• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

merhaba kızlar banyo konusunda dün bende bir uzmanı izledim de 10 gün yıkamamak gerekiyo dışındaki tabaka doğal antibiyotik bebeği koruyo falan dedi artık hastanelerde de yıkanmıyomuş bebekler araştırmak lazım

gecen bı yakınım dogum yaptı hastanede yıkamadılar dr yıkamıycaz demış .eve geldıkten sonra yıkadı.10gunde rahatsız olur bebk kokar.

ben bütün kocakarı olaylarını yaparım canım :9: çok inanırım böyle şeylere iyi hatırlattın tuzlayalım canım ya hepimiz bebekleri
bu arada erenhavacım ben de tetanos aşısı olmadım doktorum önermedi

kızlar balık mı bu çocuk tuzlamanın zararlı olduğunu duymuştum
benım cevremde hep yapıyorlar canım annm yıgenlerımı yıkadı
merhaba kızlarrr, nasılsınız..

ayy bu tuzlama ne ilk defa duydum ben nasıl ve ne için yapılırki o:))

canım eskıler bebk kokmasın dıye ılerde yanı terı. tuzlarlarmış yıkarken tuz surerlermış bıraz

Annem ve kayınvalidem farklı bölgenin hanımları o yüzden bizdede bol miktarda kocakarı metotları uygulanacak gibime geliyor:26:

benım cevremde hep yapıyorlar canım annm yıgenlerımı yıkadı

canım eskıler bebk kokmasın dıye ılerde yanı terı. tuzlarlarmış yıkarken tuz surerlermış bıraz

anladım canım çok teşekkür ederim.. ayy ben varya hiçbişi bilmiyorum daha amanınnn keşke annem burda olsaydı o kesin biliyordur:))

Ben de tuzlama vs başka ne varsa yapmak isitiyom bir de karınca yağı sürünce tüysüz oluyomuş diye duydum ama cesaret edemem sanırım

Ben de tuzlama vs başka ne varsa yapmak isitiyom bir de karınca yağı sürünce tüysüz oluyomuş diye duydum ama cesaret edemem sanırım

amannn canım dikkat et sürme bence bazı bünyeler hassas olabiliyor.. annem alıp gelmişti bir kere iki sne önce falan agdadan sonra bacaklarıma sürmüştüm ve çok kötü kabarmıstı.. slında zararı olan bişi diil ama bende alerji yapmıstı mesela..

kızlar kundak konusunda ne düşünüyorsunuz biraz alakasız oldu ama.. ben yapmayı düşünüyorum alında ama eşim hayatta yaptırmam diyor.

bende bilmjiyorum eskiden yapılarmış anannem öyle bi kundak yaparmış gibi öbür duvara atsan top gibi geri gelirmiş ,şimdide doktorlar kalça çıkığı oluyor diyorlar.belki çok sıkı sıkı sarmmamak şartıyla işk zamanlar kendini anne karnında hissetsin güvende hissetsin diye sarılabilir.ben hiç durmamaışım kundakta tekmeleyip kolumu,bacaklarımı çıkartıyomuşum:)

Annem ve kayınvalidem farklı bölgenin hanımları o yüzden bizdede bol miktarda kocakarı metotları uygulanacak gibime geliyor:26:
bızde de çogu uygulancak gıbı
anladım canım çok teşekkür ederim.. ayy ben varya hiçbişi bilmiyorum daha amanınnn keşke annem burda olsaydı o kesin biliyordur:))
onemlı değil canım 4 ay var ozamana kadr bırbrıımızden ogrenırız yenışeyler
er
karınca yagınıd annm dıyo koylerde surerlermış onceden ben ıstedım de bulamadım

kızlar kundak konusunda ne düşünüyorsunuz biraz alakasız oldu ama.. ben yapmayı düşünüyorum alında ama eşim hayatta yaptırmam diyor.

joker magazında kundak gorduk çok farklı bışeydı

kızlar eskıden yapılan herseyeşr eskıde kalmalı bence ınsan ne dıye tutar taaaa kac sen oncekı mılletın aklıyla hareket eder anlamıs degılımkı kundagın ne denlı sakıncalı oldugu kanıtlandı.ha şunu anlarım kundak gıbı boyle sımsıkı degıl ama daha gevşek battanıyeye sar yada tulumum ıcıne al bebgı ama kundak cok gerıde kaldı

bide kocakarı yöntemelri demişken kızların pampuğuna şeker serperler tatlı olsun kocası doyamasın,kıymetli olsun diye.bide göğsüne fincan veya tas koyarlar büyüklük açısından ama sakın ta koymayın aşırı büyük oluyorlar kuzenimden biliyorum,onun küçüne teyzem fincan koymuş onunkiler güzel 80 beden fqaqlan dik bide ,benimkine ananem bişey koymaış onunkide küçükmüş ona çekmişim benimkşide küçük

selam kızlar
kaç gündür giremiyorum siteye siz nasıl giripte bi de bu kadar sayfa yazdınız yaaa.. :( ben ne zaman girsem site bakımda dedi sinir oldum...neyse iyisiniz sanırım...
bizde iyiyiz bebişimle beraber...bende baya baya hissediyorum tekmelerini....arada bi böyle sanki kayıyormuş gibi oluyor içim bi tuhaf oluyo öyle yapınca....bide arada geriniyomu nedir anlamadım ama bişe yapıyo ve canımı acıtıyo böyle göbek deliğimin etrafı o aralar nasıl geriliyo acıyo....gerçi hoşuma gidiyo...

