• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ayy inşallah 100lükte bişi çıkmaz cnm.

benden sana tavsiye yükleme yapılcak zamana kadar dikkat et.beyaz ekmek,pilav,makarna,tatlı yeme meyveyide az ye.o zaman belki yüksek çıkmazda 2.yede gerek kalmaz.ama 100lük yaparlarsada az suyla iç.aç karnına fazla su içincede bulandı midem.

Tamam tavsiyelerine uyarım, dayanabilirsem tabii :56: :1:

ay canım üzüldüm yaaa bitsede kurtulsak bir an önce derken oldu mu bu şimdi... neyse inşallah sonuçlar iyi çıkarda çektiğimizle kalırız.diyet yapmak istemiyoruuuummm :50:

sarissa canım sağol desteğin için

benim bugünki boşa gitti inşallah sizler söle şeyler yaşamazsınız.
inşallah yüksek çıkmazda uğraşmak zorunda kalmayız.

Tamam tavsiyelerine uyarım, dayanabilirsem tabii :56: :1:

valla cnm bende şeker yüksek çıkmasına rağmen dayanamıyorum.çok zor oluyo.
ekmeğe,pilava,makarnaya dayanıyorum ama canım çok tatlı istiyo malesefff :14:

merhaba güzel anneler.
nasılsınız?
bugün bizim için bi felaketti.
ayy amma uzun yazdım dertlendim iyice. sabahtan beri hala kendime gelemedimki bişi yiyemiyorum bile.

cnm geçmiş olsun,gerçekten sıkıcı olmuş senin için..inş bi dahakine sorunsuz hallolur..bende daha yaptırmadım cuma kontrolüm var belki o zaman yapar..

kızlar merhaba...canım çok sıkkın...okulda programlar değişiyor daha önce rica etmeme rağmen müdür yardımcısı inadına yapar gibi öyle iğrenç bir program yapmışki bana sinirlerim fena bozuldu.müdüre gittim anlattım durumu idare edin 5 hafta kaldı 2.dönem düzeltirim dedi. bende eksik olmayında ben zaten yokum ki dedim.2 hafta sonra belki değişir tekrar dedi...falan filan...ilk kez ağladım sinirimden :47:

düşüncesizliğin rekorunu kırmaya çalışan çok desene cnm..keşke paçasını bırakmsaydın,kavgaylada olsa boşlukları kapatsaydın..adam resmen kafasına göre takılmış çünkü çok kızdım bu herife :47:
güzel anneler selammm :80: :80: :80:
biz bugün çok şımarıyoruz kızımla çünkü bugün benim doğum günümmm :66:
işyerinde pastamızı yedik, kızım kıpır kıpır oldu, annesine hediyesini veriyor, annecim buradayım diye :64:
çok şükür, günlerdir hareket etmesini bekliyordum..
akşam da eşimle pasta yersek, 1 hafta tatlı yemem herhalde, ne de olsa 10 gün sonra şeker testi varrr :18:

iyiki doğduuunnn, nice nice seneleri çoluguna çocugunla hep gülerek sağlıkla geçir inşallah..
selam kızlarr:74:biz şimdi dotktordan geldik.bebişimle ilgili herşey normal çok şükür.31 cm 690 gr olmuş kuzum.ammmmaaa 50 gr şeker yüklemesi 148 çıktı.doktor biraz yüksek haftaya bidaha gel dedi.100 gr yapcak.moralim bozuldu.gene yüksek çıkarsa tedavi ne ki acaba??açlık 82 normal aslında.

cnm maş.bebeişine :nazar: üzülme şekerinde sorunsuzdur inş...

slm canlarım bişey yazıp çıkıcam fikirlerini bekliyorum...göbiş düşene kadar zıbın kullanın diyolar ya...bizim gelin tülbent yaptırmış..işte temizledikten sonra pamuk yada bez koyup o tülbentle hafif bağlamış.. o şekilde çıtçıtlı badi kullanmış erek yok dio zıbına...sizce..yoksa zıbın dahamı iyi incitmeden daha kolaymı kullanılır acep

kankiş ben hiç oğlumda zıbın kullanmadım hiçte gerek yok bence,,bilmiyorm gerçi en fazla 15güne düşüyor göbeği..pansuman yapıp medili kare katlayıp koyuyorduk biz dr öyle demişti..hiçte srun olmadı çok şükür..

