• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kızlar herkesin aşure günü mübarek olsun.Bugünle ilgili mutlaka birşeyler okumuşsunuzdur.Bugünü atlamayın derim.

1.Allah, Hz. Musa'ya (a.s.) Âşura Gününde bir mucize ihsan etmiş, denizi yararak Firavun ile ordusunu sulara gömmüştür.
2. Hz. Nuh (a.s.) gemisini Cûdi Dağının üzerine Âşura Gününde demirlemiştir.
3. Hz. Yunus (a.s.) balığın karnından Âşura Günü kurtulmuştur.
4. Hz. Âdem'in (a.s.) tevbesi Âşura Günü kabul edilmiştir.
5. Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan Âşura Günü çıkarılmıştır.
6. Hz. İsa (a-s.) o gün dünyaya gelmiş ve o gün semâya yükseltilmiştir.
7. Hz. Davud'un (a.s.) tevbesi o gün kabul edilmiştir.
8. Hz. İbrahim'in (a.s.) oğlu Hz. İsmail o gün doğmuştur.
9. Hz. Yakub'un (a.s.), oğlu Hz.Yusuf'un hasretinden dolayı kapanan gözleri o gün görmeye başlamıştır.
10. Hz. Eyyûb (a.s.) hastalığından o gün şifaya kavuşmuştur.(2)

Aşure gününde 10 Müslüman'a selam veren bütün dünyadaki Müslümanlara selam vermiş gibi olur,buyuruldu.

SELAMÜNALEYKÜM

akşamdan sabaha kadar olan geçmişleri bile bitiremedim maşallah yatmamışsınız :)

Selam kızlar :49: herkes iyidir umarımm :70:

Cimcimecim :70: iyiyim saolasın Bebişimide iyi sanırım dönüp duruyo içimde :69:
Yarın kontrolümüz var heyecanlıyım :62: ayrıntılı ultrasonumda yarın yapılacak sanırım
Sen nasılsın, bebişinde iyidir inşallah :69: :70: Sen Ayrıntılıya girmişmiydin?

bende az önce girdim geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün neredeyse 100 sayfa birikmiş :53:
Son 10 sayfayı okudum geldim :4:

canım ben gttim ayrntlıya hersey iidi çok şükür :69: 25.haftada dr şeker taramasına çagrdı bizide bende kontrol gunleri sabah erkenden kalkyrm heyecandan ama eşim maaşallah gayet ii uyuyor :9:

canım ben gttim ayrntlıya hersey iidi çok şükür :69: 25.haftada dr şeker taramasına çagrdı bizide bende kontrol gunleri sabah erkenden kalkyrm heyecandan ama eşim maaşallah gayet ii uyuyor :9:

Gözünaydın canım :70: yarın bende güzel haberlerle gelirim inşallah :49:
Bazen eşleri anlamak mümkün olmuyor :9:
Bi bakıyosun gayet heyecanlı bi bakıyosun tık yok :60:

Gözünaydın canım :70: yarın bende güzel haberlerle gelirim inşallah :49:
Bazen eşleri anlamak mümkün olmuyor :9:
Bi bakıyosun gayet heyecanlı bi bakıyosun tık yok :60:

aynen öle canım eşler anlaşlmyr yada biz hep içimzde onları hssettgmz için heyecanımız hep dinamk kalyr onların heyecanı i ultrasonda bebişlerini gornce tawan yapyr :9: ins sende guzel haberlerle gelrsn tatlım :70:

Aşure gününde 10 Müslüman'a selam veren bütün dünyadaki Müslümanlara selam vermiş gibi olur,buyuruldu.

SELAMÜNALEYKÜM

akşamdan sabaha kadar olan geçmişleri bile bitiremedim maşallah yatmamışsınız :)

aleykümselam cnm.

aysu87 gordum canım dık senn kı erkek oldugu çok bellı çok ta kılolu değilsın :nazar::nazar:

çok saol cnm evet dik karnım baya gittikçede dikleşiyo.
3 hafta öncesine kadar 7 kilo almıştım ama sanırım 1 - 1.5 kilo daha almışımdır.
ama benim hamilelik öncesinden malesef 10 kg fazlam vardı.

Kızlar bi arkadaşımız hamile ve daha yeni öğrendi :69:
Merter-Bahçelievler civarında SGK anlaşması olan iyi bi hastaneye gitmek istiyor tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı :49:

Kızlar bi arkadaşımız hamile ve daha yeni öğrendi :69:
Merter-Bahçelievler civarında SGK anlaşması olan iyi bi hastaneye gitmek istiyor tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı :49:

özel hizmet hastanesi var cnm.
ben gidemedim henüz ama methini duydum
bende gitmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız eve geldik çok yağmur var dışarıda geçmişe bakamadım inş. herşey yolundadır:9: bi bakalım bebişimle bu arada ben bebeğiimi hep aşağıda hissedyrum aşağıya vuruyor çok nadir göbeğimde hissedyrum normalmi ki:26:

Back
X