angel74
# iklimya34
# KEJA
# erenhava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bende 2 gündür oğluşumu çok rahat hissettim...Rahat durmadı velet...Hele akşam yatınca tam dalıyordum uykuya bir tepik yedim sarsıldım resmen sıçradım eşimde korkttu...Söyleyince pis pis gülüyor birde...
daha bızımde babmız hıssedemedıne güzel cnm bizim kızı babası hissedemedi daha ben de ona sabırsızlanıyorum sanırım babadan cekiniyo hareket etse eşim elini koyunca duruyo hemen![]()
daha yenı oldu canım drum 2 hafta yı bulur demıştı amaayy maşallah bende tık yook darısı başıma
gormemek mumkunmu neşenııHoşbulduk kızlar...Hele şükür birileri gördü beni...Uyuyormusunuz nedir...
bende 21+0 aynımıyız seninle?20 nisan mı dogum tarihin canım?
Bugün saat 08:00 babamızı işe geçirdik ve ardından bizde evden çıkıp sağlık ocağına gittik ve kan değerlerimiz için kan verdik...Canımız çok yandı çünkü damarlarım ince ve hassas olduğundan delik deşik ettiler...Sonra eve geldik ve yattık bebişimle ama rüyamda kendi gelinliğimi giymiş gezindiğimi gördüm gezinirken el çiçeğimi duvağımı teker teker kaybettiğimi gördüm hayır olsun...Rüyadan anlayan var mı...
aaa çok ilginç neden böyle birşey önerdi ki doktorunuz normal doğum yapmaya engeliniz mi varmış bunu mu tespit etti de sezeryana yönlendirdidün doktor randevum da dedim, eğer fiziksel olarak vücudum, çocuğun pozisyonu vs. uygun olursa ben normal doğum düşünüyorum..
Doktor sezeryanı öneririm dedi, benim eşim de doğum yaptı, sezeryanla oldu, neden zorluk çekesinki dedi.
aklımdaki normal doğum fikrini sildi dün..neyse hayırlısı olsun da![]()
# guleysa
# ayca22
# evhan
# fguney
# angel74
# iklimya34
# KEJA
# erenhava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar aranızda soda ıcen varmı ben kahve ıle soda ıcmekten cok hoslanırdım sımdı kahveyı bıraktım gunde 1 tane belkı ıcıyorum ama soda aynen devam zaradlı mı dıye merak edıyroum[/QUOT
canım soda içme bildiğim kadarıyla sağlıklı değil , maden suyu iç ama üstünde dikkat et maden suyu yazmasına ben ilk aylar içiyordum çok midem kötüydü başka topikte paylaşmışlar soda zararlı maden suyu iç diye doktorlarda öyle diyor internetten araştır istersen günde bir tana maden suyu iyi gelirmiş kalsiyum açısından da ben kızılay alıyorum özellikle ...
merhaba hoşgeldin. Bnede sabahtan beri sağlık ocağı arıyorum yarın aşı yaptırıcam ama hala nerde sağlık ocagı var bulamadım .akşam kapıcıya sorayım bari .
aaa çok ilginç neden böyle birşey önerdi ki doktorunuz normal doğum yapmaya engeliniz mi varmış bunu mu tespit etti de sezeryana yönlendirdi
normal doğumun nimetleri çok fazla keyfi yönden sezeryan seçmek bence çok mantıksız
şahsen normal doğum yapamazsam üzülürüm Allahım nasip etsin diye dua ediyorum ve çok istiyorum
bana cevremdekıler kesınlıkle normal dogum dıyorlar.sen yıne normalı duşun dıyorumdün doktor randevum da dedim, eğer fiziksel olarak vücudum, çocuğun pozisyonu vs. uygun olursa ben normal doğum düşünüyorum..
Doktor sezeryanı öneririm dedi, benim eşim de doğum yaptı, sezeryanla oldu, neden zorluk çekesinki dedi.
aklımdaki normal doğum fikrini sildi dün..neyse hayırlısı olsun da![]()
benımde damarlarım ınce benıde delık deşık edıyolar hep. gelınlık ıyıdır derler hayır olsunBugün saat 08:00 babamızı işe geçirdik ve ardından bizde evden çıkıp sağlık ocağına gittik ve kan değerlerimiz için kan verdik...Canımız çok yandı çünkü damarlarım ince ve hassas olduğundan delik deşik ettiler...Sonra eve geldik ve yattık bebişimle ama rüyamda kendi gelinliğimi giymiş gezindiğimi gördüm gezinirken el çiçeğimi duvağımı teker teker kaybettiğimi gördüm hayır olsun...Rüyadan anlayan var mı...
30 haftadan sonra bellı olurmuşVallah oğlum benimde hareketlerini hissettirmedi yeni hissediyorum...Hissedeyim diye yedim çikolataları ama banamısın demedi...Çocuk artık komaya girecek ama yinede tık yok diyordum...Her dr. gidişimizde uyurken buluyorduk...Rahatına çok düşkün erkekim...Anneanneside uyuşuk diyordu artık paşama ama açıldı şimdi hissediyordum...
anne yorgunken uyumazlarmış bende elım karnımda saatlerce beklerdım telaşlanırdım
Bende dr. konuştuğumda banada kendini birine odaklama dedi...Ozaman geldiğinde elbet biri olacak dedi ama sezeryan bebek için normal doğumda anne için iyiymiş...Artık ne kadar doğru bilemem...
merhaba hoşgeldin. Bnede sabahtan beri sağlık ocağı arıyorum yarın aşı yaptırıcam ama hala nerde sağlık ocagı var bulamadım .akşam kapıcıya sorayım bari .