• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız eve geldik çok yağmur var dışarıda geçmişe bakamadım inş. herşey yolundadır:9: bi bakalım bebişimle bu arada ben bebeğiimi hep aşağıda hissedyrum aşağıya vuruyor çok nadir göbeğimde hissedyrum normalmi ki:26:

hoşgeldin cnm
bebeğinin tekmelerini aşağıda hissetmenin sebebi ters duruyodur belki bebeğin.
yani başı yukarıda ayaklar aşağıdadır.
banada bazen öle oluyo baende dönüyo tersi oluyo.

:79: :79: :79: :79: :79:

hoşgeldinn cnmm

kızlar yaa bugun günüm vardı bebeğimin adını ela koyacağımı söledım beğenmediler basitmiş kısyamış sıradanmış ilerede okulda afedersınız hela diye dalga geçerlermiş moralimi bozdular ama bence marjinal ve basit değil eşimde artık ela dıye seslenıyor kızıma sizde fikrinizi söylermisiniz lütfen gerçekçi oluna ama kızlar :)))kafam karıştııııııııııı:26:

kızlar yaa bugun günüm vardı bebeğimin adını ela koyacağımı söledım beğenmediler basitmiş kısyamış sıradanmış ilerede okulda afedersınız hela diye dalga geçerlermiş moralimi bozdular ama bence marjinal ve basit değil eşimde artık ela dıye seslenıyor kızıma sizde fikrinizi söylermisiniz lütfen gerçekçi oluna ama kızlar :)))kafam karıştııııııııııı:26:

ne saçma bi laf...sen ela dediğinde asla aklımdan öyle bişey geçmedi...bence güzel bi isim cnm...bakma sen onlara

bencede çok saçma esra arkadaşıma katılıyorum
ela ismi çok güzel ve zarif bi isim.

sormayın işte durduk yere kafamı karıştırdılar moralımı bozdular ama dediğiniz gibi ben bakmıcam onlara inat ela koycam işte hıhhhhhhh:33::36:

:9: Ay bu sıpa 3 gündür bü sakim...sinir oldum şimdi açtım müzik...arada karnımı az ittirdim..uyandımı ne içerden vuruyo ama öyle ben vurunca..sıpa ya.... Tam dayaklık:9:

Ayy afedersin de saçmalamasınlar lütfen.Herkes bişey söyler bakma sen onlara.Senin ve eşinin içine sinen bir isim olsun yeter bence.

Bu arada biz oğluma hala bir isim bulamadık :(

Kızlar haftaya günüm var.Ve değişik tatlı ve tuzlu çeşitlerine ihtiyacım var.Önerilerinizi bekliyorum.Sizler misafiriniz geleceği zaman neler yapıyorsunuz.Her seferinde aynı şeyleri yapmak istemiyorum.Fikir almak istiyorum.Hadi bakalım marifetli nisan annişleri gösterin kendinizi ;)

aman bakma sen onlara cnm..zaten kime ne isim düşünüyorum desen herkes bi kulp takıyor yada bir mane buluyor deli oluyorum bu duruma..sen beğendiysen kime ne? hiç bu hela benzetmesinide duymamıştım pes doğruusu.!!!

Aşure gününde 10 Müslüman'a selam veren bütün dünyadaki Müslümanlara selam vermiş gibi olur,buyuruldu.

SELAMÜNALEYKÜM

akşamdan sabaha kadar olan geçmişleri bile bitiremedim maşallah yatmamışsınız :)
aleykümslam cnm.Allah razı olsun ..

canım ben gttim ayrntlıya hersey iidi çok şükür :69: 25.haftada dr şeker taramasına çagrdı bizide bende kontrol gunleri sabah erkenden kalkyrm heyecandan ama eşim maaşallah gayet ii uyuyor :9:

maşallah bebişe :nazar:
Selam kızlar :49: herkes iyidir umarımm :70:
Cimcimecim :70: iyiyim saolasın Bebişimide iyi sanırım dönüp duruyo içimde :69:
Yarın kontrolümüz var heyecanlıyım :62: ayrıntılı ultrasonumda yarın yapılacak sanırım
Sen nasılsın, bebişinde iyidir inşallah :69: :70: Sen Ayrıntılıya girmişmiydin?
bende az önce girdim geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün neredeyse 100 sayfa birikmiş :53:
Son 10 sayfayı okudum geldim :4:
hoşgeldin..çok şükür iyiyzi :17:

selam kızlar biz geldik:80: , bugün okul çok yorucuydu gergindim,
nedense daha çabuk yoruluyorum artık.
:97:şubat tatili çok iyi gelicek...
evet çalışanlara tatil muhteşem olur..ama bana şubat korkutucu geliyor yaa son 2 ay kalmış oluyor yaa :18:
kızlar surekli acıkmya başladm ya eskden böle deildim sanki hep açım ya :53:

heehh :1: bende benim gibi olan var mı diyordum ..varmış :9: evet cnm bende hep acıkıyorum..

