• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm annecikler nasılsınız... Bu dgün hava çok soğuk değil ama nedense yapıştım kaloriferin dibine... Bebişimiz iyi maşallah bizim artık düzenli hareketleri var... şeker yüklemesi için 24. Haftada gidicez doktorumuza... Bişey sorucam kızlar ilk defa 2 gün üst üste ayakta çok durdum kayınvalideye yardım ettim vs rahatsızlandığı için... Resmen ayaklarım şişti... Sizdede öyle bişey oldumu hiç..yoksa bi anda ayakta durduğum içinmi oldu...

ben 2 hafta once pazar çalıstım cnm o zaman tüm gün oturdum aşagı sarktı ayaklarım diye şişmişti 1 2 gün kaldırdım ben de sonra eski haline geldi senin de kesin ayakta durduğundan şişmiştir tuzlu yemiyorsun dimi

beşikte alırım odada yaparım yer konusunda imkanım var ama şuanda park yatakda yatırıcam...evim dublex değil o yüzden istedğim odaya rahatlıkla taşıya bilirim gittiğim annelerime bile...beşik çok şık belki ama oğluşuma yapmayı düşünmüyorum... en fazla 6 aya kadar yatıoylar hep 300-400 vermek işime gelmiyo hemde onu nasıl nereye kaldırıcam yerim yok... odasınıda şu şeklide yapıcam.. bizim odamızın perdesi yeşil-turuncu.. ve turuncu güzel bi çekyatımız var...şimdilik oraya beyaz ikeadan dolap ve komidinini alcaz..önceleri yaptırırım diodumda ne gerek var dışarda herşey var... devamı alon ürün olacağı içinde 2 sene sonra çekyat kalkar yatağını koyarız...

evet canım bende aslında oda yapmıcaktım yani şöle dolaplarını ayrı alıp parkyatakta yatırıcaktım ama yınede odası boş kalsın beşiksiz kalsın istemedim sonucta parkyatak odamda durucak biraz serpilincede günduz odasında yatırırım diyede düşündüm.bizim burdada uygun fiyata oda takımı buldum benımde öle odaya uygun cekyatım var onuda bebeğin odasına koyucam belkı ıhtıyac olabılır...

[

cnm banada oluyo.ben gündüzleri ayaklarımı uzatmasam hemen şişiyo.
geçen gün arkadaşıma gittim 3-4 saat oturdum orda kalktığımda ayakkabılarım zor oldu patlıcak gibilerdi.
ayakta durduğum için oldu ama tedirgin oldum tabi ya..bu kadar erkekn başlamasa dedim açıkcası:26:
ben 2 hafta once pazar çalıstım cnm o zaman tüm gün oturdum aşagı sarktı ayaklarım diye şişmişti 1 2 gün kaldırdım ben de sonra eski haline geldi senin de kesin ayakta durduğundan şişmiştir tuzlu yemiyorsun dimi
cnm bu aralar tuzlu yemiyorum ama tuzu seven biriyim..çekirdeğe bayılırım ama onu bile yemiyorum..dikkat etmeliyim sanırım:26:
evet canım bende aslında oda yapmıcaktım yani şöle dolaplarını ayrı alıp parkyatakta yatırıcaktım ama yınede odası boş kalsın beşiksiz kalsın istemedim sonucta parkyatak odamda durucak biraz serpilincede günduz odasında yatırırım diyede düşündüm.bizim burdada uygun fiyata oda takımı buldum benımde öle odaya uygun cekyatım var onuda bebeğin odasına koyucam belkı ıhtıyac olabılır...
iyi düşünmüşsün cnm...benimde niyetim gündüzleri odasında yatırmaktı ama...olmadı çekyat genişliyo güzel bi yer ayarlarım ona...bide dolap olmasa olmaz...kendi dolabım zor yetiyo bana..bide yusufun kıyafetleri... olmuyo...
slmmmmmmmmmmmmmmmm güzel nisan annişleri biz geldikkkkk :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
:71: hoşgeldiniz cnm...

slmmmmmmmmmmmmmmmm güzel nisan annişleri biz geldikkkkk :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

selam canım hoşgeldin ebnde mutfakla szn aranzdayım arada yemk yapyrm arada yanınza gelyrm eşim öğlende gelyr yemeğe sabah öğlen akşm surekli yemk hazrlama halndeyim :27: eşime dyrm ne buuuuuuuuuuuuuuu surekli sana hzmet edyrm ben yaaaaaaaa :37:

ayakta durduğum için oldu ama tedirgin oldum tabi ya..bu kadar erkekn başlamasa dedim açıkcası:26:

cnm bu aralar tuzlu yemiyorum ama tuzu seven biriyim..çekirdeğe bayılırım ama onu bile yemiyorum..dikkat etmeliyim sanırım:26:

iyi düşünmüşsün cnm...benimde niyetim gündüzleri odasında yatırmaktı ama...olmadı çekyat genişliyo güzel bi yer ayarlarım ona...bide dolap olmasa olmaz...kendi dolabım zor yetiyo bana..bide yusufun kıyafetleri... olmuyo...

