• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

okuldakiler niye geç evlendin diye soruyolar diyorum ben de 30 ma kadar hayatımı yaşadım:)

liseyi yeni bitirdiğim zamanlar nişanlanmıştım..aman allahım nişanlım bana dünyayı dar etmişti..piskopatın tekiydi ya resmen..evliliğe bi tövbe ettim..yine de nasip..bu eşim o kadar iyi ki evlilikten boşuna korkmuşum..

bence ideal evlilik yada ideal enne olma yaşı.. die bişey yok...ben 19 yalında evlendim o yaşıma kadar dolu yaşadım hayatımı çok şey gördüm..çabuk olgunlaştım die düşünüyorum..ve hiç demedim keşke daha geç evlenseydim die...hamiş kaldım ilk 4. ayda istedik nasip olmadı düşüğüm oldu ozaman yavrum olsaydı belki dicektim erkenmi acaba die..çünkü 2. sene sonunda düşündüm ben çocuk rabbim yolladı yusufumu..ama şimdi ideal diyorum...demek bişeyleri zamanında yaşamak lazım.. onunlada alakalı yaştan ziyade palnlardan önce hayatına ne sığdırdığın..belkide doymuşluk olması lazım...gezmeye tozmaya doymuşluk işe..arkadaşşlara..eşe doymuşluk vs vs

kizlar yarin benim ultrason randevum var.dua edin bebisim iyi olsun.bundan baska ultrason randevum olmuycak cunku.baska goremiycem bebisimi.ins.sagliklidir.allah hepimiin bebislerinin saglikli olmasini nasip etsin.baska bisiy istemiyorum.zayif olsun,dogumumuz zor olsun ama bebislerimiin sagligi yerinde olsun.en onemlisi bu.dr.donusunde biraz alisveris yapicaz.benm koca bu aralar iyiyken biraz faydalaniyim bari dimi ama.

bende 24 te evlendim.ama 5 sene cocuk yapmamamizin sebebi kendimi cocuk olayina hazir hissedemiyodum.cok cocuk sevmezdim ben yda cocuk sevmemekte degilde o aglama sesini kaldiramiyodum sinir oluyodum.iste anca 5 senede hazir oldum Allahimda ilk denenemizde egeyi bize armagan etti.simdi memnunun iyiki var diyorum.canim oglum benim.ama yinede cabuk sinirlenen bir anneyim ki oglum:nazar: baska cocuklara bakarak cok ta uslu.Rabbim dagina göre kar verir dedikleri bu olsa gerek..

kizlar yarin benim ultrason randevum var.dua edin bebisim iyi olsun.bundan baska ultrason randevum olmuycak cunku.baska goremiycem bebisimi.ins.sagliklidir.allah hepimiin bebislerinin saglikli olmasini nasip etsin.baska bisiy istemiyorum.zayif olsun,dogumumuz zor olsun ama bebislerimiin sagligi yerinde olsun.en onemlisi bu.dr.donusunde biraz alisveris yapicaz.benm koca bu aralar iyiyken biraz faydalaniyim bari dimi ama.

canım inşallah bebişin sağlıklı sıhhattlidir..allah sağlıklı şekilde de kucağına almayı nasip etsin..ama niye son..yurtdışındamısın sen..

bana diğer sayfada 100 yazılmış ta oyüzden dedim..bilmem farketmez..fazla olmsa iyi olur aslında..okul ve kız var ya canım..sen ver işte bişey be canım:)
cnm 100 taneyse o kadar o oku..bitirsisen 1 ocağa kadar istersen veririm yine... sen bilirsin...

cnm benim iyi çıkar allahın izniyle... tabi yapın alışverişinizi cnm... oh.. ben aldım bişeyler ama eksikler çok:9: bu bebek bakım kremlerini geç alim dimi..son kullanma tarihleri açısından yoksa alıp koysammı kenera sebamed falan

insallah hersey yolunda gider ve bebisin cok sagliklidir annesi..bu arada esindeki bu durumu acirma derim bende.iyi alisverisler:21:

bende 24 te evlendim.ama 5 sene cocuk yapmamamizin sebebi kendimi cocuk olayina hazir hissedemiyodum.cok cocuk sevmezdim ben yda cocuk sevmemekte degilde o aglama sesini kaldiramiyodum sinir oluyodum.iste anca 5 senede hazir oldum Allahimda ilk denenemizde egeyi bize armagan etti.simdi memnunun iyiki var diyorum.canim oglum benim.ama yinede cabuk sinirlenen bir anneyim ki oglum:nazar: baska cocuklara bakarak cok ta uslu.Rabbim dagina göre kar verir dedikleri bu olsa gerek..

anlıyorum canım..ben de çocuk istemiyordum aynı zamanda..bende de doğum korkusu aşırı şekilde vardı..hamile kaldığımda da bu çocuğa nasıl bakıcam ben diye çok endişeleniyordum..ama doğunca herşey çok güzel oldu..ama işte ben de çok asabiyim..herşeye çok çabuk kızıyorum..yavrum benden çok korkuyor..babasını benden çok fazla seviyor..

kızlar hepinizi çok öptüm..kayınalidede kalıyorum..malum hasta die....yarın kahvaltıyı ben hazırlarım..temizlik için kadın gelcek 9 gibi...annemde hastaneye gidicez..işlerim olur illaki..geç kalmim.. çok öptm tekara sizleri..

