• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

aslında dün bizde çocuk odası mobilyalarının projelerini çizdik eşimle beraber.. bugün imale girecek sanırım 15 günde bitirirler :))) arada bir boşluk oluştu hemen bizim mobilyaları sıkıştırdık :)))) inşallah çok güzel olucak bebişimin odası :)))) çok tuhaf bişey insan herşeyin en güzeli olsun istiyor.. analık bu olsa gerek :)))

Aynen öyle Canım... Nasıl heycanlancaksın şimdi Mobilyalar gelince, bak gör... :1: Biran önce temizleyip ,aldığın kıyafetleri yıkayıp,ütüleyip yerleştirmek isteyeceksin...:16:
Sonra da hergün odaya gireceksin eşyalarına tekrar tekrar bakacaksın, hayal edeceksin... :9: eksikleri tamamlamak isteyeceksin...

kızlar bu arada komik gelecek ama bizim oğlan sanırım beni tanıyor.. son bir haftadır falan konusup elimi kıyafetlerin altından karnıma degdirince tekmeleyerek hareket ederek cevap veriyor bana. herkes dalga geciyor inanmıyorlar onlar aynı yerlere elini koyuyorlar hareke etmiyor bide beni yalancı cıkartıyor sıpa. bu sabahta babası konustu onu sevdi öptü bu costu hareketlendi şaşırdı aaa doğru galiba benide tanıyor sanırım artık diyor:))

kızlar bu arada komik gelecek ama bizim oğlan sanırım beni tanıyor.. son bir haftadır falan konusup elimi kıyafetlerin altından karnıma degdirince tekmeleyerek hareket ederek cevap veriyor bana. herkes dalga geciyor inanmıyorlar onlar aynı yerlere elini koyuyorlar hareke etmiyor bide beni yalancı cıkartıyor sıpa. bu sabahta babası konustu onu sevdi öptü bu costu hareketlendi şaşırdı aaa doğru galiba benide tanıyor sanırım artık diyor:))

doğru canım benm artık dışardaki sesleri duyablyrlar ya tanmya başlyrdr tabi ilk önce anne :69:

doğru canım benm artık dışardaki sesleri duyablyrlar ya tanmya başlyrdr tabi ilk önce anne :69:

evet canım:))) neyse bizimki babayıda cozdu demekki sonunda ona da tepki verdi yazık sevindi adamcğız:))))

doğunca babaya düşkün olurlar helede kızlar.bana küçükken diyolardı anneni mi seviyorsun babanı mı?bende derdim ki ne kadar saçma bir soru tabiki babamı seviyorum derdim.:9: :9: :9: :9: :9:

:9::9::9: ay kız o da bişeymi ben de küçükken beni babam doğurdu zannediyomuşum :78:

hadi yaaaa.benden beter babcı olanda varmış:9: :9: :9: :9: :9::9::9::9::9::9::9:

evet bende öleymişim ağlarken baba diye ağlarmısım düşünce falan anem snir olurmus:)))))

kızlar ben cıkıyorum misafir var akşama belki daha gelemiyebilirim... hepinizin yeni yılını kutluyorum... sevdiklerinizle nice nice mutlu yıllara...:))))

Biz de Kayınvalidemdeyiz...
Kızlar dua edin, kayınpederim çok rahatsız, inşallah torununu görür, iyileşir.Allah sağlık versin ona.
Doktorlar umut vermiyorlar ama Allah'tan hiçbir zaman umut kesilmez.
Görümcemler de gelecekler, görümcem de 2. ye hamileymiş :81: onun da daha yeni,8 haftalık :66:

Hepinize öncelikle Sağlık, huzur, mutluluk, bereket dolu tüm sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz güzel bir yıl diliyorum..

Biz de Kayınvalidemdeyiz...
Kızlar dua edin, kayınpederim çok rahatsız, inşallah torununu görür, iyileşir.Allah sağlık versin ona.
Doktorlar umut vermiyorlar ama Allah'tan hiçbir zaman umut kesilmez.
Görümcemler de gelecekler, görümcem de 2. ye hamileymiş :81: onun da daha yeni,8 haftalık :66:

Hepinize öncelikle Sağlık, huzur, mutluluk, bereket dolu tüm sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz güzel bir yıl diliyorum..

ay insan ahmile haberni bile alnca artık ne kadr sewnyr deil mi en kadr guzel bi duygu :69: kaynpedern de inş iileşr torununu kuacgna alablr :16:

Back
X