- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #25.001
gunaydin.bana iyigeceler uyuycam birazdan.Günaydın hanımlar,yaşasın bugün cumartesiii..........................:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin.bana iyigeceler uyuycam birazdan.Günaydın hanımlar,yaşasın bugün cumartesiii..........................:)
Günaydın hanımlar,yaşasın bugün cumartesiii..........................:)
evet çok şükür sonunda yarın tatil yapabilcem
ewt sana aynen katiliyorum.uyurken hafif bi sekilde sarmalamak en iyisi.hem rahat uyuyolar.ben ilk cocugumda bu sekilde yapmistim.penye bi battaniye ile sarmaliyodum.ama sadece uyudugunda.
evet canım bende öyle yapıcam heralde. anneanneme kalsa sımsıkı sarmalarlarda izin vermicem:))
Kızlar Merhaba,
Ya şu yazılarınızın altında ki doğum takvimini nasıl ekliyorsunuz? Hani şu kaçıncı haftada olduğunuzu gösteren kısım...
Günaydın hanımlar,yaşasın bugün cumartesiii..........................:)
evet çok şükür sonunda yarın tatil yapabilcem
Günaydın kızlarrrr, nasılsınızzz.Evt tiancu canım nihayet cumartesiiiiiiiiiiiiii
günaydınnn kızlar.. ay ewe cok şükür cumartesi geldi nihayet.. gerçi ben çalışmıyorum ama yinede mutlu oluyorum hafta bitince.. malum bi an önce nisan gelsin istediim için.:))
kızlar bebek hareketlerini tam olarak nerde hissediyorsunuz benim sanki çok aşagıda göbek deliğimden 4 parmak aşağıda
kızlar bebek hareketlerini tam olarak nerde hissediyorsunuz benim sanki çok aşagıda göbek deliğimden 4 parmak aşağıda
Kızlar bebek bakım ürünlerinde hangi marka iyi acaba?
Nivea almayı düşünen var mı?
Canım Merhaba,
Ben Chicconun bakım çantasını aldım içinde bütün bakım ürünleri vardı. Şambuanından sabununa bakım kremlerine kadar. Ama bir sonraki alacağım da ya johnson ya da nivea olur sanırsam...
Chiccoya henüz bakmadım da Nivea pek önerilmiyor sanırım.
Pek çok yerde Sebamed ürünlerinn tavsiye edildiğini duydum.
Evet, sebamed biraz pahalı ama onunla ilgili de bebek cildini çok hasasalaştırıyor, ilerde güneşe karşı bile çok hassasiyet yaşıyormuş diye duydum.
Bübchen diye bir marka var bir de.
Herkes bir şey söylüyor, kafam karıştı :44: