• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

anaaaaaaaaaaaaaam :60: :60: :60: :60:
yok ya ben yapamıyom eşimde istemiyo böyle kardeş kardeş yaşıyoz bacımmm diye çağırıyo artık beni evde

Mini Damla markası 20 li :49:
ay içinde bi ben yokum 2 tane kilot 2 tane mama önlüğü 1battaniyesi mendili 1 havlusu 2 tane şapkası eldiveni, 1 tane iç zıbın, 3 tane alt üst takım, 1 tane tulum var unuttuklarım olabilir ama amma bereketli bişeymiş iyik almışım dedim :6:

Günaydınnnn :70: bende gece çok rahat uyudum bebeğimi ultrasonda görüyormuşuz ve bize gülüyordu :69: ay sabah aynen bu tipte uyandım :69:
süpermiş valla tatlım yaaaa
bizim kıyafetlerin hepsi antepte annemde bana bişey aldırmadı hepsini kendi yaptı onlar bi gelse bende eksiklerimi çıkarıcam ben 2 tane hastane çıkışı aldım sadece sevi bebeden 12 parçalı

yok ya ben yapamıyom eşimde istemiyo böyle kardeş kardeş yaşıyoz bacımmm diye çağırıyo artık beni evde

bizim kıyafetlerin hepsi antepte annemde bana bişey aldırmadı hepsini kendi yaptı onlar bi gelse bende eksiklerimi çıkarıcam ben 2 tane hastane çıkışı aldım sadece sevi bebeden 12 parçalı

bu dönemde eşinden tiksinen cok arkadasım var adamları yaklastırmadılar aylarca..hamilelilte normal galiba bir cok hamile arkadsım böyle..

benim drum 26.haftada istedi 2 hafta sonra yaptırcam o zmana kadar kilo almam insallah bu ay hiç kilo almadım druma hava yapmam lazım 20 günde 3 kilo alınca bir kızdıki bana bu ay baksın bakalım almadım hiç:62::62:

ay sorma paranla dr dan azar yiyorsun benmki de öleydi :53: bi ara 5 haftada 3 kilo almştm 4 aylıkken :51:

Hahah didem bacı :60:

Ya bide normalde bu takımın fiyatı 97 Lira bikaç yerde sorduk,
eminönü havuzlu handa en alt katta bir haftalığına 89 TLden 62 TLye düşmüş hemen aldım
daha doğrusu annem aldı :69: Hastane çıkışını ben alıcam dedi kırmadım :69:

merhaba güzel anneler
nasılsınız?
iki gündür giremedim doktorlarda koşturmaktan.
pazar günü şeker yüklememi yaptırdım malesef sonuçlarım yüksek çıktı gene.
dün doktoruma gösterdim değerlerin yüksek gebelik diyabeti tanısı koyuyoruz dedi.dahiliyeye gönderdi.o hastanedeki dahiliyeye gittim.adam korkma ben bunların çok daha yükseklerini gördüm dedi.yapmam gereken diyeti anlattı ve endokrin uzmanı görsün sen gebesin ben bişi diyemem dedi.anlıcağınız boşa gittim yani o adama çünkü anlattığı diyet zaten diyetisyenimin bana verdiği diyetle aynıydı.tabi ben uymadım o diyete o aynı bi mesele.
neyse dün kendi doktorumun muaynanesini aradım randevu almak için telefona çıkan kıza danıştım.oda bana dediki zuhal hanım 50 gramlığa 3 saat inceleme istiyo o yüksek çıkarsa 100 grama 3 saat inceleme istiyo dedi.seninkini kabul etmeyebilir dedi.şaştım kaldım bende.ben 50 gramlık 1 saat 100 gramlık 3 saat inceleme yaptırdım.bugün saat 4 te doktorumda randevum var bakalım ne dicek.
gittiğim hastaneyi zaten beğenmiyodum tahlillerim için gidiyodum sigortadan olsun diye ama sanırım bırakıcam orayı bu olaydan sonra.

Hahah didem bacı :60:

Ya bide normalde bu takımın fiyatı 97 Lira bikaç yerde sorduk,
eminönü havuzlu handa en alt katta bir haftalığına 89 TLden 62 TLye düşmüş hemen aldım
daha doğrusu annem aldı :69: Hastane çıkışını ben alıcam dedi kırmadım :69:
çok iyi almışsın ya ben 12 parçaya 70 tl verdim

4 ay burdan var 1bucuk 2 aydan doğumdan sonra eşin bi 6 ay daha bekliycek seni desene:))
eeee baba olmak kolaymıııı
bu dönemde eşinden tiksinen cok arkadasım var adamları yaklastırmadılar aylarca..hamilelilte normal galiba bir cok hamile arkadsım böyle..
kız tiksinme değil ama onu yapamıyom yani yok kız aklıma geliyo
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Walla benim kızda aynısı :)))) biz 5 aydır dizi felan izlemiyoz :))))
böyle mutluyuz dimi kuşummmm

[

tiksinme değilde yapamıyorsun... öpmek bile zaten mide havada olduğu için hiç cazip gelmiyo... öpüşmenin sonu öğürtü ile bitebiliyor.... Oda hiç zevkli olmasa gerek karşı taraf içinde... Böyle sakin sakin bebişimizi bekliyoruz ... :61:

