• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar avonun pançosunu alan var mı ben onu siparş verdim bir haftaya kadar gelecek bizim buralarda fazla soğuk olmuyor ama nasıl bir şey hiç bilmiyorum katalogda hoşuma gitti bakalım gelsinde.

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız??
Biz bugün biraz yorulduk, nöbetimiz vardı malum.Ordan oraya koşuşturma oldu.Bakalım 24.haftayı dört gözle bekliyorum inş hiçbir problem olmadan raporu alırım ve idareye teslim ederim veeeee şu nöbetten kurtulurum.
Dreamer canım gözün aydın senin nöbetler The End

kızlar avonun pançosunu alan var mı ben onu siparş verdim bir haftaya kadar gelecek bizim buralarda fazla soğuk olmuyor ama nasıl bir şey hiç bilmiyorum katalogda hoşuma gitti bakalım gelsinde.

cnm bende katalogda gördüm güzele benziyo ama oda ince.
inşallah güzel çıkar.

2 ay filan oldu sanırım canım colleziondan almıstım almam için yanlardan genişlemesi yetti tabi:23:

oraya bakmamıştım hiç bi bakıyım cnm çok saol.

Kızlar ben hamile mağazalarında gördüm hamile montu.Alta doğru çan gibi iniyor geniş.

hangi mağazada gördün cnm?bende bakıyorum ama bulamadım

bende 2 hafta önce kaşe bi mont aldım kızlar ama zor buldum hep gecen sene vardı hamıle montu bu sene yok dıyor satıcılar.bende şapkalı göğüs altından hemen tek düğmeli ve kuşağı yandan bağlamalı bır model buldum aldım isterseni resmini eklerım kuşağı olduğu için dogumdan sonrada giyebılıcem..

Son düzenleme:
ıyı geceler kızlar:79: ben gecelerı uyuyamıyorum halıyle sabhta kalamıyorum uyku duzenım bozuldu gece zorlamsam kendımı uyumam sabaha kaadr

selam kızlar, bugün dr.a gittim. pzt. yaptırdıgım testleri gösterdim. idrar yollarımda enfeksiyon varmış ve monural adlı bir ilaç verdi. bi de kansızlığım devam ediyor. bahsettiğim bu enfeksiyon ilacını kullanan var mı aranızda? varsa işe yaradı mı???

bende 2 hafta önce kaşe bi mont aldım kızlar ama zor buldum hep gecen sene vardı hamıle montu bu sene yok dıyor satıcılar.bende şapkalı göğüs altından hemen tek düğmeli ve kuşağı yandan bağlamalı bır model buldum aldım isterseni resmini eklerım kuşağı olduğu için dogumdan sonrada giyebılıcem..[/QU

nerden aldın ?? resmini eklersen fikir olur bizlere bence. bende arıyorum ama bulamadım bi arkadaş boyundan bogazlı gibi bi panço almış park bravodan bende ondan alıp önü kapanmayan kabanımın üstüne giymeyidüşünüyordum ..o önü tamamaen kapalı boyundan geçirilen pançolardan ..

selam kızlar, bugün dr.a gittim. pzt. yaptırdıgım testleri gösterdim. idrar yollarımda enfeksiyon varmış ve monural adlı bir ilaç verdi. bi de kansızlığım devam ediyor. bahsettiğim bu enfeksiyon ilacını kullanan var mı aranızda? varsa işe yaradı mı???

canım geçmiş olsun ilk önce ben kullandım hatta yanında zinox diyede antibiyotik kullandım geçip geçmediğini bilmiyorum bir sıkıntım yoktu sadece tahlillerde çıkmıştı, 3 hafta sonra gideceğim doktora bilmiyorum artık tekrar tahlil yapar mı da pek yapacağını tahmin etmiyorum sen kullan onu herkes kullanıyormuş ama mutlaka 2,5- 3 litre su içmeye de bak sadece ilaca güvenme tekrar geçmiş olsun.

$15122010479.webp $15122010480.webp [
nerden aldın ?? resmini eklersen fikir olur bizlere bence. bende arıyorum ama bulamadım bi arkadaş boyundan bogazlı gibi bi panço almış park bravodan bende ondan alıp önü kapanmayan kabanımın üstüne giymeyidüşünüyordum ..o önü tamamaen kapalı boyundan geçirilen pançolardan ..[/QUOTE]

ben bandırmada oturuyorum canım burda caprisse diye bi dükkan var ordan aldım fiyatı cokda uygun değil 230 lira ama enazından sonrada giyebıleceğim için acımadım verılen paraya doğrusu.görünen düğmeyi karnım şiştikçe daha öne alabılıcem kendim rahatca gıyebılıcem

Son düzenleme:
Back
X