• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bammbik kuşum artık şu izin gelsede bende her cenım istediğinde yatsam kalksam valla sabah işe gelmek işkence evden dişarı çıkasım yok soğuk diye her sabah kapıdan çıkarken yinemi yaaa diye ağlak ağlak çıkıyorum

İnşallah canım 9 haftacık kalmış, az kaldı sabret :70:

bizimki butun öğnlere ayrı önem verr ama kahvaltı bambaşka yaa düşkn midesne bi yemek yiyişi var insann iştahı açlyr karsısında :9: ballandra ballandra yiyor :86: :86:

Ay bizimkide çok sever yemek yemeyi ama sabah uykusu daha kıymetli
işe gidince nede olsa kahvaltısını yapıyor :27:

ya kızalr bende 10 lu hastane çıkısı aldım içinde bir tulum ve alt üst takım var birde ekstradan 5 li bir akım aldım bir tane daha 10 lu takım alacağım cok mu olur napsam kararsızım ya

valla bilmiyorum tatlım yaaa çok lazım olur gibime geldi benim 2 tane 10 lu aldım bi kaç tanede küçük takımımız var benmi abarttım ki

valla bilmiyorum tatlım yaaa çok lazım olur gibime geldi benim 2 tane 10 lu aldım bi kaç tanede küçük takımımız var benmi abarttım ki

valla bende kararrsz kaldım eşm yeter dyr bi tane 10luya düşün artık bi tanede 5 li almştm arkadaşm çabk buyuyrlar gymedkleri var dyr kedni bebği 50 gunlk şmdi etraftan da çok alan olr alma dyr ama çok sık yıkandgı için ya bişeyi kalmazsa dye düşnyrm bende en iisi eşlerden gzli almk bazı şeyleri :9:

aynen eşim öyle dedi bana dün onuda uyandırdık anne kız hareket etmiyomu diyodun al sana hareket dedi arkasını döndü yattı
valla ellerinde oynatacak bunlar bizi bi doğsunlar şimdiden başladılar :52: :52::52::52:

son aylarda da uyku yok galiba bize şimdi daha 700 grmlar 2-3kilo olunca hiç uyutmazlar:27:ayy bebiş te her kontrole gittiğimde miskin miskin yatıyor öğlenleri uyuyor benim oğlum galiba:1:sabah 5te gitmem lazım:60:

Benim aldığım hastane çıkışında 3 tane alt üst takım ve birde tulum var ben onlar yeter diye düşünüyodum ama:26:
Birde nede olsa yine alacağımız alt üst takımlar olacak onlardan götürürüz ne olur ne olmaz diye diyorum

valla bende kararrsz kaldım eşm yeter dyr bi tane 10luya düşün artık bi tanede 5 li almştm arkadaşm çabk buyuyrlar gymedkleri var dyr kedni bebği 50 gunlk şmdi etraftan da çok alan olr alma dyr ama çok sık yıkandgı için ya bişeyi kalmazsa dye düşnyrm bende en iisi eşlerden gzli almk bazı şeyleri :9:

aynen eşleri pek karıştırmamak lazım az onlar bilmedikleri işe karışmasınlar

son aylarda da uyku yok galiba bize şimdi daha 700 grmlar 2-3kilo olunca hiç uyutmazlar:27:ayy bebiş te her kontrole gittiğimde miskin miskin yatıyor öğlenleri uyuyor benim oğlum galiba:1:sabah 5te gitmem lazım:60:
demekki aynı tatlım seninkiyle benimki bizde ne zaman ultrasona girsek parmak ağızda yatıyor hanımefendi doktor sarsıyo sarsıyo sallamıyo bile poposunu dönüp yatmaya devam ediyo amaaa annesi yatınca başlıyo tekmelemeye ahhh ahhhh ne uykusuz geceler bekliyo acep bizi

