- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #22.801
27 nisan muhtemel doğum sıpa yüzünden 13 nisana kadar geldi kızlar tabi hayırlısı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben "mustela" diye bir krem aldım eczaneden onu kullanıyorum.Bir de aktardan özel bir karışım aldım.İçinde kakao,havuç,badem...vs ne ararsan varmış.
kızlaar ben geldimm
malesef 1 haftadır yoktum kayınvalidem ameliyat oldu onunla ilgilendik.
Bugünde kontroıle götürdük doktor eski hayatına dönebilirsin dedi.
Bizde geçen hafta 2.düzey ultrasona girdik şükürler olsun sağlıklıymış bebeğim.
Cuma günü kontrolümüz var ayrıca şeker taramasıda yapılcak.inşallah bişi çıkmaz.
Sizlerde ne var ne yok güzel anneler?
ihmal etme ama sonra pişman olursun çok kötü karınlar gördüm geri dönüşü de yok gözüm korktu vallasağol cnm...bakmışımda anam bende almışım kilo ben büyümesem artık
Maşallah cnm seninde kocaman olmuş..yüzünü gösterdimi bari...
gösterdi cnm 10 15 dakika önce çikolata yiyorum ultrasonda kıpı kıpır oluyo cimcime :) yoksa arkasını dönüyodu doktorda
tavsiye ederim.
cnm ben neden aldığımı biliyorum suçluyumBak meyveden hemen sonra süt yada yoğurt yemeliyişiz... Ben ekmek arası biraz üst üste tükettim onun etkisi var işte öyle bakalım bu ay hiç kilo almıcam diyorum ama kısmetse...dikkat edelim ya..kahvaltıda margarin reçel
Onlarıda kaldırdım eühüeühüeh.. Yağsız peynir yicekmişim..
ay hiç uğraşmıyorumZor geliyo vallahi
kızlaar ben geldimm
bugünde kontroıle götürdük doktor eski hayatına dönebilirsin dedi.
bizde geçen hafta 2.düzey ultrasona girdik şükürler olsun sağlıklıymış bebeğim.
cuma günü kontrolümüz var ayrıca şeker taramasıda yapılcak.inşallah bişi çıkmaz.
sizlerde ne var ne yok güzel anneler?
maşallah cnm bebişine...geçmiş olsun aynı zamanda...biz çok iyiyiz doktordan geldik bugün bebişim kocaman olmuş...özgürüm artık..
kızlaar ben geldimm
bugünde kontroıle götürdük doktor eski hayatına dönebilirsin dedi.
bizde geçen hafta 2.düzey ultrasona girdik şükürler olsun sağlıklıymış bebeğim.
cuma günü kontrolümüz var ayrıca şeker taramasıda yapılcak.inşallah bişi çıkmaz.
sizlerde ne var ne yok güzel anneler?
gozn aydn tatlımm inş taramada da guzle sonçlar alrsn....bu arada diyetisyene gittkten sonra kilo kontrolun nasıl oldu aysu cum daha az ve ölçülü mü alyrsn..ben 5 haftada 3 kilo almşım dr fazla buldu da toplamda 4 ama hızlı almşn dedi dr![]()
:26:
gozn aydn tatlımm inş taramada da guzle sonçlar alrsn....bu arada diyetisyene gittkten sonra kilo kontrolun nasıl oldu aysu cum daha az ve ölçülü mü alyrsn..ben 5 haftada 3 kilo almşım dr fazla buldu da toplamda 4 ama hızlı almşn dedi dr![]()
:26:
geçmiş olsun , benim bir ay sonra şeker yüklelem cnm cuma günü yazarsın gelince nasıl olduğunu sonucunu iyi çıkar inşallah
ya aynı şeyi bende düşündüm canım netten hızlı siparişle gelir heralde ihtiyaç halinde. tamam ben incelemeye devam edyim haberleşiriz yine. dediğin siteyede bir bakayım teşekkür ederimBen de Sivaslıyım
Diyarbakır'ı bilmem ama Tokat'a göre Sivas çok çok ucuz.
Bu arada bebişine de maşallah...
Canım belki gögüs pompasına hiç ihtiyacın olmayacak.
Bence onun için acele etme, lazım olursa alırsın.
Ben gideceğim zaman haber veririm, sen bana hatırlatırsın.
Yoksa unutabilirim :26:
iyi iyi maşallah kızına kocaman olmuş annesi.sırt üstü yatmak neden yokmuş?Açıklama yaptı mı doktorun???
lireac kullanıyorum akşamları,duş sonrasında da badem yağlı bebe yağı canımkızlar çatlak kremi ne kullanıyosunuz??
bence doktoru ara sor cANIM ne desek boş biziyi akşamlar hanımalar ay iyi ki varsınız aklıma ne gelirse soruyorum sağolun cevapsızda bırkamıyorsunuz,dün doktora gittim kalsiyum eksikliğinden dolayı bana suda eriyen arbos kalsiyum ve D3 vitamini ve kan hapı verdi. bende sormayı unutmuşum acaba bu vitaminleri kullanırken eleviti de kulanacakmıyım yoksa onu bırakayım mı çünkü elevitte bütün vitaminler var?
ya aynı şeyi bende düşündüm canım netten hızlı siparişle gelir heralde ihtiyaç halinde. tamam ben incelemeye devam edyim haberleşiriz yine. dediğin siteyede bir bakayım teşekkür ederimBen de Sivaslıyım
Diyarbakır'ı bilmem ama Tokat'a göre Sivas çok çok ucuz.
Bu arada bebişine de maşallah...
Canım belki gögüs pompasına hiç ihtiyacın olmayacak.
Bence onun için acele etme, lazım olursa alırsın.
Ben gideceğim zaman haber veririm, sen bana hatırlatırsın.
Yoksa unutabilirim :26:
iyi iyi maşallah kızına kocaman olmuş annesi.sırt üstü yatmak neden yokmuş?Açıklama yaptı mı doktorun???
lireac kullanıyorum akşamları,duş sonrasında da badem yağlı bebe yağı canımkızlar çatlak kremi ne kullanıyosunuz??
bence doktoru ara sor cANIM ne desek boş biziyi akşamlar hanımalar ay iyi ki varsınız aklıma ne gelirse soruyorum sağolun cevapsızda bırkamıyorsunuz,dün doktora gittim kalsiyum eksikliğinden dolayı bana suda eriyen arbos kalsiyum ve D3 vitamini ve kan hapı verdi. bende sormayı unutmuşum acaba bu vitaminleri kullanırken eleviti de kulanacakmıyım yoksa onu bırakayım mı çünkü elevitte bütün vitaminler var?