TEFRİCİEYE ALMAYAN ARKİDİŞLER...ALIN LÜTFEN:9:

kizlar ben ilk gebeligimde hic dr.a felan gitmezdim.bu testlerden felan hic yaptirmamistim.en fazla 5 defa dr.a gitmistim.ama hep dua ederdim.allahima.kizimda cok saglikli dogdu.4 kilo,boyda 54 cm di.cok usluydu yavrum.hic yirtigim felanda olmadi.hic biyerim catlamadi.oyle krem yag felanda kullanmadim.normal dogum yapmistim.allttan dikisimde yoktu.ikindi ezaninda dogmustu kizim.tum hastane sasirmisti cunku bir saat icinde kizimi dogurmustum.ama cok namaz kilar dua ederdim.

kizlar ben ilk gebeligimde hic dr.a felan gitmezdim.bu testlerden felan hic yaptirmamistim.en fazla 5 defa dr.a gitmistim.ama hep dua ederdim.allahima.kizimda cok saglikli dogdu.4 kilo,boyda 54 cm di.cok usluydu yavrum.hic yirtigim felanda olmadi.hic biyerim catlamadi.oyle krem yag felanda kullanmadim.normal dogum yapmistim.allttan dikisimde yoktu.ikindi ezaninda dogmustu kizim.tum hastane sasirmisti cunku bir saat icinde kizimi dogurmustum.ama cok namaz kilar dua ederdim.

maşallah canım sana..valla ben doğumdan çok korkuyordum gerçi doktorum beni normal doğuma ikna etmişti ama 40. haftamdayım bende tık yok..ya suni sancı vericem dedi doktor ya da sezeryan bende sezeryanı seçtim..ama iyiki de sezeryan olmuşum..normali yapamazdım:)

ay canım hadi inşallah iyi sonuçlarla gelirsin.biraz uzun sürüyor 100lük arada su bile içilmiyor:50: allah kolaylık versin. bu arada geçmiş olsun ben geçen hafta öyleydim atlattım şükür bal ve pekmez takviyesiyle ama gel gör ki bundan sonra onlarda yasak şeker nedeniyle inş bir daha hasta olmam:50:

canım güzel olan herşey yasak...aslında doktor her gittiğimde makarna,pilav,tatlı,beyaz ekmek,kızartmadan uzak dur diyordu ama şimdi işi biraz daha sıkılaştırcam sanırım. tatlı krizine girmemeyi umuyorum şimdilik iyi gidiyoruz ama bakalım:50:

canım geçmiş olsun pekmez limon karabiberde iyi geliyor onu dene istersen. ıhlamuru eksik etme içine elma tarçın limon ne bulursan at kaynat. 1 haftada ancak toparlarsın ama bunu unutma sık dişini dinlen elinden geldiğince:49:
saol cnm bakalım bide onu deneyelim ya yrn dr gitcez ama ilaç almak istemiyorum şimdiye kadar hiç almadım şimdiden sonrada inşallah ilaç falan almadan atlatırız...
cnm benim geçmiş olsun...allah acil şifa versin...hamişlikte hiç istenmiyo hastalık vallahi..
teşekkür ederim esracığım evt öyle valla ay bide öksürük çk kötü öksürdükçe bebişe bi zararı olacak diye çok korkuyorum inşallah hayırlısıyla atlatırız bunuda...
:17: anam dünüşüm benim ya şımarttın beni utandırdında..o ne öyle şow yapmışsın resmen..:52: :16: geldim bebem...kaynanamdayım 2 gündür..kadın feci beli bi tuttu zati bi sorunu var belinden makineye bardak dahi atamıyo..inan kahvaltı akşam yemeği yok bulaşık diz öyle böyle yardım etmeye çalışıyorum...şimdide burda kalıcam iyi olana kadar... notbook u aldım evden odamdayım..artık döndüm topikteyim:46::66::64:

sonracima;kizimda ilk 3 ay sebamed kullandim.daha sonra bubchen diye bi urun vardi hep onu kullandim.simdi 11 yasinda hala bubchen kullanir.18 ay emzirdim.ise gittigim zamanlarda similac mama takviyei yaptik.ben yokken.arkadaslar unutmayin mamalardan sadeceSIMILAC MAMANIN ICINDE BEYIN GELISTIRICI OZELLIK VAR.

bendede dogum korkusuda vardi dogumu düsününce bile nefes alamiyo gibi oluyodum.hep dogumda ölebilecegim düsüncesi vardi bide.neyseki o sorunlarimin 5 yilda üstesinden gelebildim.bende cok asabiyim oglum yinede yavrum seni cok seviyorum diye pesimde.kimi cok seviyon diye soruyorum da cok nadir(dogru degil cünkü sormak) ikinizide diye cevap veriyo yinede canim benim.
anlıyorum canım..ben de çocuk istemiyordum aynı zamanda..bende de doğum korkusu aşırı şekilde vardı..hamile kaldığımda da bu çocuğa nasıl bakıcam ben diye çok endişeleniyordum..ama doğunca herşey çok güzel oldu..ama işte ben de çok asabiyim..herşeye çok çabuk kızıyorum..yavrum benden çok korkuyor..babasını benden çok fazla seviyor..

dünü$ bende seni :54:sana iyi uykular..
kızlar hepinizi çok öptüm..kayınalidede kalıyorum..malum hasta die....yarın kahvaltıyı ben hazırlarım..temizlik için kadın gelcek 9 gibi...annemde hastaneye gidicez..işlerim olur illaki..geç kalmim.. çok öptm tekara sizleri..

TEFRİCİEYE ALMAYAN ARKİDİŞLER...ALIN LÜTFEN:9:

masallah canim insallah bundada öyle sorunsuz ve cabuk gecer dogumun:nazar:

Back
X