• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Merhaba kısslar yazdıklarınıza şöyle bi göz attım maşallah hepiniz çok güzel besleniyorsunuz benim son zamanlarda çok iyi beslendiğim söylenemez ben ilk 4 ayda daaha düzenli besleniyordum zamanla azaldı düzenli ve sağlıklı bslenmem,
Yine de şöyle sıralayayım peynirden nefret ediyorum ama bebeğimin hatrına hergün biraz peynirdomates salatalık maydanoz marul gibi sebzelerle kahvaltı yapıyorum biliyosunuzdur marul bol miktarda magnezyum içeriyor, ilk üç ay haşlanmış yumurta yemeye çok dikkat ederdim ki şimdi midem kaldırmıyor faydası hiç yoktan oluyor diye tavada yumurta yiyorum,
günde en az bir en fazla iki bardak süt içiyorum yine 2-2,5 litre su mutllaka içiyorum düzenli olarak elma mandalina yiyorum bazen greyfurt ve çoğunlukla narı da ekliyorum,
günde 3-5 tane mutlaka ceviz badem, çekirdekli kuru üzüm ve fındık yiyorum çok olmamak şartıyla haftada birkaç defa üzüm pekmezi içiyorum yine faydası çokmuş sanırım

böyle işte neyse ben daha önce yazılanları bi gözden geçirip geleyim

Merhaba kısslar yazdıklarınıza şöyle bi göz attım maşallah hepiniz çok güzel besleniyorsunuz benim son zamanlarda çok iyi beslendiğim söylenemez ben ilk 4 ayda daaha düzenli besleniyordum zamanla azaldı düzenli ve sağlıklı bslenmem,
Yine de şöyle sıralayayım peynirden nefret ediyorum ama bebeğimin hatrına hergün biraz peynirdomates salatalık maydanoz marul gibi sebzelerle kahvaltı yapıyorum biliyosunuzdur marul bol miktarda magnezyum içeriyor, ilk üç ay haşlanmış yumurta yemeye çok dikkat ederdim ki şimdi midem kaldırmıyor faydası hiç yoktan oluyor diye tavada yumurta yiyorum,
günde en az bir en fazla iki bardak süt içiyorum yine 2-2,5 litre su mutllaka içiyorum düzenli olarak elma mandalina yiyorum bazen greyfurt ve çoğunlukla narı da ekliyorum,
günde 3-5 tane mutlaka ceviz badem, çekirdekli kuru üzüm ve fındık yiyorum çok olmamak şartıyla haftada birkaç defa üzüm pekmezi içiyorum yine faydası çokmuş sanırım

slm yok mu kısslar ya neyse alınganlık yapmıycam :26:
Bu arada bişey sorucam sizlere ben son günlerde iyice ağırlaştım sizde öyle misiniz?
Ayağa kalkmakta bile zorlanıyrum bazen nefes nefese kalıyorum bugün okula zor geldim tabi topukların da etkisi vardı ama bilmiyorum bir an önce şu izin olsa diyorum
birde bugün yemekli misafirimiz var sabah erkenden uyanıp hazırladım yemekleri temizliği de eşime bıraktım gün bitseydi hayırlısıyla

mrb kızlar bızde yenı uyandık gece 3 te uyudum galıba dön dön yatakta uyku duzenım bozuldu.
demkkı bu haftalarda sabah uykusu agır oluyor cogumuz oleyız.

karışıtırıyor olabılırım ama jojop arkadaşımızda mı kan uyuşmazlıgı vardı kızlar bend ede vardı da dr sorcaktık.ben sordum hamıleyken kanama oldugunda vurulurmuş kan uyuşmazlık ıgnesı dedı ılerleyen haftalarda bakıcaz dedı

Bu arada bişey sorucam sizlere ben son günlerde iyice ağırlaştım sizde öyle misiniz?
Ayağa kalkmakta bile zorlanıyrum bazen nefes nefese kalıyorum bugün okula zor geldim tabi topukların da etkisi vardı ama bilmiyorum bir an önce şu izin olsa diyorum
birde bugün yemekli misafirimiz var sabah erkenden uyanıp hazırladım yemekleri temizliği de eşime bıraktım gün bitseydi hayırlısıyla

selamlarr
ben de çok ağırlaştım.koltukta yatarken eşimden yardım alarak kalkıorm, çorap giyerken zorlanıorm, botları giyip çıkarmak işkence, yerde oturuosam kalkmak için kesin biyere tutunmam lazıım....
yani bende de var aynı sıkıntı

kader arkadaşım:77::77: nası bu kadar uyuyabildim bugün ben de şaşırdım kendime. havalar soğudu kış uykusuna yattıık bizde resmen :9:
sabah çok erken kalkıyorum.eşime kahvaltı hazırlayıp onu gönderiyorum.ardından çocukları yaldırıp kahvaltı ettiriyorum.ben de onlarla bir bardak süt ve muz yiyorum.onları gönderince de evin bütün camlarını açıp yatıyrum.bir güzel uyuyup işte bu satte kalkıyorum.nasıl olsa uykusuz kalınacak değil mi ama?

bence yedıklerın gayet ıyı ben bu kadr bıle yıyemıyorum

slm cnm
bende ağırlaştım.hatta eşim dalga geçiyo artık tek hamlede kalkamıyosun die :8:ama ben yine de dikkat ediyorum zaten çok hızlı ani hareketlerden kaçınmamız lazım. aceleye gerek yok kuşum yaa boşver ii böyle yavaş yavaş.:16:

selamlarr
ben de çok ağırlaştım.koltukta yatarken eşimden yardım alarak kalkıorm, çorap giyerken zorlanıorm, botları giyip çıkarmak işkence, yerde oturuosam kalkmak için kesin biyere tutunmam lazıım....
yani bende de var aynı sıkıntı

Evet evet Evet aynen öyle çorap ve bot giymek çok zor oluyo geçen gün çorabımı giymeye çalışırken eşim beni izliyomuş ha gayret olacak dedi gülerek ne kadar sinirlendim şimdiden böyleyse son ayları düşünemiyorum bile

sabah çok erken kalkıyorum.eşime kahvaltı hazırlayıp onu gönderiyorum.ardından çocukları yaldırıp kahvaltı ettiriyorum.ben de onlarla bir bardak süt ve muz yiyorum.onları gönderince de evin bütün camlarını açıp yatıyrum.bir güzel uyuyup işte bu satte kalkıyorum.nasıl olsa uykusuz kalınacak değil mi ama?

:9::9: evet yaa ilerde uykusuz geceler bizi bekliooo.sen yine tecrübelisin bu konuda cnm.benim için herşeyin ilki o yüzden biraz çekinmio değilim ama bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun

ayy bende aynıyım yaaa
eşimde daha şimdiden böyleysen son 3 ay nasıl olucak çok merak ediyorum diyo.
çoraplarımı ilk giyiyorum pantolonum felan varken hiç giyemiyorum.
yemek felan yaparken yada yürüyüşte belim ortadan ayrılıyo sanki çok ağrıyo.
nasıl olcak böle bilemiyorum bende daha 3 ayımız var.

Back
X