• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

[

tiksinme değilde yapamıyorsun... öpmek bile zaten mide havada olduğu için hiç cazip gelmiyo... öpüşmenin sonu öğürtü ile bitebiliyor.... Oda hiç zevkli olmasa gerek karşı taraf içinde... Böyle sakin sakin bebişimizi bekliyoruz ... :61:

baba olmak kolay değil canım okadarcık zorluğunuda onlar ceksin:63:biz okadar taşıyoruz bebişlerini doğuruyoruz bu kaadrıda onlara düşer..gecen eşimin kuzeniyle konusuyorduk o da hamile tiksiniyorum ben diyordu..

çok iyi almışsın ya ben 12 parçaya 70 tl verdim
eeee baba olmak kolaymıııı
kız tiksinme değil ama onu yapamıyom yani yok kız aklıma geliyo
böyle mutluyuz dimi kuşummmm

ama seninkide çok cici ya :69: benim fotoğraf makinem annemde oyüzden ekleyemedim

bizim oglan tanışmadı.. toplasan 3 4 kere görmüştür pek küçüktü hatırlamaz zaten.:))) ilk üç ay biz korkuyorduk sonrada doktorumuz yasak koydu doğuma kadar:)

:9::9:

toplam 6kilo aldım drum cok şikayetçi..halbuki cevremdeki herkes 6 aylık mı yok artık diyor:63:dün biri bana öğrencimisin diyor yok canım dedimüzerimdede hamile tshortü var ama görmedi galiba:62:

işte her ay bir kilo almş gbi gdyrsun ne varmışl ne guzel amaaaaaan boşver gtsn ye bacım sen :70:

selam kızlar maşallah iyi kaynatmışınız.diziler miziler :1:nasılsınız bakalım?
Hoşgeldinnn :70: kaynatıyoruz :66:

işte her ay bir kilo almş gbi gdyrsun ne varmışl ne guzel amaaaaaan boşver gtsn ye bacım sen :70:

Ay bende bundan sonra böyle yapıcam ye gitsin
yediklerimi sayıyorum resmen yinede kilo alıyorum bundan sonra takmıycam :63:

Hoşgeldinnn :70: kaynatıyoruz :66:

Ay bende bundan sonra böyle yapıcam ye gitsin
yediklerimi sayıyorum resmen yinede kilo alıyorum bundan sonra takmıycam :63:

insan az temeye çalştkça saki daha çok alyr ve aklı surekli yemeklerde oluy ben onu farkettm hayal edp duryrdm bi ara yyemekleri ya :9: o yuzden düşünmyrm artık cunku normal beslendgmi düşünyrm arada çok istedgm şeylerden kucuk kucuk yiyrm abartmaamk şartyla tammdr :46: :66:

kızlarrrr bana diyodunuz bakıyom hepiniz kiloları dert ediyonuz
düşünmeyin bacılarım yiyin gari can boğazdan geçerr :56: :56: :56::56:

Son düzenleme:
:60: :60: :60: :60: demekki bu mnişlerin hepsi aynı tatlım valla bizimkide çok güzel tekmeleyerek uyandırıyo gece
ben her sabah işe geç kalıyom 8,30 da mesai başlıyo ben 10 gibi geliyomm :92: :92: :92: :92:

bizimde istikbalimiz o gibi Allahtan işyerimiz 10 dk cık. yoksa daha doğmadan bu böyleyse dogunca ne işim ne ben zor kalkar işe gidebiliriz..:)

baba olmak kolay değil canım okadarcık zorluğunuda onlar ceksin:63:biz okadar taşıyoruz bebişlerini doğuruyoruz bu kaadrıda onlara düşer..gecen eşimin kuzeniyle konusuyorduk o da hamile tiksiniyorum ben diyordu..

kızlar yapmayınn etmeyin erkekler en çok hamilelikte aldatırmış karılarını,uzak durmayın kocalarınızdan.Biz hala aynı tempoda olmasada devam ediyoruz:17::17::17:

canım etkiler tabi aksam yedikleri bile etkilyor bildiğim kadarıyla ben recelle kahvaltı yapıyorum düşünsene öyle ölctürdüğümü tavan yapar şekerim:52:

bende öle yapyrm kahvaltyı işte yarn yemeyeym barii saat 2 de randevum zaten sabah 7 de kahvaltu yapyrm bi daha bişey yemesem yetr galba :49:

Back
X