- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #27.521
srp_kmy82 rosaperle+ ayca22 tatlişoğlum+ mesa esteem biblobebekler hnk+ babybaby86 ymr_el ..ERVA.. erenhava mervegumus
hepinize selamlar arkadaslar
hepinize selamlar arkadaslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bugün kızımı gördüm canım yaa elini yüzünün yanına koymuş yan yatıyordu bir ara ağzını açtı.çok tatlı yaa.allahım hepsini esirgesin. kızım 1 kg 36 gr olmuş.maşşallah..şimdilik bir sorun yok şükür.sizler nasılsınız?
biz de yeni başladık alışverişe..İnsan mağazaya gidince herşeyi almak istiyor ama kendimi & eşimi frenliyorum,ya da frenlediğimi düşünüyorum kendimce
![]()
![]()
srp_kmy82 rosaperle+ ayca22 tatlişoğlum+ mesa esteem biblobebekler hnk+ babybaby86 ymr_el ..ERVA.. erenhava mervegumus
hepinize selamlar arkadaslar![]()
hepinize selamlar arkadaslar![]()
slm kızlar bugün kızımı gördüm canım yaa elini yüzünün yanına koymuş yan yatıyordu bir ara ağzını açtı.çok tatlı yaa.allahım hepsini esirgesin. kızım 1 kg 36 gr olmuş.maşşallah..şimdilik bir sorun yok şükür.sizler nasılsınız?
hoşgeldin bende dün katıldım..bende izmirdeyim :)
Maşallah canım ya kiloaları duyduk en sopnunda gramdan kurtulduk neydi öle 500 grlık kıyma gibi![]()
selmmm cnmm hoşgeldinn
hoşgeldinn cnmmm:81::80:
bende frenleyemem kendmi hello baby e kesn gtmişsindr oraya gdnce kendmden geciorum AMA bidaha gttimde toplancam cıkcammm![]()
gözün aydin prensesini görmüssün.darisi basima..masallah prensesebizde 8 ocagi bekliyoruz sabirsizlikla
![]()
daha dün gittik Hello Baby e..
Kemeraltındaki Barış Bebe ile Hello Baby'yi sevdim ben..
E bebek var bizim orada, ama orası daha pahalı gibiydi, mağazaya da ısınamadım nedense![]()
hoşgeldinn cnmmm:81::80:
selam tatlımm senn nerde doğum yapçaksınn
herkese merhaba kızlar
dün doktora gittik şeker ve idrar tahlili yaptı çok şükür herşey normal ama benim geç döllenmeden son adet tarihine göre bebek gelişiminde 4-5 gün fark vardı. 1 ayda bu fark 9 güne çıkmış doktor 2 haftaya kadar normal ama geçen haftada bursaya gittin bu haftada istanbula gideceğim diyorsun sen artık 6 aylık hamilesin zorlama kendini dedi. işyerime kızdı bu kadar yol yapmam lazımmış ve 1 hafta rapor verdi. dinlenmem kendimi toparlamam gerekiyormuş. toplamda 2 kilo almıştım kiloyla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama sen daha çok yemeye çalış ama yine söylüyorum daha da önemlisi dinlenmen stresten uzak kalman dedi. sabah 6.30 da kalkıp akşam 19.30 da eve geliyosun zaten bu senin için yüksek bi tempo birde hala uzun yola gidiyorsun dedi. şu an 9 günün önemi yok ama dinlenmezsen bu fark birdahaki ay 15-20 güne çıkarsa toparlayamayız. bebek gelişmeden erken doğuma bile neden olabilir dedi. Allah korusun. Şimdi ben de dinleniyorum. Bol bol yiyip içip yatıyorum
bu arada yssknk cım beni sormuşsun ama geçmişi okuyordum tatlım görmedim yazdığını. biraz canım sıkıldı doktordan dolayı ama dinlenip bol bol zorlada olsa yiyip içiop açığı kapatacağımı düşünüyorum. bende seni çok özledim kavuşamadık bi türlü![]()
daha dün gittik Hello Baby e..
Kemeraltındaki Barış Bebe ile Hello Baby'yi sevdim ben..
E bebek var bizim orada, ama orası daha pahalı gibiydi, mağazaya da ısınamadım nedense![]()
egepolde düşünüyorum gökalap beye gidiyorum yaklaşık 10 arkadaşım onda doğum yaptı ki bunalrdan dörtü askeri hastanede gerçeklştirdi doğumalrını gökalp beyle hepsi çok menunalr..normalda yapan var sezeryanda hiç bir sorun yaşamadılar..darısı bizm başımıza...