kızlar esrayla konuştum şimdi kaynanasında olduğu için nete giremiyor benden haber ve selam yolladı sizlere..
esrayağmur bugün doktora gitmiş maşallah bebişi iyiymiş bi sorun yokmuş sadece şöyle bişey olmuş..bebeğin sağ ve sol böbreğinde 4mm ve 5mm açıklık varmış ama erkek bebeklerin %70inde görülen bişeymiş bu ..endişelenecek birşey yokmuş..lakin bu açıklığın 1cmden büyük olması sorunmuş..doğuma kadar kapanabiliyormuş bu açıklık eğer kapanmazsada doğumdan sonrada kendilğiinden kapanma olasılığı varmış..eğer kapanmazsada bebeği ilk 1 yıl biraz korumalı bakmak gerekiyormuş -ki şöyle grip,soğukalgınlıgı fln oldugunda öyle nasılsa geçer diye beklemeden dr a geitirp böbreklerinde böyle bi sıkıntı oldugu söylenip,idrar testi yapılarak bakılmasını istemek gerekliymiş..ve tabi üşütmemesine dikkat etmek gerekiyormuş,hani üşütünce böbrekler kötü etkilenmesin diye..yine iri bir bebek olacğını söylemiş,kilosunu söylememiş,boyu yanlış hatırlamıyorsam 31 cm miş..ayrıntıalrı zaten esracım size anlatır..çok öpüldünüz...

selam kızlar nasılsınız bakalım benim bugun aşım vardı 2.doz tetanozu vuruldum sonmuş bu.buarada hala 65 kiloyum 1 ayda hiç kilo almamışım hemşire aaa niye almadın diyor ama biyandanda iyi gidiyorsun dedi sevındım valla.aslında cokda yıyiyorum buara ama bebeğime yaramış demek.bende bebek odasına sonunda karar verdim.sade beyaz.kulpları renkli papatyalı büyüyen karyola resmini eklıyemıyorum kopyalanmıo fotosu linkinide ekleyemıyorum.

mrb arkadaşlar
naslsnız? ben çok iyiym.ama yavaş yavaş ağırlaştığımı hissediyorum
sizlerde durum nedir?

slm cnm hoşgeldin..bizde şimdi telde ağırlaştıgımızı konuşuyorduk..ayy bana bişey oldu bu aralar..kendimi sanki 9 aylık gibi hissediyrum..ilk gebelikte böyle değildim..bi anda karnımda bi genişledi ta midemden aşagı,sanırım bu sefer acaip kilo aldım..ya yanlarım 2 gündür acaip acıyor genişliyor diyeceğim ama bu daha farklı sanki baskı var gibi ,endişleniyorum bi tuhaf hissediyorum..birde nefesin sıkışıyor ya sutyeni fln açıyorum sıkıntıdan,geriliyorum böyle resmen bütün vücudum dahil..

aynen cnm bnde çok ağırlaştığımı hissediyorum
halbuki daha önümde 3 ayım var. martın 25 i gibi olucak bnm doğum kısmetse.
bnde bayağı kilo alıyorum maalesef.
82 falan oldum heralde. durduramıyorum kendimi yiyorum sürekli.
bide sütte kilo aldırıyor heralde.
günde 2 bardak içiyorum.

esranın bebişinede sevindim. büyümüş bayağı:)
inş. böbreklerde önemli bişi diildir.

selam kızlar nasılsınız bakalım benim bugun aşım vardı 2.doz tetanozu vuruldum sonmuş bu.buarada hala 65 kiloyum 1 ayda hiç kilo almamışım hemşire aaa niye almadın diyor ama biyandanda iyi gidiyorsun dedi sevındım valla.aslında cokda yıyiyorum buara ama bebeğime yaramış demek.bende bebek odasına sonunda karar verdim.sade beyaz.kulpları renkli papatyalı büyüyen karyola resmini eklıyemıyorum kopyalanmıo fotosu linkinide ekleyemıyorum.

cnm bnmde 6 ocakta 2. tetonoz.
birincisinde geç kaldım ben.
bende bebek odamıza karar verdim gibi gibi:)
oğluşuma denizci takımı alıcam

merhaba güzel anneler.
nasılsınız?
bugün bizim için bi felaketti.
sabah aç karnına hastaneye gittik 100 lük şeker yüklememiz yapılıcaktı.önce koluma damar yolu açıp vana gibi şeyden taktılar 4-5 kere delmeyelim dediler.sonra açlık şekerime baktılar.yüksek çıkarsa bugün yükleme yapamıcaz dediler.40 dakika onun sonucunu bekledik.düşük çıkmış ama sonucu söylemediler hepsini birlikte alırsınız dediler.yükleme için 4 plastik bardakla 100 gram glikoz verdiler 4 bardak suyla içtim ama zor oldu.1 saat sonra gel kan alıcaz dediler.bizde eşimle boşa hastanede beklemeyelim dedik eşimin iş yeri yakındı onunda işleri vardı iş yerine geçtik.yarım saat iş yerinde zor durdum midem acayip bulandı ve istifra ettim hepsi gitti.hastaneye döndük mecbur kolumdaki vana gibi şeyi çıkardılar 2 gün sonra gene gel yarın olmaz dediler.anlıcağınız çektiğim eziyet boşa gitti.
şimdi 2-3 gün sonra bi daha gidicez.bu sefer limon getirebilirsin dediler.2-3 damla sıkabilirmişim şekerin içine.daha önce söyleseler olmuyo sanki.bu sefer 4 bardak suyla karıştırmıcam ama çok su içmekte kaldırdı midemi.2 bardakta içicem daha tatlı olur ama limonda sıkarım az bişi.inşallah bu seferkinde bişi çıkmazda kurtulurum şu dertten.