Şimdi öhüm öhümmm :52:
İlişkiye girmeye şifreli olarak bi kaç arkadaş aramızda "dizi izledik" diyoruz burdada öyle diyim :27:

Geçen akşam dizi izledikten sonra bizimki 5-10 dk hareket etmedi bende sürekli hareket ettimi edicekmi diye bekliyorum
sonra vajinamın oraları elleriyle eşelemeye başladı :60:
ama öyle böyle değil gıdıklanıyorum resmen :60: :60:

eşime söyledim "yabanı cismi farketti bu ne acaba diye meraktan yapıyodur" diyo :60::60::60:

:9::9:

bizim oglan tanışmadı.. toplasan 3 4 kere görmüştür pek küçüktü hatırlamaz zaten.:))) ilk üç ay biz korkuyorduk sonrada doktorumuz yasak koydu doğuma kadar:)

günaydın tatlımmmm iyidir valla ne olsun işe geldik oturuyoz
ay ya ben o güzel uykulara hasretim 2 gecedir hiç bişey olmasa abuk subuk rüya görüyorum :53: :53: :53: :53:

ya bende cok uykusuzluk cekiyorum gecen gece yarımda yattım gece 2 15 te bunun tekmelerine dönmelerine uyandım dön allah dön uyuyamıyorum benim yüzümden eşimde 3 30 da kalktı dikildi. hayır bişi diil sonra bizim paşa hareket etmeyi dönmeyi tekmelemeyi bıraktı öğlen 1 e kadar kımıldamadı bile uyudu:))))) olan bize oldu uyuyamadıkta ertesi gün eşim işe gitti bende temzlik vardı dün gece otomatikman ölü gibi uyumusuz en son saat 11.30 du dahasını hatırlamıyorum sabah 9 da eşim gec kaldık eyvah diye telasla giyinmeye calısıyordu:))))

merhaba güzel anneler
nasılsınız?
dün doktoruma gösterdim değerlerin yüksek gebelik diyabeti tanısı koyuyoruz dedi.dahiliyeye gönderdi.o hastanedeki dahiliyeye gittim.adam korkma ben bunların çok daha yükseklerini gördüm dedi.yapmam gereken diyeti anlattı ve endokrin uzmanı görsün sen gebesin ben bişi diyemem dedi.anlıcağınız boşa gittim yani o adama çünkü anlattığı diyet zaten diyetisyenimin bana verdiği diyetle aynıydı.tabi ben uymadım o diyete o aynı bi mesele.
neyse dün kendi doktorumun muaynanesini aradım randevu almak için telefona çıkan kıza danıştım.oda bana dediki zuhal hanım 50 gramlığa 3 saat inceleme istiyo o yüksek çıkarsa 100 grama 3 saat inceleme istiyo dedi.seninkini kabul etmeyebilir dedi.şaştım kaldım bende.ben 50 gramlık 1 saat 100 gramlık 3 saat inceleme yaptırdım.bugün saat 4 te doktorumda randevum var bakalım ne dicek.
gittiğim hastaneyi zaten beğenmiyodum tahlillerim için gidiyodum sigortadan olsun diye ama sanırım bırakıcam orayı bu olaydan sonra.
gecmş olsun canım benmim..bende durdum durdum şimdi degstrdm dr umu başka brne gdyrm artık begenmyrsan gtme derm bizim rahat etmemmz en öenmlsi bnce

iyi sana bacım diyo... Benimkisi bana necati diye sesleniyo.. :)))
:60:

merhaba güzel anneler
nasılsınız?

Günaydın aysucum hoşgeldin :70:
Ay hadi ya şimdi tekrar mı yükleme yapılacak :59:
bakalım senin doktorun ne diyecek
inşallah basit diyetlerle bu sorunun üstesinden geleceğine eminim :70:

bizim oglan tanışmadı.. toplasan 3 4 kere görmüştür pek küçüktü hatırlamaz zaten.:))) ilk üç ay biz korkuyorduk sonrada doktorumuz yasak koydu doğuma kadar:)

ya bende cok uykusuzluk cekiyorum gecen gece yarımda yattım gece 2 15 te bunun tekmelerine dönmelerine uyandım dön allah dön uyuyamıyorum benim yüzümden eşimde 3 30 da kalktı dikildi. hayır bişi diil sonra bizim paşa hareket etmeyi dönmeyi tekmelemeyi bıraktı öğlen 1 e kadar kımıldamadı bile uyudu:))))) olan bize oldu uyuyamadıkta ertesi gün eşim işe gitti bende temzlik vardı dün gece otomatikman ölü gibi uyumusuz en son saat 11.30 du dahasını hatırlamıyorum sabah 9 da eşim gec kaldık eyvah diye telasla giyinmeye calısıyordu:))))
:60: :60: :60: :60: demekki bu mnişlerin hepsi aynı tatlım valla bizimkide çok güzel tekmeleyerek uyandırıyo gece
ben her sabah işe geç kalıyom 8,30 da mesai başlıyo ben 10 gibi geliyomm :92: :92: :92: :92:

Back
X