geçmiş olsun cnm..aman dikkat et..benimde bu hamilelikteki en büyük sıkıntım bel ağrısı geçmek bilmiyor..birde ilk doğumda zorlanma olmuştu bi bölgede orası çok fena..sanırım ağırlık arttıkça zorluyor orayı..
evet özellikle ilk dönemde ıslak mendil inanılmaz pişik yapıyor,bi arkadaşım kullandı ve kızı öyle bi pişik olmuştuki görünce inanamıştım...Allahım görseniz tüm bez bölgesi kıpkızıl yaraydı ve haliyle çocuk ağlamaktan kendini parçalıyordu..
ben oğlumda 4-5 ay hiç ıslak mendil kullanmadım..bi çelik tasım vardı ona ılık su koyuyordum ve mutfak için kullandıgımız havlu peçete varya rulo olan onu ıslatıp hafifçe onunla sildim..biraz sert gibi gelmişti başta ama baktım en iyi o temizliyor ve pişik yapmıyor ona devam ettim..pamuk biraz sıkıntılı gemişti bana..ama emin olun ıslak mendil berbat ediyor..sarılıktan hastanede yattık bir hafta ,o zaman bile ben havlu kullandım o kısıtlı saatlerde,ıslak mendil kullananlarada hemşire hep sudan geçirip akıttırıyordu öyle kullandırıyordu,ona rağmen pişik oluyordu bebekelr..
sağol cn m haklısın..diyorum ya bazen sinirlerim dayanmıyor..birde eşim gecede yok 24saat çalşıyor,haliyle bütün gün bana sarıyor..veee bu mesajı bitiremeden uyanıp bööğürmeye başladı..