• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir bizim cnmız sıkkın biraz dün detaylı usgye girdik oğluşumun maşallah birşeyi yok sağlıklı ama doktor bana rahim kaslarınız zayıf takibi yapılsın diye yazmış sonra bri ihtimal herkeste biyolojik vardır dedi olmazsa dikiş attırırsınız dedi bir öyle bir böyle canımı sıktı kendi doktorumada gidemedim bugün dua edin bize bebişimde vurup duruyor oda üzülmemi istemyr :25:

slm kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir bizim cnmız sıkkın biraz dün detaylı usgye girdik oğluşumun maşallah birşeyi yok sağlıklı ama doktor bana rahim kaslarınız zayıf takibi yapılsın diye yazmış sonra bri ihtimal herkeste biyolojik vardır dedi olmazsa dikiş attırırsınız dedi bir öyle bir böyle canımı sıktı kendi doktorumada gidemedim bugün dua edin bize bebişimde vurup duruyor oda üzülmemi istemyr :25:

Canım çok geçmiş olsun, inşallah önemli bir sorun yoktur.

Sıkma canını önemli bir şey değildir umarım.

Ayyyy oyyyyy öldüm bittimmmmm :) Temizliği ben yapmadım ama ütü yapmak bile beni öldürdü bitirdi.Kimdi o ütüyle rahatlayan bakiim :)

Ya kızlar dün bizim burdaki sosyete pazarına gittim.Moralim bozuldu :( Niye mi? Valla ben görmemişin çocuğu oluyomuş misali bizim cicilere bir sürü para saydım.Baktım pazarda ne güzel şeyler var hem de ne kadar uygun fiyata.Öyle kalitesiz de değil yani,onlar da % 100 pamuk. Hem sosyete pazarı adı üstünde.Sosyete öyle kalitesiz şey alır mı :) Valla kısmet olurda 2. bebek olursa tecrübesizlik yapmicam bi daha böyle.Ama hep sizin yüzünüzden oldu.Ciciler topiğine koydunuz bebişlerin cicilerini,hoşuma gitti, ben de benimkinin daha hiçbir şeyi yok diye üzüldüm gittim bir sürü bişey aldım o kadar para sayıp.Heeep sizin yüzünüzden :)))))

Eminim sen benden daha uyguna almışsındır canım.
Ne de olsa İstanbul'dan aldın.
Fiyatlar daha uygundur.
Babybaby bir liste yapmış 260 a aldım diye.
Ben onun aldıklarının yarısını bile almadım şimdiden 200 ü geçti.

herkese merhaba ..uzunca bi süre yoktuk internetimiz kapanmış da.. haberlerden baya bi geri kaldım umarı herkes iyidir.bizde iyiyz çok şükür. bebişim kıpır kıpır artık hiç durmuyo minik farem..hemen ciciler topiğine bi bakıyım döncem sonra..

herkese selamlar. dün bayağı moralim bozuktu bebek 2 hafta geriden geliyo sorun olabilir demişlerdi .bugün başka bir doktora gittim çok şükür sıkıntı yok dedi.rahatladım aslında ama kafam da karışmadı değil .pazartesi 340 gr gözüken bebeğim şimdi 460gr çıktı .bu kadar fark çok değilmi?nasıl ölçüyorlar anlamadım neyse ben en iyisi gönlümü ferah tutup rabbime tevekkül edeyim.herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum .destek ve moraliniz için de çok teşekkür ederim.

herkese selamlar. dün bayağı moralim bozuktu bebek 2 hafta geriden geliyo sorun olabilir demişlerdi .bugün başka bir doktora gittim çok şükür sıkıntı yok dedi.rahatladım aslında ama kafam da karışmadı değil .pazartesi 340 gr gözüken bebeğim şimdi 460gr çıktı .bu kadar fark çok değilmi?nasıl ölçüyorlar anlamadım neyse ben en iyisi gönlümü ferah tutup rabbime tevekkül edeyim.herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum .destek ve moraliniz için de çok teşekkür ederim.
bu haftalarda bebekler hızlı kilo alıyor cnm
olabilir yani o kadar gram almış olabilir.