:71: hoşgeldiniz cnm...
hoşbuldum tatlımmmmmmmmmmmmmm

selam canım hoşgeldin ebnde mutfakla szn aranzdayım arada yemk yapyrm arada yanınza gelyrm eşim öğlende gelyr yemeğe sabah öğlen akşm surekli yemk hazrlama halndeyim :27: eşime dyrm ne buuuuuuuuuuuuuuu surekli sana hzmet edyrm ben yaaaaaaaa :37:
hoşbuldum canımmm
ohhh hamarat hanımmmm kolay gelsin tatlımmmmm

Herkese MErhaba Bayanlar,
Cuma şerfileriniz hayr olsuuuuuun
:71::71::71:

Kızlar biberonlar hakkında ne düşünüyorsunuz ben bi tane almak istiyorum ne olur ne olmaz :49:
ben geçenlerde farklı boy olmak üzere 2 tane dr.brown's aldım..içinde pipet gibi birşeyi var bebekte gaz yapmasını önlüyormuş..hem bu sitede önermişlerdi hem çocuğu olan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine aldım..
ya kızlar kafamkarışık ya biz bebişimize hem park yatak aldık hemde oda alıyoruz ama sepet beşiklerdede gözüm kaldı.tabi bukadar yataktan sonra lüzumsuz görünüyor tabi ama çokda şirinler.yinedede sepet beşik alıcak olan varmı içinizde kızlar paryataktamı yatırcaksınız yoksa doğumdan itibaren:???:53:
sepet beşikler çok şeker bnmde çok hoşuma gidiyor ama Esra nın dediği gibi 5-6 ay için o kadar para vermek bnmde işime gelmez akabinde sonra o beşiği nereye koyacaksın..gereksiz yerde kaplayacak.ben park yatak alacağım inş. çok kullanışlı ve çok uzun bir süre kullanılabildiğini tavsiye ediyorlar..
ayy gerçektende öyle canım.. vallahi hakkını nasıl öderim bilmiyorum. normalde zaten çok anlayışlı çok iyidir ama bu dönemde desteği daha çok oldu. ben çok alınganımdır ve gözyasım hazır bekler cünkü normalde. her kaprisimi çektiği yetmiyormuş gibi biri bişey der üzülürüm diye dışarıya da kalkan oldu. ailesinden bazı insanlarla bile daha az görüşür olduk gözümün içine bakıyor resmen birşeylere alınıp mutsuz olmayayım diye.
allah ağız tadınızı bir ömür boyu bozmasın canım..maşallah sübhanallah:nazar:
ben parkyatağı v.i.b diye bi marka aldım e bebek.comdan 99 tl ye ama görünüşü duruşu güzel.gelenler görenler çok beğendi...Eki Görüntüle 118560
Güle güle kullanın canım , hayırlı olsun :emir_bebek:

ayy herkes çıkmış bizde kızımla yemek yedk geldik biraz yuruyus mu yapsam dyrm ama uşenyrm valla onun yerne temzlk mi yapsam hem hareketlenmiş olurum :60: :9:

Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... Bizde geldik sonunda :))))) bugün arabanın lastiği patlamış ... Allahtan kaza yapmamışım... Jantların üstünde benzinliğe zor attım kendimi lastik değişecek diye aaaaaaaaaa oda ne stepnedekide patlakkkk... Biz bugün kızımla babişkoya çok sinirlendik ama.... Sabah sabah böylede bir macera atlattık anlayacağınız. E5 in üzernde kalakaldık neredeyse :))))

Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... Bizde geldik sonunda :))))) bugün arabanın lastiği patlamış ... Allahtan kaza yapmamışım... Jantların üstünde benzinliğe zor attım kendimi lastik değişecek diye aaaaaaaaaa oda ne stepnedekide patlakkkk... Biz bugün kızımla babişkoya çok sinirlendik ama.... Sabah sabah böylede bir macera atlattık anlayacağınız. E5 in üzernde kalakaldık neredeyse :))))

amanınnnnnnnnnn ucuz atlatmşnız allah kormuş valla :nazar: babişkonun yanagına akşam kucuk bi fiske taamamdr bu iş :9:

ayy herkes çıkmış bizde kızımla yemek yedk geldik biraz yuruyus mu yapsam dyrm ama uşenyrm valla onun yerne temzlk mi yapsam hem hareketlenmiş olurum :60: :9:

amanınnnnnnnnnn ucuz atlatmşnız allah kormuş valla :nazar: babişkonun yanagına akşam kucuk bi fiske taamamdr bu iş :9:

Slm arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ikinci denememde 24-6 gebeyim oğlum olucam inşallah Salı gunü ayrintiliya girdik çok şükür hersey iyi oglusum 800 gr 30 cm gebelik şekerim var bundan sonra benide alırsınız umarım aranıza herkesi Rabbim bir avazda kurtarsın âmin

Slm arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum sizleri ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ikinci denememde 24-6 gebeyim oğlum olucam inşallah Salı gunü ayrintiliya girdik çok şükür hersey iyi oglusum 800 gr 30 cm gebelik şekerim var bundan sonra benide alırsınız umarım aranıza herkesi Rabbim bir avazda kurtarsın âmin

hoşgeldin canım inş saglıklı bi şeklde hepmz kucagmza alrz bebişlerimizi...şeker içinde endşelnme yedklerne braz dkkat edersen sorun olmyr benm cewremde çok vardı arkadaşlarmdan :70: :69:

Back
X