İyi akşamlar kızlar, valla tatili dört gözle bekleyen biri de benim.Çok yoruluyorum okulda.Halim kalmıyor eve gelince bi de bu aralar bel ağrısı peydah oldu bende çok fena yaaaa.Acayip kastırıyor...Sizde de bel ağrısı var mı yoksa ben mi yok yoruyorum kendimi okulda???

Kızlar herkesin aşure günü mübarek olsun.Bugünle ilgili mutlaka birşeyler okumuşsunuzdur.Bugünü atlamayın derim.

1.Allah, Hz. Musa'ya (a.s.) Âşura Gününde bir mucize ihsan etmiş, denizi yararak Firavun ile ordusunu sulara gömmüştür.
2. Hz. Nuh (a.s.) gemisini Cûdi Dağının üzerine Âşura Gününde demirlemiştir.
3. Hz. Yunus (a.s.) balığın karnından Âşura Günü kurtulmuştur.
4. Hz. Âdem'in (a.s.) tevbesi Âşura Günü kabul edilmiştir.
5. Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan Âşura Günü çıkarılmıştır.
6. Hz. İsa (a-s.) o gün dünyaya gelmiş ve o gün semâya yükseltilmiştir.
7. Hz. Davud'un (a.s.) tevbesi o gün kabul edilmiştir.
8. Hz. İbrahim'in (a.s.) oğlu Hz. İsmail o gün doğmuştur.
9. Hz. Yakub'un (a.s.), oğlu Hz.Yusuf'un hasretinden dolayı kapanan gözleri o gün görmeye başlamıştır.
10. Hz. Eyyûb (a.s.) hastalığından o gün şifaya kavuşmuştur.(2)
sağol cnm bilgilendirdiğin için..

:9::9: evet yaa ilerde uykusuz geceler bizi bekliooo.sen yine tecrübelisin bu konuda cnm.benim için herşeyin ilki o yüzden biraz çekinmio değilim ama bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun
ay evet yaa valla korkutmmak istemem ama eğer benim oğlum gibi yaramaz bi bebğiniz olursa ço k zor oluyor..aylarca uykusuzluktan gözümün önünü net göremediğimi biliyorum..8aya kadar heryeri bulanık görüyordum :52: şimdi tekrar aynı şeyleri nasıl yaşıcam diye kara kara düşünüyorum..tabi bu sefer birde ekstradan oğlumlada uğraşmma lazım :5::52:

hergün sabah mutlaka 1 bardak süt içiyorum..yemeklerde yoğurt tüketiyorum zaten..
bazen akşamları salep filan içtiğim de oluyor sütle..

genelde sabahları, nesfit+1 küçük muz+süt ile kahvaltımı yapıyorum..
hafta en az 2 en çok 3 kere de yumurta yiyorum..
haftada en az 1 bazen 2 oluyor balık yiyorum mutlaka..ama genelde tavada oluyor..
hergün 2-3 ad.ceviz ve en az 2 porsiyon meyve yiyorum..
ekmek günde toplasanız 5 dilim yemiyorumdur ki 5 dilim normaldir..
ama şu abur cubur ve sütlü tatlılara ve tabii çikolataya hiç mi hiç dayanamıyorum..::17:
maşallah ya amma dikkat edip,düzenli besleniyorsunuz..valla ben hiç böyle kurallı kaideli beslenmedm ne yalan söylim..ama elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum.

Kızlar haftaya günüm var.Ve değişik tatlı ve tuzlu çeşitlerine ihtiyacım var.Önerilerinizi bekliyorum.Sizler misafiriniz geleceği zaman neler yapıyorsunuz.Her seferinde aynı şeyleri yapmak istemiyorum.Fikir almak istiyorum.Hadi bakalım marifetli nisan annişleri gösterin kendinizi ;)

cnm nasıl bir menü düşünüyorsun? ben yardımcı olmaya çalışayım..yani şöyle kafanda belirlediğin bi şeyler varmı? doyurucu,tatlı,tuzlu yada atıştıramlık fln?

cnm nasıl bir menü düşünüyorsun? ben yardımcı olmaya çalışayım..yani şöyle kafanda belirlediğin bi şeyler varmı? doyurucu,tatlı,tuzlu yada atıştıramlık fln?

