• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

zor vallahi çok zor allah yardımcımız olsun kızlar

canım birşey soracağım.. Ben de 4 aylık izinden sonra dönmeyi düşünmüyorum..Sen 4 ay bitiminde mi söyleyeceksin patrona işten ayrılacağını? Prosedür nasıl oluyo acaba.. Eğer verirse 6 ay ücretsiz izin versin diyorum, ücretsiz izin verince bir kaybı oluyor mu işyerinin? hiç bilmiyorum bu prosedürleri. eğer ücretsiz izin vermezse de artık ilerde başka yerde iş bakarım, en azından miniğim 1 yalını doldursun istiyorum :50:

bizim şirketin mali müşaviri yetişir sana daha 4 ayın var diyo inşallah öyle olur ya tatlım 3 aylık bebişi nasıl bırakıcan ay ya ben yapamam imkanı yok bide benim bünye ev iş çocuk üçlüsünü kaldırmaz
İNŞ.çıkarda iznimizi daha rahat rahat kullanırım..ayrıca bnm işyerim bi yakada evim diğer yakada çok daha zor olacak ama Rabbim kolaylığını verir inş.
bol bol dua edelimde çıksın ya o kadar milletvekili bi yasa çıkartamadı ne beceriksizler
3 çocuuk 3 çocuuuk diyebiliyorlar ama bu çocuklara kim nasıl bakacak düşündükleri yok:22:
o mali müşavir arkadaşlarına süle ağızlarını hayra açsınlar... :27:
içlerinden bayan olanları da doğurmak için valla bu yasayı bekliyor:1:bayan olmak zor zanaat vesselam:12:

canım birşey soracağım.. Ben de 4 aylık izinden sonra dönmeyi düşünmüyorum..Sen 4 ay bitiminde mi söyleyeceksin patrona işten ayrılacağını? Prosedür nasıl oluyo acaba.. Eğer verirse 6 ay ücretsiz izin versin diyorum, ücretsiz izin verince bir kaybı oluyor mu işyerinin? hiç bilmiyorum bu prosedürleri. eğer ücretsiz izin vermezse de artık ilerde başka yerde iş bakarım, en azından miniğim 1 yalını doldursun istiyorum :50:

tatlım ssk dan paranı alabilmen için doğum izni bitince 2 gün de olsa ssk nın yatması lazım bende diyorum 1 hafta kadar gelirim işe sonra olmuyo der ayrılırım annem burda olur zaten 1 hafta idare eder işten ayrılacağımı söylemedim kimseye

ay ben akşam koçişin gardrobuna bakayım, neden ben kendi 1-2 üstbaşımla kıvranıyorum ki..
Hiç aklıma gelmedi, gelsin gömlekler, atletler, :1: Bizimki şaşıracak ama napalım,hamilelik sürecini ortaklaşa yürütücez :66:

en iyisi canım şurada kaldı 3 ayımız ole çok bişeyler almaya hiç gerek yok kocalarımız ne güne duruyo :66:

İNŞ.çıkarda iznimizi daha rahat rahat kullanırım..ayrıca bnm işyerim bi yakada evim diğer yakada çok daha zor olacak ama Rabbim kolaylığını verir inş.

3 çocuuk 3 çocuuuk diyebiliyorlar ama bu çocuklara kim nasıl bakacak düşündükleri yok:22:

içlerinden bayan olanları da doğurmak için valla bu yasayı bekliyor:1:bayan olmak zor zanaat vesselam:12:

offf senin işin dahada zor tatlım ya 3 çocuk demek kolay o zaman karıların evde oturması lazım bunu söyleyen yok gelirler bu kadar düşükken nasıl olacaksa o iş

yahu hep tekstil ürünü aldım bebişime... bi liste yapsam iyi olcak sanırım aklım durdu ya...

sen başla o listeye tatlım ben yaptım şimdilik eksiğimiz kalmadı kendi pijamalarıma kadar aldım artık biriktirme zamanı benim için doğuma kadar biraz daha bişiler atmam lazım bi kenara

sen başla o listeye tatlım ben yaptım şimdilik eksiğimiz kalmadı kendi pijamalarıma kadar aldım artık biriktirme zamanı benim için doğuma kadar biraz daha bişiler atmam lazım bi kenara

mesela ne aldın cnm... bebek kıyafeti hariç..mesela göbişi düşüne kadar kullansın die zıbın kaç tane aldım.. işte ayakkabı aldınmı.. kozmatik bişeyler kremler bebek bakım ürünleri sonramı alınmalı

tatlım ssk dan paranı alabilmen için doğum izni bitince 2 gün de olsa ssk nın yatması lazım bende diyorum 1 hafta kadar gelirim işe sonra olmuyo der ayrılırım annem burda olur zaten 1 hafta idare eder işten ayrılacağımı söylemedim kimseye

iyiki söyledin canım ya hiç haberim yok..ayrılış o ayrılış, bir daha gelmem diyordum ... :18:
ya da bir tanıdık 1 haftalığına sigortalayacak beni..yakınlarımdan yapan olabilir mi bakıcam artık..
herhalde öyle olur..
Sağol cnm bilgi verdiğin için :70:

:70::71: hoşbulduk cnm.... nişan koşuşturmasından bi giremiyordum.. rahat rahat..nasılsınız bebiş napıyo:emir_bebek:

İyiyiz canım çok şükür bebeişte iyi herhalde :69: içerde dönüp duruyo :emir_bebek:

yahu hep tekstil ürünü aldım bebişime... bi liste yapsam iyi olcak sanırım aklım durdu ya...

