- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #27.741
aldığımız kiloların çok etkisi var... Hep kocişlermi horlayacak azda biz yapalım o işi :)))
haklısın şekerim birazda onlar uykusuz kalsınlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldığımız kiloların çok etkisi var... Hep kocişlermi horlayacak azda biz yapalım o işi :)))
estem şeker yüklemesine giderken yanında mutlaka limon götür ben yüklemeden sonra başıma gelenleri yazmıştım. bir bak istersen tekrar burayı meşgul etmeyim.
limonsuz o glikoz zor içiliyr hatta başka bir hamileye de verdim içemiyordu sonra çok teşekkür etti.
şu limonu söyleyen arkadaştan Allah razı olsun
ya limonu glikozun içine mi sıktınız? Bi de hastane glikozu verdi mi, alıp mı gidicez???
ay sorma bacı... Kimsenin çıtı çıkmıyo... Neredeyse kendi kendime konuşacam :)))
Of kızlar tencere kapağım kırılmışyı 3 hafta once firmaya gönderdim sürekli de aradım az önce geldi büyük bir hevesle kargoyu açtım ama hayal kırıklığı başka kapak gelmiş tekrar aradım benim göderdiğm arızalı ürünü daha yeni açıp baktılar deli oldum... Benim gönderdiğime baka baka gönderin aynısı olsun bugun kargoya verin dedim ama bakalım ne zaman gelir
bende msjı yazıp mutfaga daldımgecmiş epey birikmiş onu okuyorlar galiba..sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
slm kızlar. Herkes iidir umarım.biz de aşı olduk bugün ama kolumda bi ağrı var.gerçi hemşire olabilir demişti ama. şeker yükleme 24. Haftada oluyo dimi ona göre doktorumdan randevu alıyım bende
of kızlar tencere kapağım kırılmışyı 3 hafta once firmaya gönderdim sürekli de aradım az önce geldi büyük bir hevesle kargoyu açtım ama hayal kırıklığı başka kapak gelmiş tekrar aradım benim göderdiğm arızalı ürünü daha yeni açıp baktılar deli oldum... Benim gönderdiğime baka baka gönderin aynısı olsun bugun kargoya verin dedim ama bakalım ne zaman gelir
bu adamlar ile sert konuşmazsan işini hep savsaklarlar... Dişini göster canım hergün ara taciz et :)))
nolsun be canım... Takılıyoz işte işe geldim... Canım yine çalışmak istemiyor :))) yengeme bir tatlı siparişi verdim onun gelmesini bekliyorum dört gözle :)))) şekerim çıktı diye eşim bana hiç tatlı vermiyor( tadımlık bile... Halbuki çok az yüksek çıkmıştı...gizli gizli yicem :)))))))) yaşaşın kötülükkkk....
evet canım bu haftalarda yapılıyor şeker yüklemesi... Doktorun seni yönlendirir zaten...
selam kızlar nabersiniz.size bişi sorucam daha çok geç döllenme olan arkadaşlara soruyorum.benim kızkardeşiminde 5 günlük adet gecikmesi var doktora gitti tahlil yaptırdı ne kist çıktı nede gebelik.doktor rahmin geride duruyor ama sakıncası yok gebe kalmana demiş ve adet söktürücü hap vermiş.oda hemen kullanmak istemiyor eger geç döllendiyse diye.böle bi olay yaşayan varmı aranızda adet gecikmesinden nekadar zaman sonra öğrendiniz mesela gebe olduğunuzu.10 gün daha bekle diyoruz bız ona kullanma dıyoruz hapı ama gelde bekle işte :)))![]()
afiyet olsun canım cok kacırma yinede tatlıyıbenim burda sipariş verebilecegim kimsem bile yok ya
cok kıskandım valla..ben daha şeker taraması yaptrmadım drum 26.hafta dedi biraz gec sanki:26:
canım aşkolsun sana... Ben varım ya burada :))))) walla bende de anne baba yokda işte yengeydi ablaydı eltiydi idare ediyorum :))))) sağolsunlar bazen çekiyolar nazımı :))
yssknk cım
Şükür kavuşturanadün sana yazdım ama okudunmu geçmişi
okudum hayatım haberlerini aldım üzme kendini doktor iyi yapmıs sana rapor vermekle bir istabula yolluyorlar seni bir bursayaşimdi evdesin galiba iyice dinlen..
evet tatlım şu an evdeyim hatta 2 dakikada 1 mutfağa gidip bişeyler yiyorum. gayet mutluyum 2 gündür. sen nasılsın canım