- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #23.661
iyi akşamlar kızlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlar...
cnm bende o açılmıyo..detaylı inceleyemedim...kaşık öyle sürekli tepesidemi duruyo çıkartılıyo değilmi... mamalarımı öyle verebiliyosun..
kasık oyle tepesınde sıkıyorsun kaşıga gelıyor galıba 6.aydan sonra kullnılıyormuş.
Mycey | Care'm
kızlar bu sizin için cazip ve farklı gelebilir ama forumdan bi arkadaşın bebişi bunu kullanırken ordakı çıkan aparatı çocuğun ağzını şıkıştırmış falan baya orda uzun kalmış çıkaramamışlar... o günden beri korkar oldum bundan..hiç düşünmem almayı..20 kişi iyi dedin 1 kişi böyle bişey yaşamışsa bitmiştir benim için..
Maya Baby Tekerlekli Bambu Bebek 204 | | Bebefix.com
ben bide bu beşiğe bayılmıstım hatta almayı dşünüyordum ama annem ötekisini almıs o yüzden alamadım:))
karın sertliği evet cnm bi yere toplanıyosa risk demişti doktorum... çalışmıyosun sen dimi..dinlen cnm...rabbimin izniyle sağlıkla gelir bebişin...
sağol cnm...Ayyy bayıldım ben buna yaa çok güzel canım. Bu arada hediye çekin de hayırlısı olsun güzel günlerde harcayın inşallah![]()
aaa çok dıkkat etmek lazm benım kuznım kullandı çok memnundu
iyi akşamlar kızlar...
korktum valla bunu okuyunca,benim bebişimde ara ara bitarafa toplanıyor böle garip bişeyler oluyor. haftaya cmtesi doktor randevum.sorayım bakalım ne diyecek.
ıyı akşamlar muayenemızı olduk geldıkgtmeden kan testı ve ıdrar testı yaptrmıstım sadece ıdrar testınde susuz kaldıgım ortaya çıktı aslında ıçıyorum ama yeterlı degılmış. drum ultrasondan yıne ayrıntılı inceledı rahım agzı kalınlıgına baktı hıç bır sorun yok gayet ıyı dedı.karın agrısı sebebım rahımın genışlemesı ve senın bagırsaklarınn hareketı dedı gaz varmış.karın agrısı bazı durumlarda erken doguma sebep olabılır ama sende boyle bışey gormuyorum dedı.sut ıçmedgım ıçın oluyormuş calsıyum-magnezyum hapımı gunde 2ye çıkardı
kızım 370 gr olmuş bır haftada 50 grm almış ben 1,5 kılo almışım.bugun yıne renklıden gorduk ve aynı babası o an gulme krızıne gırdım gulmekten yaş geldı gozumden suratınn seklı burnu aynı baba ınanamadım
Eveeet kızlar ben geldim
Bugün karlı soğuk bir kış gününde ayrıntılı usg mize gittik.Cinsiyetimiz artık % 100 belli oldu.Oğluşumuz oluyor. Tatlışoğluma söyleyeyim tabloda kız diye yazıyordu onu değiştirsin bari :)) Şükürler olsun ki herşey çok yolunda, boyumuz 26 cm ve kilomuz da 450 gr.Biraz tombişmişiz:) Dayısı da öyleydi kuzumun 5 kilo doğmuştu, ee oğlan dayıya çeker ne de olsa.Cd mizi aldık, fotolarımızı aldık.Çıkışta artık bir başlangıç yapalım dedik ve birkaç parça birşeyler aldık oğluşuma.Güzel bir gündü.
İnşallah hayırlısıyla doğdukları günleri de görürüz.
StyleWood Country Bebek Sepeti Mini (45*80 Yatak Cibinlik) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızlar bız bu beşıgı duşunuyoruz sızce???????
ay cnm korkma bebiş popo dayıyodur tabi sormakta fayda var ama tedirgin etme..mesela bu sabah öyle bi yoğunluk veriyodu ki karnıma özellikle yataktan kalktıktan sonra ancak 2 saate kadar düzeliyo..uyudukları içinde olabiliyo cnm..ama sor tabi..
iyi akşamlar kızlar...