ayy amma uzun yazdım dertlendim iyice. sabahtan beri hala kendime gelemedimki bişi yiyemiyorum bile.

Ayy canım yaa...Çok zor birgün geçirmişsin...İnşallah birdahakine kolay atlatırsın...Bende bu şeker testinden korkuyorum...Dr. tatlı az yiyeceksin dedi...Bende zaten tatlı sevmiyorum yemiyorum dedim ama sanki ufak yaramaz çocuklar gibi tatlıya saldırıyorum...Offf...

Canım o dediğin beyaz beşik kulupları papatya şekli renkli renkli olan büyüyen beşiği biliyorum...Bende ondan beğendim...Diğer aynı model beşiklere göre o daha iyi duruyor...Papatya kuluplarını biz sadece mavi istedik tamam dediler...

kızlar esrayla konuştum şimdi kaynanasında olduğu için nete giremiyor benden haber ve selam yolladı sizlere..
esrayağmur bugün doktora gitmiş maşallah bebişi iyiymiş bi sorun yokmuş sadece şöyle bişey olmuş..bebeğin sağ ve sol böbreğinde 4mm ve 5mm açıklık varmış ama erkek bebeklerin %70inde görülen bişeymiş bu ..endişelenecek birşey yokmuş..lakin bu açıklığın 1cmden büyük olması sorunmuş..doğuma kadar kapanabiliyormuş bu açıklık eğer kapanmazsada doğumdan sonrada kendilğiinden kapanma olasılığı varmış..eğer kapanmazsada bebeği ilk 1 yıl biraz korumalı bakmak gerekiyormuş -ki şöyle grip,soğukalgınlıgı fln oldugunda öyle nasılsa geçer diye beklemeden dr a geitirp böbreklerinde böyle bi sıkıntı oldugu söylenip,idrar testi yapılarak bakılmasını istemek gerekliymiş..ve tabi üşütmemesine dikkat etmek gerekiyormuş,hani üşütünce böbrekler kötü etkilenmesin diye..yine iri bir bebek olacğını söylemiş,kilosunu söylememiş,boyu yanlış hatırlamıyorsam 31 cm miş..ayrıntıalrı zaten esracım size anlatır..çok öpüldünüz...

Tombiş bir bebek olacak desene oğluşu...Böbrek olayınada takılmasın yaa...Dr. zaten yeterince açıklamasını yapmış...Şu bebeişlerimiz biran önce doğsada kucaklarımızda olsa...Kokularını duysak...

sade ve güzel cnm
güle güle kullanın inş.

inş. güle güle kullanır bebeşin..bende oğluma büyüyen beşik almıştım ama buna park yatak alıcam kısmetse..

Sağolun kızlar...Aslında oğluma oda istiyordum ama şimdi yapamayacağım...2-3 sene sonra oturma odamı kaldıracağım oğluma oda yapacağım...Zaten 3 odamız var evde...Yatak odası salon ve oturma odası...

slm hanımlarr nasılsınız iyisinizdir inş.
annişler yaa size bir sorum olacak göbegim cok acıyor böyle dokununca acıyor sizlerde de böyle bir durum varmı merak ettim.

kızlar iyi akşamlar bişey sorucam size.. haftada kaç gün balık yiyorsunuz. açıkçası öle her hafta balık yiyemiyorum.. yani bazı hafta hiç yemiyorum bazı hafta 2 sefer yiyorum. bu arada 8 kilo aldım ama gören anlamıyor nereye aldığımı? boşluklarım doldu galiba :D
kilon belli olmyrsa no problem tatlım :70: ben haftada bir yiyorum da bugun arkadaş az yiyorsun artık artrman gerekr dedi balık yedgm gunde başka bişey yiyesim gelmyr resmen iştahımı kapatyr vallaa :59:
mrb arkadaşlar
naslsnız? ben çok iyiym.ama yavaş yavaş ağırlaştığımı hissediyorum
sizlerde durum nedir?

kuzucum aynı durum bende de var çabk nefes nefese kalyrm ktapta okmştm bu durum normalmiş organlar skşyrmuş bebkler buyudukçe :49:

Back
X