• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

MUTLUUUUUUUU YILLAAAAAAAAR :118::116::124::119:

Kızlaar,yeni yılda hepinizee bebişlerimizle bol sağlıklı,şanslı,süprizli mutlu ve huzurlu yıllar dilerim...
İnşallaah yeni yılda,tüm dileklerimiz gerçekleşir ya da en azından bir adım daha yaklaşırız hayallerimizee..

Yeni yılda,yeni evimde,yeniden oğlumuzla başlıyoruz,çok mutluyum...:119:

sağol canımmm:38:
2011 de herşey gönlünce olsun..Mutlu yıllar..:16::16:

sende çok saol cnm.

2011 yılı hepimiz ve doğacak meleklerimiz ve bizler için için bereketli sağlıklı, bol uykulu ( bebişler için bu dilek), yaramazlıkların olmadığı, şans ve bol paralı olsun

amiinn cnmmm

nasılsınız kızlar?ben ocak anneleri şubat anneleri geziyorum bizm doğum zamanı nasıl gelcek ya sabrım kalmadı:52:

biz iyiyiz cnm ya sen nasılsın?
arada bende takılıyorum ocak şubat annelerine.

MUTLUUUUUUUU YILLAAAAAAAAR :118::116::124::119:

Kızlaar,yeni yılda hepinizee bebişlerimizle bol sağlıklı,şanslı,süprizli mutlu ve huzurlu yıllar dilerim...
İnşallaah yeni yılda,tüm dileklerimiz gerçekleşir ya da en azından bir adım daha yaklaşırız hayallerimizee..

Yeni yılda,yeni evimde,yeniden oğlumuzla başlıyoruz,çok mutluyum...:119:

sanada mutlu yıllarrr tatlıımmm. :119:

sende çok saol cnm.

amiinn cnmmm

biz iyiyiz cnm ya sen nasılsın?
arada bende takılıyorum ocak şubat annelerine.

sanada mutlu yıllarrr tatlıımmm. :119:

bizde iyiyiz canım oğluşumla..ocak subat anneleri cok heycanlı artık doğum bekliyorlar bende onların heycanından cok etkileniyorum ocak annelrinden doğum yapanlar olmus:1:

safla3.jpg

yeni-yil-resimleri-kartlari.jpg

kızlar selamlarrr

uzun zamandır okuyorum arada da bişeyler yazıyorum ama bana kimse cevap vermiyor:((
sanırım arada yazdığımdan oluyor ama hergün okuyırum ve takipçinizimmm

oğluşumla çalışıyoruz teyzeleri ve çok yoğun. ben özel bir bankada denetmenim. yoğun ve stresli bir işim var. stres oldukça da oğluşum karnımı tekmeliyor:))

22+6 olduk bugünnn. çok yakın arkadaşım var 38 haftalık hamile ve hep dediği bugünlerin kıymetin bil 7,5 aydan sonrası çok zor oluyormuş:((((

bugün tuhaf duygular içerisindeyim. seneye bugün oğluşumuz da bizimle olucak inşallah. sabırsızlıkla bekliyorum onu kucağıma alıp öpüp koklamayı.

herkese mutlu bir yıl diliyorumm. ömrünüz daima güzel geçsin, yolunuzda dikenler olmasın, ayağınıza birşey takılmasın, yolunuz hep açık olsun, şansınız hep bol olsun. doğumlarımız güzel geçsin:) bebişlerimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun:) yeni yılınız mutlu olsun. aileniz, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, bereketli, mutlu, sevgi, hoşgörü ile yaşanacak günleriniz olsun, daima iyi şeyler çıksın önünüze. çok öpüyorum sizi.

:16::16:

kızlar yeni yıl dileklerinizi okudum ,bende herkese önce huzur ve sağlık,sonra bol kazanç ,hayırlı işler,eşler,evlatlat veee en kolay şekilde doğumlar diliyorum..Rabbiim mutlulukları tüm iyilikleri çoğaltsın inş,kötülükler ve sıkıntılar def olsun...

2007 kasım evlendim,2008e evli girdim,
2008de hamiş kaldım 2009a hamile girdim,
2009da oğluşuma kavuştum 2010a oğlumla girdim,
2010da yeni bebişime hamiş oldum ,veee
2011 e hamile giriyorum :9: Allahın izniyle inş. 2012yede 2 oğluşumla gireriz kısmet o günlere erersek :69:

tabloya şöyle bi bakınca anam diyorum ne bereketli olmuşuz :64::66::65:

kızlar selamlarrr

uzun zamandır okuyorum arada da bişeyler yazıyorum ama bana kimse cevap vermiyor:((
sanırım arada yazdığımdan oluyor ama hergün okuyırum ve takipçinizimmm

oğluşumla çalışıyoruz teyzeleri ve çok yoğun. ben özel bir bankada denetmenim. yoğun ve stresli bir işim var. stres oldukça da oğluşum karnımı tekmeliyor:))

