• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

evet yanııyorum ben resmen eşim teyyare gibi geziyorsun hasta olacaksın dediydi dinlemedim. ama ben ateşli bir hatunum napıyım diyorum....
:69:
ah canım benim ne kutsal sizin mesleğiniz....
inşallah Allah bebeğinizin yüzüne bakarda ataman olur

Seninki iyiymiş ateşli hatun falan ben diyorumki eşime, sanırım menapoza giriyorum onun belirtileri, bi de hani böyle kilo aldık ağırlaştık nefes nefese kalıyoruz ya sanırım menapoz beni daha iyi tanımlıyo :52::52:
Amin canım inşallah

Yok kuşum ya biz öğretmen mağdurlarıyız benim kadrom merkezde ama eşim sınıf öğretmeni ve sınıf öğretmenlerinin atamaları çok zor ama ben de diyorum belki bebeğin kısmetin Allahım yardım eder bize de hayırlısıyla

günaydın...oralarda öğretmen olmak ta asker olmakta zor olsa gerek ...bir hevesel işinizi mesleğini yapıyorsunuz bir yandan bu hevesini kursağınızda bırakıyorlar..alalh ayrdımcınız olsun...allahtan bebişlerimiz var ve tabiki eşlerimiz...

ben eskiden çok üşürdüm şimdi doğal kaloriferliyim diyorum.... evde elimden gelse yalnız yaşasam kombi falan açmıcam yani
kan hapı falanmı yapııyr acaba ya:26:

Amin canım inşallah hayırlısıyla olur ben kendimi çok düşünmüyorum açıkcası şu an ilçedeyiz sobalı bir lojmanda oturuyoruz çünkü kalorifer yada doğalgaz falan yok çok soğuk kışın sürekli yollar kapanıyo bebeğimi tek başıma burda büyütmem çok zor olur il merkezine gidersek annem hep yanımda olur dua edin yaaa

Amin canım inşallah hayırlısıyla olur dualarınızı eksik etmeyin lütfennn :32::32:

canım Allahım gönlündekine göre verir inşallah,dualarımız seninle.Zor olur tabii artık kendimizden daha çok bebişleri düşünüyoruz:69:

çok şükür canım ya çok iyiyim,ben tetenoz aşısı vurulmadım canım.Doktorum gerek görmedi daha şeker taramasıda yaptırmadım bu hafta yaptırıcam.İnşallah herşey iyi gidiyordur.:66:

ben dediklerinin hepsini yaptırdım çok şükür hepsi ii işte aşının 2.dozu biraz hasta etti beni ateş baş ağrısı bugün geçer inşallah
bide demezlermi eğer aşıyı 5 doza tamamlarsam ömür boyu tetanos aşısına gerek kalmazmış 6. aya gün verdiler . ama ben devam etmeyi düşünmüyorum.
oğluşumdan oğluşuna :emir_bebek: :nazar:

estem şeker yüklemesine giderken yanında mutlaka limon götür ben yüklemeden sonra başıma gelenleri yazmıştım. bir bak istersen tekrar burayı meşgul etmeyim.
limonsuz o glikoz zor içiliyr hatta başka bir hamileye de verdim içemiyordu sonra çok teşekkür etti.
şu limonu söyleyen arkadaştan Allah razı olsun

ya öyle deme ne menapozu daha bizde çok iş var :69:
Çok iş var bizde dimi :23::23::23::23:

ben eskiden çok üşürdüm şimdi doğal kaloriferliyim diyorum.... evde elimden gelse yalnız yaşasam kombi falan açmıcam yani
kan hapı falanmı yapııyr acaba ya:26:
Aynen öyle valla, ben hormonların etkisi diye duymuştum ama kan hapıda olabilir
canım Allahım gönlündekine göre verir inşallah,dualarımız seninle.Zor olur tabii artık kendimizden daha çok bebişleri düşünüyoruz:69:

Amin canım inşallah

estem şeker yüklemesine giderken yanında mutlaka limon götür ben yüklemeden sonra başıma gelenleri yazmıştım. bir bak istersen tekrar burayı meşgul etmeyim.
limonsuz o glikoz zor içiliyr hatta başka bir hamileye de verdim içemiyordu sonra çok teşekkür etti.
şu limonu söyleyen arkadaştan Allah razı olsun

tmm cnm mutlaka tavsiyene uyucam.Sendende Allah razı olsun.

Back
X