• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

sende ekle cnmö görelim.
ben 3 gün önce ekledim bakarsan görürsün tam 6-7 aylık gibi duruyorum.
hatta 3 hafta önce kayınvalidem ameliyat olucağı için hastaneye gittik doğumhanenin önünde bekleme yeri vardı orda oturuyoduk hemşire yanıma gelip nst için mi bekliyosunuz dedi.yani beni 9 aylık sandı.

canım senn kaçncı haftandı cetvelin gozkmuyr 6 aylık deil misin ?

canım her hamile farklı duruyor,insanın canı sıkılıyor bazen,bende normal kiloma göre kilolu hamile kaldım,şimdi 5 aylık demeye utanıyorum bazen 6 aylık diyorum.Boşver sen kendine ve bebişe iyi bak inşallah doğumdan sonra veririz güzel güzel aldığımız kiloları:23:

inşallah vericez cnm tek tesellim o :)

canım senn kaçncı haftandı cetvelin gozkmuyr 6 aylık deil misin ?

bugün tam 25 hafta oldu cnm.
ayı hesaplıyamıyorum kaç hafta kaç ay oluyo karıştırıyorum.

selam kızlar biz geldik:80: , bugün okul çok yorucuydu gergindim,
nedense daha çabuk yoruluyorum artık.
:97:şubat tatili çok iyi gelicek...

hoşgeldin cnm.
ağırlaşıyoruz artık.vakit buldukça bol bol dinlen.

slm kızlar ya ben bişey sorucam dünden beri çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum benim gibi başı ağrıyan varmı cvp yazarsanız çok sevinirim

benim ilk 3 ay çok olmuştu baş ağrım.biraz uyku iyi gelebiliyo.

valla sorma bu ay hesaplamalrnı bnde karstryrm herkeste ay uzernden soryr banada ...ama nette 23-26 arası 6 aylık dyr tatlım

bende öle biliyorum soranlara 5.5 diyorum.haftayı sölesem onlar anlamıyo.

tatlım aynsı bnde de var iki gundur çok agryr başım anlamadım neden :78:

resmen dünden beynimin içi zonkluyo ya 1 hafta sonra kontrolüm var bakalım dr ma soruyum bide 2 haftadır bi falan tutuyo kan dolaşımındanmı acaba hızlnaıuomuşya minoset iç ağrın olunca diyo dr um korkuyorum yinede içmeye

selam kızlar biz geldik:80: , bugün okul çok yorucuydu gergindim,
nedense daha çabuk yoruluyorum artık.
:97:şubat tatili çok iyi gelicek...

Hoşgeldin canım,evet öğretmenlere şubat tatili yarayacak,bizim öle bi tatil şansımız yok maalesef,rapor tarihimizi beklicez mecburen:43:

kızlar surekli acıkmya başladm ya eskden böle deildim sanki hep açım ya :53:

ilk defa bugün hissettim,sabah kahvaltı yaptım evden çıktım,işyerine geldim grisini,bisküvi yedim ama tatmin etmedi miğdemi,ne bulursam yiyebilirdim ama hemen sütle nefsit yaptım ondan yedim biraz bastırdı açlığımı,korktum kendimden resmen:26:

Günaydıınn kızlar saat erken daha ama biz bebişimle işteyiz bu hafta erkenciyiz sütümüzü bile içtik:69::69:

esracımmm inanmıyorum yaa bizde seule gidiyorduk hatta burdan bir abimiz gitti elçiliğe eşim almanya yada amerika istesede akrabalarından dolayı bende güney kore diye tutturmuştum bakarsın bebişlerimizle birlikte gideriz:46::38:
:16: gidemedinizmi cnm...benim merakım orası bana çok yakın geliyo ve türkleri seviyolar geleneklerini biliyolar ve merak ediyolar...orda şehir içinde nehir falan var vs en başta kore dizileri asya dizileri çok izlediğim için bende bi ilgi uyandı..inş çok istiyorum kısmet nezamana bakıcaz..
dün arkadaşlarla erken doğum muhabbeti oldu sabaha kadar rüyalarıma erken doğum ve bebeğin hareketini hissetmemek girdi.gece 40 kere uyandım aa çok şükür karnımda sorun yoktur inşallah deyip geri uyumuşum. :43:
cnm o bendede oldu 2 gün konuştuk okudum vs derken kabustu benimkisi ama bu ayımda doğuruyodum vs vs bide benim özel bi dururum var..yatmadan nas-felak okumalıyım işte yoksa rahat olamıyorum.. fazla dinleme cnm.. hassas bi dönemdeyiz
ilk başta yanlara yayılıyo sonradan öne doğru büyüyo.
benim bugün 25 hafta oldu tam her hafta farklı oluyo valla gittikçe öne çıkmaya başladı iice yuvarlanmaya başladı artık.
:17: ay 5 gün sonra 2 li rakamları saymaya başlıyosun cnm..ilk sen olcaksın sanırım ne haycanlı:16:
valla sorma bu ay hesaplamalrnı bnde karstryrm herkeste ay uzernden soryr banada ...ama nette 23-26 arası 6 aylık dyr tatlım

