• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

sarissa , dreamer saolun canım tavsiyeleriniz için degmeyecek gercekten de..kardeşimle konştm o da neden 1 hafta idare edyrsn ki 1 haftada ne yapılablr ki pazrtesi raporunu ver dyr ne yapayım szce 1 hafta idarelk gdeym mi pazrtesi rapormu vereyim mi szn de başınızı şişirdm iice ya kusura bakmayın ilk olnca acemiyim bende su anda satjer durumdada oluyrm ya yanlş bişeyler yapıyor muyum diye korkyrm da :18: :26:
canim sen okulda ki kadron ne.vekilmi,sozlesmelimi.kadrolumu.bana soylersen yardimci olmya calisirim.bende turkiyede devlet memuruyum.simdi ucretsiz izinliyim.

Cimcimecim ataman gerçekleşmiş çok sevindim :70:
ama çok karışık bi durumda kalmışsın, arkadaşlarımızda sağolsun önerilerde bulunuyorlar
senin için en doğru olanı bulursun inşallah :70:

Sarissacım bebeğinin cinsiyeti belli olmuş çok sevidim :70:

Siteye ne olmuş böyle yaa hem hızlı cevap yok, hem yavaş.
Bir de hiç tanımadığım biri arkadaşlık isteğinde bulunmuş.
Ne redddedebiliyorum ne kabul edebiliyorum.
Bu nasıl iş anlamadım :47:

iyi akşamlar kızlar :49:
2-3 gündür giremedim geçmişi okumaya bi başladım 100 sayfaya yakın okumuşumdur :53:

Ayrıntılı ultrasona girenler, bebeğini görenler güzel haberler getirmişler çok sevindim :69:

:71: :69: Dün doktora gittik cnm bizim herşeyimiz çok iyi maşallah özgürümde..bol bol gezdim oh... Ilk defa ayağımın ağrıdığını hissettim özlediğim bi duyguydu:17:

kızlar yarın 2,düzeye gircem dua edin benim için kızımı sağlıklı sıhhatli bir şekilde göreyim ve yavrum sağlıklı sıhhatlidir yeri rahattır seni seviyorum canım kızım :nazar:

siteye ne olmuş böyle yaa hem hızlı cevap yok, hem yavaş.

adı ne banada etti biri kabul ettim..hatta forumda yardımcı olurmusunuz gibi bişey demişti... Sende hangi konu demedinki yardımcı olalım demiştin o kişi...site kafayı yedi cnm bendede aynısı oluyo bi garip

kızlar yarın 2,düzeye gircem dua edin benim için kızımı sağlıklı sıhhatli bir şekilde göreyim ve yavrum sağlıklı sıhhatlidir yeri rahattır seni seviyorum canım kızım :nazar:

cnm ya bende 21inde gircem gerçekten heycan yapıyo insan hani hep iyi maşallah ama detaylı diyince bi başka oluyo...dularımız seninle cnm güzel haberlerle dönersin inş..

ama çok karışık bi durumda kalmışsın, arkadaşlarımızda sağolsun önerilerde bulunuyorlar

Teşekkür ederim canım, hoş geldin.

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...

Canım inşallah hiçbir sorun yoktur, Minik prensesin Sağlıklı, sıhhatlidir...Güzel haberlerle gelirsin inşallah :70:

cnm ya bende 21inde gircem gerçekten heycan yapıyo insan hani hep iyi maşallah ama detaylı diyince bi başka oluyo...dularımız seninle cnm güzel haberlerle dönersin inş..

amin canım inşallah bebişlerimiz iyi olsunlar onların iyi olduğunu bilmek çok rahatlatıyor rabbim bebişlerimiz ve biz sana emanetiz:emir_bebek::49::49::49:

Siteye ne olmuş böyle yaa hem hızlı cevap yok, hem yavaş.

Aynennnn :57:

:71: :69: Dün doktora gittik cnm bizim herşeyimiz çok iyi maşallah özgürümde..bol bol gezdim oh... Ilk defa ayağımın ağrıdığını hissettim özlediğim bi duyguydu:17:

Esracımm miniğinede sanada maşşalah :nazar: :69:
Minik paşanın durumu gayet iyiymiş çok sevindim böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum :69:

Bende bi kaç gündür karnımın aniden sertleşmesinden dolayı tedirginim magnezyum eksikliğinden kaybaklanabileceğini okudum şimdilik uzanıyorum dinlenmeye çalışıyorum
önümüzdeki hafta kontrolümüz var doktor teyzemize sorucaz bakalım, çok özledim bebeğimi :69:

Canım sağlıklı güzel haberlerle gel :69: :70:

sağol canım inşallah hayırlı haberlerle gelirim öptüm hepinizi

Minik paşanın durumu gayet iyiymiş çok sevindim böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum :69:

Bende bi kaç gündür karnımın aniden sertleşmesinden dolayı tedirginim magnezyum eksikliğinden kaybaklanabileceğini okudum şimdilik uzanıyorum dinlenmeye çalışıyorum
önümüzdeki hafta kontrolümüz var doktor teyzemize sorucaz bakalım, çok özledim bebeğimi :69:

çok teşekkür edeim canım benm bakacaz çaresine :34: :69:

gel canim gell:10:hadi atla süpürgeye:))

tatlım tam atladım süpürgene komşu geldi:32: gönderdin tekrargeldik:52::52:

iyidir canım senden naber? Oğluşun nasıl bakalım annesi:emir_bebek:
bizde iyiyiz canım ayy oğluşum çok şımardı bence bu günlerde 2 gündür döndüğünü hissedyorum artık sertleştide hare:30:ketleri bide kanalda kızlar durdurup karnımı sevyorlar:30: ayy çapkın olucak diye korkuyorum zaten magazin haberleriyle büyüyor:34: eve gelince sanırım esra demişti yusuf suresini dinliyorum meryem suresiyle

CNM SERTLİK NORMAL... O RAHİMMİŞ ONU ELLE HİSSEDİYORUZ YA..DOKTOR DEDİKİ SÜREKLİ Bİ YERDE TOPLANIYO GİBİ OLMASI BİRAZ RİSKLİYMİŞ YOKSA BENDEDE SERTLİK VAR DİODUM YA..NORMAL YANİ...ÇOK YORULUNCADA OLURMUŞ O BEBİŞTEN DOLAYI..TEDİRGİN OLMA..MAGNEZYUM BENDE KULLANIYORUM O KASILMALARI ENGELLİYO AKSİYE FAYDALI CNM..
Evet, aynı kişiden bahsediyoruz.
YANİ DEMEK ARKADAŞ LİSTESİNİN KABARMASINI İSTİYO.. GARİP

gel canim gell:10:hadi atla süpürgeye:))

tatlım tam atladım süpürgene komşu geldi:32: gönderdin tekrargeldik:52::52:

bizde iyiyiz canım ayy oğluşum çok şımardı bence bu günlerde 2 gündür döndüğünü hissedyorum artık sertleştide hare:30:ketleri bide kanalda kızlar durdurup karnımı sevyorlar:30: ayy çapkın olucak diye korkuyorum zaten magazin haberleriyle büyüyor:34: eve gelince sanırım esra demişti yusuf suresini dinliyorum meryem suresiyle

:9: AY ÇOK SEVDİRME ALIŞMASIN ŞİMDİDEN...DİNLE CNM İYİDİR.. :34:

Back
X