Sağol canım ilgilendiğin için.Valla canım kalabalık oluyoruz 12-13 kişi falan. Herkes de bol çeşit yapıyor.Yani kalori hesabı falan yapmıyoruz yiyoruz maşallah :) Börek,poğaça o tip şeyler yapıcam da hani böyle ekstra salata türü ne yapabilirim yada değişik bir şeyler yapmak istiyorum.Mercimek köftesi düşünüyorum mesela. Patates salatası çok yaparım ama artık onu yapmak istemiyorum.Kısırı beceremiyorum nedense güzel yapamıyorum.Ya pardon ama ben burda konuşuyorum ama kızların canı çekecek.En iyisi burdan konuşmayalım.Canım bildiğin değişik çeşitler varsa bana özelden mesaj atabilir misin? Sen ne yaparsın mesela misafirin geleceği zaman?

cnm özele attım burdn sildim

Son düzenleme:
Sağol canım ilgilendiğin için.Valla canım kalabalık oluyoruz 12-13 kişi falan. Herkes de bol çeşit yapıyor.Yani kalori hesabı falan yapmıyoruz yiyoruz maşallah :) Börek,poğaça o tip şeyler yapıcam da hani böyle ekstra salata türü ne yapabilirim yada değişik bir şeyler yapmak istiyorum.Mercimek köftesi düşünüyorum mesela. Patates salatası çok yaparım ama artık onu yapmak istemiyorum.Kısırı beceremiyorum nedense güzel yapamıyorum.Ya pardon ama ben burda konuşuyorum ama kızların canı çekecek.En iyisi burdan konuşmayalım.Canım bildiğin değişik çeşitler varsa bana özelden mesaj atabilir misin? Sen ne yaparsın mesela misafirin geleceği zaman?

cnm bu yazdıklarını şimdi gördüm..ben yazdım buraya ama kaldırıp özeldnmi yollim napim bilemedim :50:

cnm bak değişiklik istiyorsan mesela doyurucu olarak şu poğaçayı dene derim..ben 2 kez yaptım mükemmel oluyor yiyen bi daha istiyor..sen uğraşma diye linkinide buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/389266-esimin-nobet-pogacalari-pastane-pogacasi.html

sonra..mercimek köftesi çok sevilerek yeniyor genelde ben yaparım..şurdan kendi tarifimi önereyim sana http://www.kadinlarkulubu.com/kofteler/396461-super-mercimek-koftem-resimli.html

bunun dışında tatlı kurabiye olarak hem basit hemde kolay 2 kurabiyem var sık yaptıgım..
biri şöyle 1 paket oda sıcklaıgında margarine,6 y.kaşığı şeker,1paket k.tozu,2 yumurta(1 beyaz ayır) ve alabildiğince unu yoğuruyorsun.kulak memesi yumuşaklıgına gelince ceviz kadar yuvarlaklar yapıyorsun..yuvarlakları önce yumurta akına ardından iri dövülmüş fındık kırığına batırıp tepsiye koy ve kızgın fırında beyaz kalacak şekilde pişir..harika oluyor,fındıkta mis gibi çıtır çıtır tat veriyor..fındık yoksa hindistan cevizi tozunada bulayabilirsin..ben bunu yıllardır yapıyorum güvenilir tarif yani..

diğeride düğme kurabiye o da şöyle 3 su bardağı un,3 yemek kaşıgı pudra şekeri,1paket oda s.margarin ve 1su bardağı iri kıyılmış cevizi hamur haline getiriyorsun..iri yuvarklar yapıyorsun ve elinle biraz ezip düğme görüntüsü veriyorsun.biraz katı gibi oluyor hamuru sakın endişelneme,cevizden dolayı öyle oluyor..sonra kızgın fırında pişirip ,fırından çıkar çıkmaz tarçınla karıştırılmış pudra şekeri karışımına buluyorsun..mis gibi tarçın kokulu ve ısırınca kıtır kıtır cevizli bir kurabiye oluyor..

birde tatlı kurabiye oalrak elmalı kurabiyeyi çok yaparım ve severim.gerçi biraz uğraştırıcı ama..bunun dışında yine tuzlu doyurucu olarak hazır yufkadan poğaça böreği yapabilirsin..hem görüntüsüde güzel oluyor..canım tarifini şimdi yazamayacğım uzun çünkü ama netten buldum böyle yapılıyor
Bohça Böreği | Kanal D Yemek Tarifleri

salata olarak genelde ben rus salatası yada maerikan salatası yaparım..patates salatası,makarna salatası ve ksıırda tabi alternatif..ama mercimek köftesi olunca kısır olmuyori tabi hep bulgurdan...
umraım işine yarar yazdıklarım..birde aklımdayken kk yemek bölümündede denenmiş güzel tarfiler çok var bi göz gezdir derim ben :69:

Ayy tatlım yaa harikasın çook teşekkürler.O kadar uğraşmış bir de link eklemişsin.Ellerine sağlık canım benim.Eminim hepsi nefis oluyordur.

Back
X