• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bir de mothercare ne zaman indirime giriyor ya da bu sene ne zaman girecek acaba??

mothercare nın bu yıl yuzde 10 ındırımı varmış yaş gunu dolayısıyla heralde geceenlerde gtmıştık oyle dedıler gercekten kalıtelı ve guzl şeyler var.
wenice nın bebk kıyafetlerını ben pek kalıtelı bulmadım çıtçıtlı badı ve tulum batınıye felan vardı çok detay yok gercı ben forum ıstanbul dakıne baktım dıgerlerını bılmıyorum

ben her ayın 15'i diye biliorm, hatta yarın akşam iş çıkışı gitmeyi düşünüorm.
geçen pazar günü gittim, orda çalışan bayan söyledi. ben de bişiler alcaktım vazgeçtim çarşamba giderim diye

mothercare nın bu yıl yuzde 10 ındırımı varmış yaş gunu dolayısıyla heralde geceenlerde gtmıştık oyle dedıler gercekten kalıtelı ve guzl şeyler var.
wenice nın bebk kıyafetlerını ben pek kalıtelı bulmadım çıtçıtlı badı ve tulum batınıye felan vardı çok detay yok gercı ben forum ıstanbul dakıne baktım dıgerlerını bılmıyorum

sağolun kızlar. yarın gidip ikisini de aradan çıkarayım bari:1:

bırde forum ıstanbul a H&D dıye bır magaza açıldı ordan da bışeyler aldım ben baya kalıtelı kullanışlı ve çok pahalı değil ıstanbul da olan arkadaşlar bakın derım.ayrıca başka şehırlerede açılcaktı ama nerlere bılmıyorum

ben her ayın 15'i diye biliorm, hatta yarın akşam iş çıkışı gitmeyi düşünüorm.
geçen pazar günü gittim, orda çalışan bayan söyledi. ben de bişiler alcaktım vazgeçtim çarşamba giderim diye

aradım şimdı yanlız stoklarla sınırlı dedıler bazı durumlarda urunler kalamaya bılıyormuş.bırde sıtesınde her 100tl lık alışverışe 25tl hedıye çekı yazıyor ama ayın 15 gecerlı mı acaba onu sormayı unuttum

bırde forum ıstanbul a H&D dıye bır magaza açıldı ordan da bışeyler aldım ben baya kalıtelı kullanışlı ve çok pahalı değil ıstanbul da olan arkadaşlar bakın derım.ayrıca başka şehırlerede açılcaktı ama nerlere bılmıyorum

ben bi mağazada biriyle konuştum. onun da mayısta olmuş bebişi. kısa kollu body üstüne penye tulum ya da uzun kollu pijama ya da veya yine uzun kollu bir body giydirip penye battaniyeye sarıyorlarmış battaniyeye sarmadıkları zaman penye yelek giydiriyorlarmış yeterli oluyordu dedi. alışverişi de ona göre yapmak lazım

aradım şimdı yanlız stoklarla sınırlı dedıler bazı durumlarda urunler kalamaya bılıyormuş.bırde sıtesınde her 100tl lık alışverışe 25tl hedıye çekı yazıyor ama ayın 15 gecerlı mı acaba onu sormayı unuttum

yok yok 100 tl ye 25 tl hediye çeki yılbaşı kampanyası.sanıormki yılbaşı veya 6 ocağa kadar sürüyor

ben bi mağazada biriyle konuştum. onun da mayısta olmuş bebişi. kısa kollu body üstüne penye tulum ya da uzun kollu pijama ya da veya yine uzun kollu bir body giydirip penye battaniyeye sarıyorlarmış battaniyeye sarmadıkları zaman penye yelek giydiriyorlarmış yeterli oluyordu dedi. alışverişi de ona göre yapmak lazım
bende bı magazada nısan annesıyle tanışmıştım.o da aynısını soyledı kısa kollu body,bırde pıke fazla al demıştı

Kızlarrr ay dünden beri giremedim çatladım. Yatılı misafirlerim vardı, çok yorgunum :( Ne var ne yok bi değişiklik var mı?
hoşgeldınnn
yok yok 100 tl ye 25 tl hediye çeki yılbaşı kampanyası.sanıormki yılbaşı veya 6 ocağa kadar sürüyor
dogru.kampanyalı urunler de gecmeyebılır

selam kızlar nasılsınız biz hiç deiliz kıızmla :58: ...bugun butun yolclğm boyunca istifra ettim okula gderken , çok halsz kaldım dersleri zor işledm eve geldim :43: .....dr a gttk dr hamileiği nedenyle uzun yolcğla çıkması tehlkeldr şeklnde bi yazı yazp 20 gnluk rapor verdi... :50:

selam kızlar nasılsınız biz hiç deiliz kıızmla :58: ...bugun butun yolclğm boyunca istifra ettim okula gderken , çok halsz kaldım dersleri zor işledm eve geldim :43: .....dr a gttk dr hamileiği nedenyle uzun yolcğla çıkması tehlkeldr şeklnde bi yazı yazp 20 gnluk rapor verdi... :50:

Geçmiş olsun canım.Neyse rapor almışsın,dinlenirsin bundan sonra.Dün hiç giremedim foruma.Nasıl geçti ilk günün?

çok geçmiş olsun canım,iyi yapmışsın rapor almakla.bende okulda çok zorlanıyorum sınıflardaki koku beni mahfediyo,20 gün bol bol dinlenmene bak.

Geçmiş olsun canım.
Zor olacaktı zaten senin için.
Rapor alman iyi olmuş.

geçmiş olsun canım ya. dinlenirsin evde biraz. geçer merak etme. bol bol uzan dinlen, yemene içmene dikkat et. hemencecik toparlanırsın tatlım

merhaba kızlarr nasılsınızz.. ayy ben bugün cok sanslı günümdeyim noterde işim vardı şirket için bi gittim inanılmaz kalabalık Allah dedim yandım ama şansım acık gitti daha dogrusu olumu sevdiler sanırım işimi hallediverdiler benim ve beni de bi odada oturtup çay ısmarladılar:)) ayakta bile beklemedim nasıl mutlu oldum warya:)))

Back
X