esracım sen ne marka park yatak önermiştin ve nerden ne kadara aldın tatlım
cnm bayblife aldım ortopedik süngerle birlikte 200 tl çok memnunum
cnm arkadaşım sıkma canını onlar en ufak şeyde bize söyliyolar bişeyin yoktur eminim.. beni biliyosun sıpamın böbreğinde açıklık varmış..çoğu bebişte olduğu için önemsemedim..içini ferah tut
herkese merhaba ..uzunca bi süre yoktuk internetimiz kapanmış da.. haberlerden baya bi geri kaldım umarı herkes iyidir.bizde iyiyz çok şükür. bebişim kıpır kıpır artık hiç durmuyo minik farem..hemen ciciler topiğine bi bakıyım döncem sonra..
:71: hoşgeldin tekrar cnm bayadır yoktun
:70::71: ay çok mutlu oldum dünden beri aklımdaydın...gittiğin doktor neresi ki böyle bi hata yaparlar... çok üzülmüştüm ama içim rahatladı cnm benim:17:
uff şansıma bu akşam kimse yazmıyor.
halbuki moralim bozuktu
neysehh çıkayım ben bari,snra gelirim
bebem ne etti yine kaynanatör..ne dediki cANIN SIKILDI CNM:26:

mrb kızlar ıkı gundur mahfoldum ben resmen omrumden 1 yıl gıttı.bebk ıkı gun oynamadı bende bana yakın bı yer var orya gıdım hemen dedım takıbımı yapan dr değil ılk duşugumde kurtaj eden dr bakı bebgn kalbı atıyor kılosu 470 gr dedı bır hafta gerıden gelıyor dun 23+0 dım 21+3 çıkardı aglamaktan yuzum gozum şiştı hastanede ultrasonlarımı ıstedı eşım geldı tekraır baktı ultrasondan bu seferde 22+2 çıkardı bır saatte değiştı nasılsa bu sferde kalbınde sorun olabılır dedı ben ııce oldugum yerde bıttım kendı dr aradım gec dollendıgını soyledı gec dollenmıştı zaten bır hafta gerı dedı dunku dr.bugun sabhtan akşama kadr kendı drumdaydım gerılık gec dollenmeden kaynaklanır kalptetde sorun yok dedı kaç kere ult.gırdım 500 gr olmuş ve drumda 23+1 çıktım.cmt prof gtcez ayrıntılıya ınşş sorun çıkmaz

selam kızlar nasılsınız yaaaaaaa ben hep açım hep açım ya su birkaç gundur çok felaket iştahım açıldı meyve falan yiyorum surekli bastrsn diye offfffffffffff :53:

mrb kızlar ıkı gundur mahfoldum ben resmen omrumden 1 yıl gıttı.bebk ıkı gun oynamadı bende bana yakın bı yer var orya gıdım hemen dedım takıbımı yapan dr değil ılk duşugumde kurtaj eden dr bakı bebgn kalbı atıyor kılosu 470 gr dedı bır hafta gerıden gelıyor dun 23+0 dım 21+3 çıkardı aglamaktan yuzum gozum şiştı hastanede ultrasonlarımı ıstedı eşım geldı tekraır baktı ultrasondan bu seferde 22+2 çıkardı bır saatte değiştı nasılsa bu sferde kalbınde sorun olabılır dedı ben ııce oldugum yerde bıttım kendı dr aradım gec dollendıgını soyledı gec dollenmıştı zaten bır hafta gerı dedı dunku dr.bugun sabhtan akşama kadr kendı drumdaydım gerılık gec dollenmeden kaynaklanır kalptetde sorun yok dedı kaç kere ult.gırdım 500 gr olmuş ve drumda 23+1 çıktım.cmt prof gtcez ayrıntılıya ınşş sorun çıkmaz

bi sorun yoktur inş tatlım ya sıkma canını kıyamam çok uzulmuşun belli sen içini rahat tut geç döllnmedendr benm bldgmde

senin yaşadıklarının benzerini bende yaşadım 2 gündür uykularım kaçtı çok şükür bugün gittiğim doktor beni rahatlattı. benim de 340 gr çıkmıştı 2 hafta geri gözüküyordu gelişim geriliği olabilir dendi bu gün 460 gr çıktı 5 gün falan geri bu da normalmiş.neyseki ikimizdede sorun yokmuş allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin inş bundan sonra daha da iyiye giderler..

Back
X