kundak olayına bende karşıyım...benim kayınvalidemde muhtemelen ilk başta bi kundak konusu açacak gibime geliyo ama kesinlikle kundaklamıcam bebeğimi....

inşallah hissedecekleri zaman gelecek,kocaman oldu bebişlerimiz,ayrıntılı ultrasona girdik geçen hafta,
çok toplu bir bebek değil 450 gr dedi 22 haftaya göre normal dedi ama yinede tereddütde kaldım ben yediklerimi hep kendime yemişim diye.Ayyy yavrumla tanışmış gibi oldum resmen,renkli foto aldık ilk defa,çok güzeldiiii....:nazar::nazar::nazar:
cnm yediklerinle alakalı değil bebeğin genetik yapısımı oluyo fiziksel yapısımı oluyo..normal seyrinde gidiyo bebeğin... sağlıklı olsunda yeter cnm...ben normal iyiyorum mesela öyle ciddi bi çabam yok.. ama benimki enson 20 de 22 haftayla 441 grdı.. doktor diyodu iri olcak die..mesela babası omuzları geniş iri bi adamdır kime çektiği önemli sanırım..
iyiyiz çok şükür iki gündür karışık rüyalar görüyorum,onun haricinde iyiyiz teyzesi oğluşumla büyüyoruz ama ben daha çok büyüyorum galiba:(
çok normal o rüyalar cnm...bol bol oku ve aklında barındırma o düşünceleri.. at üstünden..
ayy bende 2 gündür saçma sapan rüyalar görüyorum dua okuyup yatıyorum ama normal galiba.arkadaşlarım bahsederdi.bende kocaman oldum :1: inşallah bebişimde büyümüştür.
:) bende aynıydım cnm alışık olduğum için saçma sapan rüyalara takmıyorum o zaman sonrun olmuyo cnm.. bol bol okumak lazım..
kızlarr günaydınlarrr

ya benim göbek 1 haftada acaip büyüdü sanki nefes alamıyorum gibi hissediyorum acaba göbektenmi yoksa göğüs kafesine baskıdanmı:26:nefes alamadığım için de göbeğimin çok büüdüğünü düşünüyorum bilmiyorumki ya. Var mı benim gibi olan?
:9: bende inananmıyorum bu bianda büymeye rahim yukarı çıkıyo artık göbek deliği üstüne haliyle mideye baskı yapıyo onların çok etkisi var cnm..
gerçekten miiii?tek ben hissetmediğimi düşünmeye başlamıştım.bende tüm gün bilgisayar başındayım.çok nadir kalp atımı veya baloncuk patlaması gibi bişeler oluyor o kadar.uyutmama kıpır kıpır olma gibi bişe hissetmiyorum:50: :50: :50:
cnm bende bi ara 3 gün hiç hissetmedim varla yok arasında...dün dürttüm az ordan burdan resmen içerden tekmemi vurdu eliylemi itti bilmiyorum... uyudukları zamana denk geliyodur tedirgin olma...yerleri daralmıştır artık illa vardır bi sebebi...
merhaba kızlarrr, nasılsınız..

ayy bu tuzlama ne ilk defa duydum ben nasıl ve ne için yapılırki o:))

tuz olayını bende biliyorum ama inanıp inanmama arasındayım benide tuzlamışlar ama yaz günleri maxim die bi rollon var teri tamamen yok ediyo inanılmaz bişi onu kullanmasam ben kendimden iğreniyorum... demek biraz vucutlada alakalı...

kızlar eskıden yapılan herseyeşr eskıde kalmalı bence ınsan ne dıye tutar taaaa kac sen oncekı mılletın aklıyla hareket eder anlamıs degılımkı kundagın ne denlı sakıncalı oldugu kanıtlandı.ha şunu anlarım kundak gıbı boyle sımsıkı degıl ama daha gevşek battanıyeye sar yada tulumum ıcıne al bebgı ama kundak cok gerıde kaldı

hee yok canım bende zaten bataniyeye falan sarmalamak için söylüyorumm çok sıkı diil yani..sadece uyurken falan elile sapkasını indirmişti mesela yüzüne bi arkadasımın kız tesadüfen görmüşlerdi allah korumus yani.. yada bazen battaniyeyle falan yüzlerini kapatabiliyorlrmıs.. onu engellemek için istiyorum ben.

Back
X