- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #26.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet değişikmiş canım.paylaş valla umudum sizlerdeHazal çok güzel cnm ben de az isim bakayım dedim algı hoş geldi değişik şeyler duyarsam paylaşırım
iyi aksamlar şekerler mesai bitti
:2:
![]()
kızlarrrr ALMİRA nasıl bir isim sizce??? Anlamı: ay tutulması sırasında ayın çevresinde görünen kızıllık ,arapçada ise prenses demek miş
iyi aksamlar şekerler mesai bitti
:2:
![]()
kızlar nerdedsiniz yaaaa kimse konusmuyo neden
kızlar park yatak ve bebek arabasına karar veren ve tavsiye edeceğiniz varmı?
kızlar selaaammmm
nasılsınız?biz iyiyiz kızımlaadalet yerini buldu Allahıma şükür ders programımız düzeldi
dün anlatmıştım nasıl canımın sıkıldığını. sevgili müdür yardımcısı 9lara Almanca dersi koymamış programda
iş böyle olunca program değiştirildi ve müdüre hanım dünkü konuşmamızı dikkate alıp ara ders koymamış bana. pazartesi sabahtan boşum,diğer günler erken gitce ama olsun dünkü programdan iyidir. bebeğimin şansına herşey yoluna girdi şükür
bu arada tetanoz aşımın 2.sini oldum. yarında 100gr lık şeker yüklemem var :18: ay dua edinde birşey çıkmasın kızlar nolur![]()
Kızlar birazdan babişkomuz ve oğluşumla çarşıya çıkacağız...Sonunda babişkomuzu toplu alma düşüncesinden vazgeçirdim...Zaten bize bişey alacak kalmadı...Anneanne ile babanne oğluşumun çeyizini düzmüşler bile...Ana kucağı alt değiştirme seti falan bakacağım ve ufak tefek bişeyler daha bakarım...Yaşasın...
kızlar anneanemiz 5 li çanta seti almış. çok cici sizlerden alan var mı? yada alacakmısınız?
yok canım benden 7 8 gün önde olanlar olması lazım diye biliyorum... yani şu an beş buçuk aylığım daha bu durumda. birde gebelik.org tan hafta hafta takip var kaan kocatepe nin sayfasında. oraya hiç baktın mı orda 25+1 için 26. hata diyor bu durumda ordan takip ederken 25+1 de 26. sayfayı mı okumamız gerekiyor..
kızlar nasılsınız benim keyfim yerinde baya.bugun kızıma baya ciciler aldık nerdeyse herşeyi almışız.ama ensonunda kasada ödemesi biraz terletti eşimi :))) aldıklarımı yazayım istedim size.
1 adet polar battaniye
1 adet 10lu hastane çıkışı
2 adet 5li hastane çıkışı
bornoz takımı
2 adet penye battaniye
alt açma seti
1 adet ince kadife tulum
4 adet ayaklı pijama altı
2 adet 2li güzel zıbın
2 adet yandan çıtçıtlı kısa kollu body
5 tane de önceden 0 numara kısakollu çıtçıtlı body vardı
2 paket ağız mendili
6 adet normal kalınlıkta çorap
2 adet ayaksız alt üst pijama
şimdilik bukadar kızlar ama sanırım hepsi tamam gibi extradan eldiven almadım takımların içinde var diye.bikaç bişi almaya diye girdik ama kendimi kaybettim resmen eşimde dalga geçio bıdaha götürmücem seni diyehaklı adam hepsi 260 lira tuttu valla:18:
canım komsudaydım.. 5 yasında bir kızı var kadıncagız oğlunu doktora götürmüş ortanca oğluya kız evde yanlızlarmış. ufaklık biraz korkmuş galiba arayıp yarım saat gecebilirmisin bize dedi onlara gittim acilen..:)
kuzucum sen artık 6 aylıksın hey maaşallah![]()
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
ayy hakikaten maaşallah.. bide eşim hala inanmıyor kocaman olmuş bizim paşa:)))
maş.canım bayagı bitirmişsin ciicleri,bir ara eklede fotolarını görelim merak ettim..:82:
birde sorması ayıp olmasın 10lu ve 5li hast.çıkışlarını kaça aldın acaba? bende alıcamda ortalama fiyat edineyim dedim..![]()
hım canım anladım tatlım tamam
valla biz iananamyrz ama aslnda çabk buyuyrlar hafta ile söyleynce tamm da ay ile söledgmz zamn hamiellği bayagı buyuk gelyr de mi![]()
kuzucum arapçadaki anlamı guzelmiş ama böle kulağa yabancı isimler gbi gelyr....sen hazal dyrdun en son bnce hazal guzel bi düşün derimsana dyrm da bizde hala bulamadık yaa hiçbişeyi yakştramyrz ne yapcaz bilmeem
![]()