Benim aldığım hastane çıkışında 3 tane alt üst takım ve birde tulum var ben onlar yeter diye düşünüyodum ama:26:
Birde nede olsa yine alacağımız alt üst takımlar olacak onlardan götürürüz ne olur ne olmaz diye diyorum
senin hastane çıkışı kaçlı bacııı bu kadar malzeme var içinde

anlat anlat içinde kalmasın kızzzz çatlarım ben meraktan

Şimdi öhüm öhümmm :52:
İlişkiye girmeye şifreli olarak bi kaç arkadaş aramızda "dizi izledik" diyoruz burdada öyle diyim :27:

Geçen akşam dizi izledikten sonra bizimki 5-10 dk hareket etmedi bende sürekli hareket ettimi edicekmi diye bekliyorum
sonra vajinamın oraları elleriyle eşelemeye başladı :60:
ama öyle böyle değil gıdıklanıyorum resmen :60: :60:

eşime söyledim "yabanı cismi farketti bu ne acaba diye meraktan yapıyodur" diyo :60::60::60:

:9::9:

günaydınn kızlarr naslsınız... ayy ben dün gece cok güze uyudum nasıl zor kalktım varya eşimde zaten işe geç kaldı:))))

günaydın tatlımmmm iyidir valla ne olsun işe geldik oturuyoz
ay ya ben o güzel uykulara hasretim 2 gecedir hiç bişey olmasa abuk subuk rüya görüyorum :53: :53: :53: :53:

Şimdi öhüm öhümmm :52:
İlişkiye girmeye şifreli olarak bi kaç arkadaş aramızda "dizi izledik" diyoruz burdada öyle diyim :27:

Geçen akşam dizi izledikten sonra bizimki 5-10 dk hareket etmedi bende sürekli hareket ettimi edicekmi diye bekliyorum
sonra vajinamın oraları elleriyle eşelemeye başladı :60:
ama öyle böyle değil gıdıklanıyorum resmen :60: :60:

eşime söyledim "yabanı cismi farketti bu ne acaba diye meraktan yapıyodur" diyo :60::60::60:

:9::9:

:60: :60: :60: :60: :60: :60::60: :60: :60: :60: :60: :60: :60:
benim kızım yabancı ona çünkü son 3 aydır hiiiç karşılaşmadı

demekki aynı tatlım seninkiyle benimki bizde ne zaman ultrasona girsek parmak ağızda yatıyor hanımefendi doktor sarsıyo sarsıyo sallamıyo bile poposunu dönüp yatmaya devam ediyo amaaa annesi yatınca başlıyo tekmelemeye ahhh ahhhh ne uykusuz geceler bekliyo acep bizi

ayy bir doğsalarda uykusuz gecelerede razıyız:61:daha cook var gibi geliyor nasıl gcecek bu zaman:31:

Mini Damla markası 20 li :49:
ay içinde bi ben yokum 2 tane kilot 2 tane mama önlüğü 1battaniyesi mendili 1 havlusu 2 tane şapkası eldiveni, 1 tane iç zıbın, 3 tane alt üst takım, 1 tane tulum var unuttuklarım olabilir ama amma bereketli bişeymiş iyik almışım dedim :6:

günaydınn kızlarr naslsınız... ayy ben dün gece cok güze uyudum nasıl zor kalktım varya eşimde zaten işe geç kaldı:))))

Günaydınnnn :70: bende gece çok rahat uyudum bebeğimi ultrasonda görüyormuşuz ve bize gülüyordu :69: ay sabah aynen bu tipte uyandım :69:

aynen yaaa 124 gün kaldıııı
sen şeker yüklemeni yaptırdınmı canım yaaaa ben cmt gidicem

benim drum 26.haftada istedi 2 hafta sonra yaptırcam o zmana kadar kilo almam insallah bu ay hiç kilo almadım druma hava yapmam lazım 20 günde 3 kilo alınca bir kızdıki bana bu ay baksın bakalım almadım hiç:62::62:

Back
X