Ben daha doğru düzgün bişi almadım annem ve kayınvalidem baya aldılar
eksiklerini en geç önümüzdeki ay halledicem sonrada yıkama ütüleme aşaması derken bide bakmışızki az kalmış doğum çantası hazırlıyoruz :31:

Tekstil dışında tırnak makası ve bitanecik emzik aldım :1:

daha zaman var canım bi sürü şey daha alırsın..
offf senin işin dahada zor tatlım ya 3 çocuk demek kolay o zaman karıların evde oturması lazım bunu söyleyen yok gelirler bu kadar düşükken nasıl olacaksa o iş
hiç valla..sponsor bulmamız şart :1: 3 değil ben bire nasıl bakarız diye kara kara düşünüyorum şimdiden.. :)
ayrıca hastane de kaldığınız süre boyunca giymek için nsl birşey aldınız pantolonlumu etekli mi kızlar

mesela ne aldın cnm... bebek kıyafeti hariç..mesela göbişi düşüne kadar kullansın die zıbın kaç tane aldım.. işte ayakkabı aldınmı.. kozmatik bişeyler kremler bebek bakım ürünleri sonramı alınmalı

kuşum 2 tane hastane çıkışında var 6 tanede ekstradan aldık kozmetik olarak ben bübchen sipariş verdim almanyadaki teyzeme banyo şampuanı saç şampuanı banyo sonrası losyon gece losyonu pişik kremi nemlendirici krem bübchen ürünleri harika burda fiyatlar uçuktu sebamedden pahalı bazı ürünleri o yüzden almanyadan istedim
ayakkabı hiç almadım 4 tane hediye geldi 2 tane 10 parça hastane çıkışı 20 tane filan badi 5 tane penye battaniye 1 kalın yün battaniye 3 tane el örgüsü battaniye hazırladık geriside kıyafet hep 5 li 3 lü takım çok alındı

iyiki söyledin canım ya hiç haberim yok..ayrılış o ayrılış, bir daha gelmem diyordum ... :18:
ya da bir tanıdık 1 haftalığına sigortalayacak beni..yakınlarımdan yapan olabilir mi bakıcam artık..
herhalde öyle olur..
Sağol cnm bilgi verdiğin için :70:

rica ederim tatlım ne demek

Didemcim seni tebrik ediyorum ya hastane pijamanı bile aldın :49:
Çokta güzeller nereden ne kadara aldın merak ettim çok kaliteli görünüyorlar güle güle giyersin inşallah :70:

Ben geçen gün güzel şık bi pijamacıda (bu nası bi tanımlamaysa :19:) gördüm çok beğendim fiyatıda uygun du 55 Tlydi ama alt pijaması beyaz ağırlıklı diye kararsız kalmıştım
şimdide pişman oldum almadığıma sanki illa doğumda giyicem diye bi kuralmı var
ozaman giyemezsem sonra giyerdim yine gidip bakıcam duruyosa alıcam

Bide bedenini neye göre seçtin ben normalde S ve M giyiyorum şimdi alırsam hangi beden alsam diyorum :26:

İyiyiz canım çok şükür bebeişte iyi herhalde :69: içerde dönüp duruyo :emir_bebek:

Ben daha doğru düzgün bişi almadım annem ve kayınvalidem baya aldılar
eksiklerini en geç önümüzdeki ay halledicem sonrada yıkama ütüleme aşaması derken bide bakmışızki az kalmış doğum çantası hazırlıyoruz :31:

Tekstil dışında tırnak makası ve bitanecik emzik aldım :1:

valla ben son aylara bişey bırakmak istemiyorum çünkü doğum iznine çıkınca tek maaşa düşücez şimdiden aldım herşeyini emzik biberon tarak şu bu aklına ne gelirse yarısınıda almanyada kilere sipariş veriyom imece usulü oldu kızımın eşyaları

Didemcim seni tebrik ediyorum ya hastane pijamanı bile aldın :49:
Çokta güzeller nereden ne kadara aldın merak ettim çok kaliteli görünüyorlar güle güle giyersin inşallah :70:

Ben geçen gün güzel şık bi pijamacıda (bu nası bi tanımlamaysa :19:) gördüm çok beğendim fiyatıda uygun du 55 Tlydi ama alt pijaması beyaz ağırlıklı diye kararsız kalmıştım
şimdide pişman oldum almadığıma sanki illa doğumda giyicem diye bi kuralmı var
ozaman giyemezsem sonra giyerdim yine gidip bakıcam duruyosa alıcam

Bide bedenini neye göre seçtin ben normalde S ve M giyiyorum şimdi alırsam hangi beden alsam diyorum :26:

tatlım markası coşku diye bişey onların pijama yı 45 e gecelik sabahlığı 60 aldım benim arkadaşın ablası satıyor onları geliş fiyatından verdi bende s yada m giyiyorum normalde ama bunlar lohusa geceliği diye geçtiğinden zaten genişler m aldım bedenlerini çokta geniş durmasın dedim l zaten gelmez şimdi hastane için en az 2 gecelik diyolar 1 tanede ucuz bişey alıym diyorum diğer sabahlıkla giyebileceğim renkte pazara bakıcam
bunların penyesi çok güzel tatlım iyiki almışım

canım tebrik ederim seni,resimlerini koydun mu cicilere bakalım bizde fikir sahibi olalım.

ayça canım bende kocişimin bisiklet yaka atletleri vardı,onlara dadandım kazak pantolon derdim yok Allah'tan ablam benden bikaç beden büyüktü o buralar çok zayıfladı pantolonları kıyafetleri hoppp bana hamile kıyafeti oldu:1:

Back
X