• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canim burda oglumda 2 li test bile yapilmadi benim.ense kalinligi normal ölcülerdeyse doktor gerek görmüyo 2 liye. 3lü ve 4 lu zaten hic yok.her kontrolümde usg ile bakiyo.herseyine bebege, suyuna,bebegin esine.her gittigimde dedigin gibi idrara testi ve kan testinide yapiyo.benimki hep iyi cikiyo simdilik.ama ayrintiliyda doktor kendi yapiyo iste dedigim gibi siyah beyazla.bu seferkinde 2 liyi kendi istegimle yaptirttim.oglumda cahildim.2 lide iyi cikinca burdakilere göre sorun yok.bu haftaki kontrolde kap atislarinida bize dinletti 150 atiyomus:nazar: hersey cok iyi dedi.bu kadar geriside Allaha kalmis artik.bu sadece bana degil burdaki herkese böyle yapiliyo..
canim zaten bu testlerin icinde en guvenilir en hassas olani dogruluk orani en yuksek olan ikili test.bebek 11-14.haftada iken yani kucuk old.yapilan en dogru sonucu vernmis.obur testler o kadarda onemli deilmis.kafamizi takavcak bisiy yok yani.ben takmiyorum artik.olacak varsa onune gecilmez.hersey allahtan.yer gok dua ile.umarim hepimiz saglikli bebeisler dogururuz.

amin caniminsallah.dogru diyosun.zaten 11.haftada 2 li yapildi geriside Allaha kalmis.dedigin gibi sorun bulunsa simdiden ne yapilabilir ki dogana kadar.o yüzden dua etmekten baska caremiz yok.her sey dua üzerine duruyo..hayatta hic birseyin garantisi yokk ki. buda kapali bir kutu gibi.Hayirlisi Allahtan.bende burda okuyunca herkes ayrintili yaptiriyo ya bir hastaneye soralim dedim varsa yaptiririz.o da yokmus doktorumuzun yaptigi yeterliymis cevabini aldik.
canim zaten bu testlerin icinde en guvenilir en hassas olani dogruluk orani en yuksek olan ikili test.bebek 11-14.haftada iken yani kucuk old.yapilan en dogru sonucu vernmis.obur testler o kadarda onemli deilmis.kafamizi takavcak bisiy yok yani.ben takmiyorum artik.olacak varsa onune gecilmez.hersey allahtan.yer gok dua ile.umarim hepimiz saglikli bebeisler dogururuz.

Günaydın tatlişkolar.... Bugün topiği ben açtım sanırım.Boş günüm ama erkenciyim uyuyamadım daha fazla.Eee bünye alışmış. Hamiş olmak zor zanaat :9::9:

Ya kızlar şu civille ilgili bir arkadaşım da dediki, ben gittim gördüm, girince herşeyi burdan alır çıkarım diye düşündüm ama bazı şeyleri çok ince kalitesiz dedi.% 100 pamuk yazıyomuş ama herşey alınmazmış.Ben sadece içine giydirmek için zıbın falan aldım birkaç tane o kadar dedi. Kafamı karıştırdı. Esracım sen git bir bak bakalım.Sen beğenirsen sipariş veririm birkaç tane.Burda ankarada civil mağazası olmadığı için gidip bakma şansım yok.Ancak netten bakabiliyorum.

Bu arada kızlar bi de özelcan bebe diye bir yer var ankarada. Sitesi de var bir bakın isterseniz.Bazı şeyler uygun değil ama belki fikir verir size.Ben daha mağazasına gitmedim ama gidicem.Bebek arabasını falan ordan almayı düşünüyorum.Söylenenlere göre bebek arabasında ve bazı ürünlerde falan ankarada ordan uygunu yokmuş.

#
# mug_mug
# eska
# esrayagmur+
# leegorkemm
# rana62 :16::16::16:
komedi dükkanını izledim. ayy gülmekten erken doğuracaktım resmen kasıklarım ağrıdı:66:
esracım beklenen doğum tarihin 2 hafta önceye alınmış çok şaşırdım.sonradan bu tarihlerin değiştiğini bilmiodum açıkçası tecrübe oldu bana da.. hayırlısı olsun tatlım.. bakalım ne zaman gelcek tosun mustafacık:64::64:

canım değişmiyormus zaten benimde bebek iki hafta önden gidiyor bende öyle sndım hep doktora sordum o sadece gelişimini ve iri bebek olabileceğini gösterir ama doğum tarihini asla etkilemez dedi. ha bebek erken doğacaksa doğar yada cok iri olunca da erken alan doktorlar olabilir gerekirse o ayrı ama normalde tahmini doğum gününü değiştimez dedi...

kızlar,emzirme yastığı kullanmış bir yakını olan var mı?rahat ve kullanışlı bişey mi acaba?eyer kullanışlıysa dikmek istiyorum,değilse boşuna uğraşmiim.

ewt canım çok kullanışlı ve ahat birşey.. ya bu arada annem bana değişik bi yastık aldı geldğinde uzun bi yastık böyle ayılı falan mavi ona sarılıp uyuyorum gecelerii artık okk güzel cok rahat:))) sonrada emzirirkende kullanılıyormus resimde vardı:))

selam kizlar.bende kac gundur bisi yazamiyodum foruma.grip ve oksuruk.surekli yattim.malim bakanda yok.insan ailesinin yoklugunu hissediyo boyle zamanlarda.sizzlerede bulastirmiyim diye hic yazmadim.simdi iyim biras ama oksuruk devam ediyo.pazartesi dr.a gittik.hersey normalmis bebiste iyimis.

canım gecmiş olsun.. dikkat et kendine istiahat et bol bol bunun en iyi ilacı istirahat canım.

canim burda oglumda 2 li test bile yapilmadi benim.ense kalinligi normal ölcülerdeyse doktor gerek görmüyo 2 liye. 3lü ve 4 lu zaten hic yok.her kontrolümde usg ile bakiyo.herseyine bebege, suyuna,bebegin esine.her gittigimde dedigin gibi idrara testi ve kan testinide yapiyo.benimki hep iyi cikiyo simdilik.ama ayrintiliyda doktor kendi yapiyo iste dedigim gibi siyah beyazla.bu seferkinde 2 liyi kendi istegimle yaptirttim.oglumda cahildim.2 lide iyi cikinca burdakilere göre sorun yok.bu haftaki kontrolde kap atislarinida bize dinletti 150 atiyomus:nazar: hersey cok iyi dedi.bu kadar geriside Allaha kalmis artik.bu sadece bana degil burdaki herkese böyle yapiliyo..

canım ben 7 sene ingilterede kaldm ordada aynen sizdeki gibiydi birçok arkadasım var doğum yapan maasallah hiçte problem yasamadılar. birde zaten dediğin gibi takdir ilahi önüne gecemeyiz bol bol dua edecez artık. bu arada burda benim doktorumda çok rahat bir kadın detaylıya gerek yok benim ultrason cihazımla bakıyorlar ama ben zaten bir sorun hissetsem yönlendiririm birşey farketseler aldırcakmıyızki bebeği dedi ama illa gidecem dersen yolıım biyere dedi eşim zaten ikili test bile istemiyordu ben zorla yaptırmıstım yok gerek yok diince kaldı öle ama doktorum zaten her gittiğimde en az yarım saat 40 dakika uzun uzun inceliyor 4 boyutlu renklide.. doktora güvenip allaha dua etmek ona sığınmak en güzeli dedim bende şimdi napalım..
Sana da günaydın canım.Kimsecikler yok, herkes mışıl mışıl uyuyor.

günaydınnnnn güzel anne adayları,nasılsınız,benim iki gündür karnım acayip büyüdü,iyice kendimi paytak yürüyen anneler gibi görmeye başladım,önden kocaman göbüşüm gidiyor çünkü:49:

günaydınnnnn güzel anne adayları,nasılsınız,benim iki gündür karnım acayip büyüdü,iyice kendimi paytak yürüyen anneler gibi görmeye başladım,önden kocaman göbüşüm gidiyor çünkü:49:

maaşalah canım ne güzel..benimkide aldı basını gidiyor ama hayırlısı bakalım nolacak:)))

Günaydın annişler nasılsınız
ya dün yazdıklarım gitmemiş evden sinir oldum siteye esracımmmmmmm gözün aydın canım benim maşallah Allah nazarlardan saklasın bebeğini :nazar: amniyosen. yaptıran arkadaşımız vardı gözü aydın bütün yazdıklarım gözükmüyor :18:

kızlarrrr bu arada fikrinizi alıcammm detaylı usg için KOŞUYOLU GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ mi ya da ÇAMLICA GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ mi ümraniye çevresindekiler hangisi sizce:27::27::27:

Back
X