• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ben de sadece üst düğmeleri kapatıyorum cnm.karnım açık kalıyo.en azından ciğerlerimi üşütmeyim diye.biraz ilerleyince de panço almayı düşünüyorum ama bakalım

Kızlar Merhaba,
Benim montta ucu ucuna kapanıyor şuan ama 1 ay sonra kapanmaz gibime geliyor. Annemin veya Kayınvalidemin kabanını alcam geçici olarak... Geçen kayın validem verdi Kaşe montunu .. denedim biraz büyük geldi ama rahat rahat olur diye düşündüm... Hatta kemerle kaparım önünü diye düşündüm büyük olduğundan dolayı... En azından mont almaya değmez... :)

Kızlar Merhaba,
Benim montta ucu ucuna kapanıyor şuan ama 1 ay sonra kapanmaz gibime geliyor. Annemin veya Kayınvalidemin kabanını alcam geçici olarak... Geçen kayın validem verdi Kaşe montunu .. denedim biraz büyük geldi ama rahat rahat olur diye düşündüm... Hatta kemerle kaparım önünü diye düşündüm büyük olduğundan dolayı... En azından mont almaya değmez... :)

günaydın kızlar,
ben kaban olayını 2 hafta önce istanbul optimumdaki park bravodan çözdüm. geçen sezonun ürünüymüş, mor renkte arkadan normal kaban görünümlü öndense birbirinin üstüne gelen kanatçıkları var gibi... anlatması zor biraz:50: içten düğmelenio, ben düğmesini biraz ileri aldım rahatça giyiyorum. 150 tl gibi bi rakama aldım herkes çok beğendi, kalmışsa kaçırmayın derimm

günaydın kızlar,
ben kaban olayını 2 hafta önce istanbul optimumdaki park bravodan çözdüm. geçen sezonun ürünüymüş, mor renkte arkadan normal kaban görünümlü öndense birbirinin üstüne gelen kanatçıkları var gibi... anlatması zor biraz:50: içten düğmelenio, ben düğmesini biraz ileri aldım rahatça giyiyorum. 150 tl gibi bi rakama aldım herkes çok beğendi, kalmışsa kaçırmayın derimm

benimde montum olmuyor yani üsten düğmelerini ilikliyorum,aşağıları iliklemiyorum sıkmıyım bebişimi.
Üzerimede şal alıyorum,kalın aşağıya kadar olan şallar var eminönü tarafına gidersem onlardan alırım diye düşünüyorum,sonrasındada giyerim hem:23:

benimde montum olmuyor yani üsten düğmelerini ilikliyorum,aşağıları iliklemiyorum sıkmıyım bebişimi.
üzerimede şal alıyorum,kalın aşağıya kadar olan şallar var eminönü tarafına gidersem onlardan alırım diye düşünüyorum,sonrasındada giyerim hem:23:

arkadaşlar bende mont için ebru hamile gyim var nettede sitesi var ben fatihte mağzası vardı gittim giyd im oldukça hoş kabanlar var özellikle panço gibi belden kemerli kabanları var hem kalın hem çıok şıktı fiyatıda 155 tl falandı nettende sipariş veriliyo bildiğim kadarıyla bi bakın derim

günaydın bütün güzel annelere nasılsınız ben ve bebişim gayet iyiyiz bu arada kilolar alındı montlar olmuyor bende aldım kaşe kaban hamileler için gayette şık ve rahat.

Günaydın hanımlar şeker yüklemesini yaptıran var mı sadece bir kere mi kan alınıyor yoksa bir saat arayla üç kere mi?

Üzerimede şal alıyorum,kalın aşağıya kadar olan şallar var eminönü tarafına gidersem onlardan alırım diye düşünüyorum,sonrasındada giyerim hem:23:
canım benim kabanın önüde kapanmıyor ama bende şal alıyorum üstüme kalın ve şık göbeğimi falanda kapatıyor.

canım 24.haftada çağırdı şeker yüklemesine aç karnına 1 limon yanında getir dedi.

Bende netten baktım 24. haft adiyor ama bana daha var anlamadımki benim doktoru bir türlü limon ne içinmişki miden bulanmasın diye mi?

hayırlı günler anneler bende siz gibi nisan annesiyim.15ocakta memorıel hastahanesinde ücretsiz hamilelik kursu baslıyooo sizlerede haber vereyim istedim güzel anneler faydası olacaktırrr

gunaydn herkese kızlar nasılsınız biz iiyz kızımla...size birşey soracagm kızlar bebişlernz hareketlerini her zanmn yoğn hissedyr musunuz yani ben gun içinde hissedyrm ama aman aman tekme yiyorum şeklnde deil sznkler nasıl? :26:

gunaydn herkese kızlar nasılsınız biz iiyz kızımla...size birşey soracagm kızlar bebişlernz hareketlerini her zanmn yoğn hissedyr musunuz yani ben gun içinde hissedyrm ama aman aman tekme yiyorum şeklnde deil sznkler nasıl? :26:

hayıııııııırrrrrrr canım ben daha hiç tekme yemedim.kalp atımı gibi oluyor oda her zaman değil.haftada 2 veya 3 ancak.sanırım ben net hissetmiyorum halen

benim oğlusum sabah erken sattler de birde aksam 8-9 gibi cok hareketli..ama canım bildiğim kadarıyla her bebekte değişiyor onlarında suanda uyku düzenivar..

Back
X