cnm kafama takılınca açıyorum hesap mak..haftamı çarpıyorum 7 ile çıkanı bölüyorum 30 ile :9: çıkıyo sonuç bana....zaman geniş olunca

slm annecikler:71: beslenme ile ilgili konuşmuşsunuz ilk zamanlar bende çok dikkatliydim ama dediğim gibi ciddi anlamda bi beslenme yoksa sıvı tüketiminiz çok azsa.. işte 3 hafta boyunca hiç protein almıyosanız sizi ayakta tutacak karbonhidrat makarna-pilav ekmek gibi şeylerden biraz tüketmiyosanız vs vs derken ozaman riskli ama programlanmış gibi beslenmek istemiyorum artık o anda aklıma ne gelirse ve sağlıklıysa iyiyorum... ceviz yedikten sonra günde 3 tane yada badem 5 tane balık srekli tüketmeye gerek yok... bununla birlikte çocuğun zekası anne+baba dan gelen genetik bi durum belki biraz etki ede bilir die düşünüyorum.... ki öylede die okudum

sende ekle cnmö görelim.
ben 3 gün önce ekledim bakarsan görürsün tam 6-7 aylık gibi duruyorum.
hatta 3 hafta önce kayınvalidem ameliyat olucağı için hastaneye gittik doğumhanenin önünde bekleme yeri vardı orda oturuyoduk hemşire yanıma gelip nst için mi bekliyosunuz dedi.yani beni 9 aylık sandı.

:9::nazar::nazar::nazar:

elktrık kesıldı pat dıye çıktım canm kusurabakma bakıyorum şımdı

:17: ay 5 gün sonra 2 li rakamları saymaya başlıyosun cnm..ilk sen olcaksın sanırım ne haycanlı:16:

cnm kafama takılınca açıyorum hesap mak..haftamı çarpıyorum 7 ile çıkanı bölüyorum 30 ile :9: çıkıyo sonuç bana....zaman geniş olunca

evet az kaldı 6. ayım biticem nasibse 3 ay kaldı geriye erken felan gelmez inşallah.

haftamı 7 ile çarpıp 30 a bölünce 5.83 aylık çıkıyorum artık 6 aylık diyebiliriz:49:

evet az kaldı 6. ayım biticem nasibse 3 ay kaldı geriye erken felan gelmez inşallah.

haftamı 7 ile çarpıp 30 a bölünce 5.83 aylık çıkıyorum artık 6 aylık diyebiliriz:49:

:9: ay ben bile diyorum 5 bitti işte 6 dan gün alcaz..eşim diyo dur kız heycanlandırma beni:27: 3 aymı kaldı dio yok diyorum 4 ay:9:

Selam kızlar :49: herkes iyidir umarımm :70:

bammbikkkkkkkkkkkkkkkkkk selam tatlım naber uzun zamndr göremyrdum seni nasıl gdyr bebişin nasıl :64: :70: :69:

Cimcimecim :70: iyiyim saolasın Bebişimide iyi sanırım dönüp duruyo içimde :69:
Yarın kontrolümüz var heyecanlıyım :62: ayrıntılı ultrasonumda yarın yapılacak sanırım
Sen nasılsın, bebişinde iyidir inşallah :69: :70: Sen Ayrıntılıya girmişmiydin?

bende az önce girdim geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün neredeyse 100 sayfa birikmiş :53:
Son 10 sayfayı okudum geldim :4:

Back
X