22+6 olduk bugünnn. çok yakın arkadaşım var 38 haftalık hamile ve hep dediği bugünlerin kıymetin bil 7,5 aydan sonrası çok zor oluyormuş:((((

bugün tuhaf duygular içerisindeyim. seneye bugün oğluşumuz da bizimle olucak inşallah. sabırsızlıkla bekliyorum onu kucağıma alıp öpüp koklamayı.

herkese mutlu bir yıl diliyorumm. ömrünüz daima güzel geçsin, yolunuzda dikenler olmasın, ayağınıza birşey takılmasın, yolunuz hep açık olsun, şansınız hep bol olsun. doğumlarımız güzel geçsin:) bebişlerimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun:) yeni yılınız mutlu olsun. aileniz, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, bereketli, mutlu, sevgi, hoşgörü ile yaşanacak günleriniz olsun, daima iyi şeyler çıksın önünüze. çok öpüyorum sizi.

:16::16:

hoşgeldin cnm
sanada mutlu yıllar ve inşallah tüm dileklerin kabul olur.
sağlıkla alırsın miniğini kucağına.

kızlar yeni yıl dileklerinizi okudum ,bende herkese önce huzur ve sağlık,sonra bol kazanç ,hayırlı işler,eşler,evlatlat veee en kolay şekilde doğumlar diliyorum..Rabbiim mutlulukları tüm iyilikleri çoğaltsın inş,kötülükler ve sıkıntılar def olsun...

2007 kasım evlendim,2008e evli girdim,
2008de hamiş kaldım 2009a hamile girdim,
2009da oğluşuma kavuştum 2010a oğlumla girdim,
2010da yeni bebişime hamiş oldum ,veee
2011 e hamile giriyorum :9: Allahın izniyle inş. 2012yede 2 oğluşumla gireriz kısmet o günlere erersek :69:

tabloya şöyle bi bakınca anam diyorum ne bereketli olmuşuz :64::66::65:

maşallah cnm baya bereketli olmuş hakikaten.
inşallah tüm dileklerin kabul olur.
mutlu yıllar

kızlar dün geceki mesajıma cevap verip ,dedeme acil şifalar dileyen herkese çok çok çok tşk ediyorum..Rabbim iyiliğinizin rahmetini size kat kat döndürsün inş..
evet dün çok kötüydüm hatta gece yorgunluktan ve kasık ağrısından uyuyamadım 4ten sonra kendimden geçmişim ,haberim yok ,o kadar kötüydüm...bugünde uyandım ,dün çok soğuk çektiğim için faranjitim yoğunlaşmış boğazıma akıyor,sabahtan beri bal,pekmez,limoniazcık zencefil karıştırdım içiyorum bayagı iyi geldi..

selam kızlar bizde yuruyus yaptk geldik..ya sze bi sorum olacak benm karnım çok fazla sertleşti gbi gelyr sanki bebiş içerden çıkmak için dsarya baskı yapyr o sertlği ve baskyı hissedyrm surekli szidede olyr mu :26:

selam kızlar bizde yuruyus yaptk geldik..ya sze bi sorum olacak benm karnım çok fazla sertleşti gbi gelyr sanki bebiş içerden çıkmak için dsarya baskı yapyr o sertlği ve baskyı hissedyrm surekli szidede olyr mu :26:

cnm banada oluyo o özelliklede ayaktaysam iş yapıyo yada yürüşteysem taş gibi oluyo.bazen nefes bile alamıyorum hatta bugün arabada gidiyoruz eşimde öyle bi sertleşti öyle bi sıkıştırdıki beni nefes alamadım bile.eşimede dedimki geriniyomu ne iice sıkıştırdı beni sonrada toparlandı herhalde rahatladım.

güzel nisan anneleri
2 gündür gelemiyorum topiğe şimdide hemen çıkmam lazım
hepinizin yeni yılı kutlu olsun kocaman öpüyoruz sizi ve bebişlerinizi kendinize iyi bakın :16: :16: :16: :16: :16::16::16: :16: :16::16::16::16:

cnm banada oluyo o özelliklede ayaktaysam iş yapıyo yada yürüşteysem taş gibi oluyo.bazen nefes bile alamıyorum hatta bugün arabada gidiyoruz eşimde öyle bi sertleşti öyle bi sıkıştırdıki beni nefes alamadım bile.eşimede dedimki geriniyomu ne iice sıkıştırdı beni sonrada toparlandı herhalde rahatladım.

aynen benmkide böle durumlarda oluyr ..eşime dyrm ki canm acyr bazen öle oldgnda eşim hiiiiiiiiiç beni düşündgü yok kızını düşünyr hep ..ama ne yapsn kızımın yeri dar anca hareket edyr dyr bana yaa :9: :9:

Back
X