• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Öyle canım ama hangi ismi koyarsan koy ilk başta kulağa tuhaf gelecek biz de başta öyleydik birçok isim hoşumuza gidiyordu ama hiçbirinde karar kılamadık eşimle tanıştığımız ilk dönemlerde oğlumuz olursa adını Bera koyalım demiştim o zaman ikimzde çok beğenmiştik ve düşün kız olabileceğini hesaba katmadan kız ismi düşünmemiştik, şşimdi Bera'da kararlıyız etrafımızda olumlu ve olumsuz tepkiler geliyor ama kulak tıkıyoruz biz beğendik ve şimdiden Bebeğimizden bahsederken ismiyle söylüyoruz o yüzden çok kararsız olmamakda fayda var bir de ben doruk ismini çok beğenmişimdir bir de senin vazgeçtiğin yağız ismini

haklısın canım, isme karakter ve kişilik kazandıran kişinin kendisidir.İsmi kişiden kişiye fark ediyor gerçekten.Mevlam bebişlerimize hayırlı ömürler ve kişilikler nasip etsin isim ikinci planda:emir_bebek:

Doğan ismi çok asil duruyorr canım
ama Ali ismi çok güzel Bence Ahmet Mehmet Ali gibi isimler ikinci isim olarak da çok güzel duruyor Ahmet Benim Kayınpederin ismi olduğu için ben istemedim aile büyüklerinin isminin küçücük çocuklara verilmesini sevmiyorum ben ama bizde bera için ikinci bir isim düşünüyoruz Mehmet Bera gibi bilmiyorum ama uyumlu olması da lazım

bende dediğin gibi ali mehmet isimlerini çok severim o yüzden zaten ali kaan istedim bu seferde herkes ali kim neden ali diyor:)) aslında mehmette hiç düşünmeden koyacaım bir isimdi ama eşimi adı olduğundan onu koyamıyorum:)))

canım gözün aydın,maşallaah bebişine:nazar::nazar:
park yatağın fiyatı uygunmuş bence de kaçırma,bende o modelden alıcam sanırım..
bebişin cicileri de hayırlı olsun,güle güzel sağlıkla giyinsin..

Fundacım,aynen benim sıpa da öylee hiç sağa dönmeye gelmiyor..
ya sırt üstü yada sol taraf,ama yatmak bile işkence olur gibi oldu artık..
sırt üstü yatınca sırtım ağrıyor,sola yatınca da sol tarafım uyuşuyor..daha 3 ay vaaar:52:

]

Canım sağol ne yazık ki bebişimi taaaaaaa 4 hafta sonra görebilicem drA kalsaydı 5 haftaydı ama pazarlıkla 4 haftaya indirdim, park yatak çok hoşuma gitti hatta görmüşsündür üstünde böyle küçük beşik gibi alt değiştirme aparatı var yatak biraz büyük gibi ama çok güzeldi henüz almadım internette de baktım benim sorduğumdan daha uygunu yoktu nette alıcam sanırım
Kızlarr uykuya gelince ben de felaket durumdayım kendim yatamadığım gibi eşimi de uyutmuyorum sağa dönüyorum sonra sola birazcık sırt üstü o da olmayınca eşimle yer değiştiriyoruz yatağın diğer tarafına geçiyorum böyle tuhaf bi uyku düzeni ki şimdi böyleysek son aylarda nasıl olruz artıkk

günaydın kızlar...
aysu87 canım şekerinin düşük seyretmesine çok sevindim.inşallah benimde düşmüştür.bakalım perşembe görcez.
landsarc canım öncelikle geçmiş olsun dikkat et kendine hemen önlemler al ki hafif atlatasın. ben bugün biraz daha iyiyim sanırım sporda kendimi çok zorladım hiç ara vermeden 45 dk yürümek zorladı beni. ay anlatılacak gibi değilki çektiğim doktora :14: utanırım yaaa... normal diyecek üstelik biliyorum alacağım cevabı ama yinede bugün bir muayenehanesine uğrayayım diyorum.okulda ne durumda olcam bir bakayımda.

erkek ismi için öneri isteyen arkadaşlar : YALÇIN, YAMAN, EFE , ÇINAR , LEVENT , POYRAZ , RÜZGAR , ARAS aklıma gelen ve beğendiğim isimler belki fikir oluşturur

Doğan ismi çok asil duruyorr canım
ama Ali ismi çok güzel Bence Ahmet Mehmet Ali gibi isimler ikinci isim olarak da çok güzel duruyor Ahmet Benim Kayınpederin ismi olduğu için ben istemedim aile büyüklerinin isminin küçücük çocuklara verilmesini sevmiyorum ben ama bizde bera için ikinci bir isim düşünüyoruz Mehmet Bera gibi bilmiyorum ama uyumlu olması da lazım

çok saol teyzesi babamızda öyle söylüyo.
bende eski isimleri çok seviyorum mehmette çok güzel bi isim ama bizim bi adımızda mustafa olucak sanırım.aslında ben tek isim taraftarıyım ama eşimin babası 9 yaşındayken vefat etmiş çok istiyo koymayı bende hiç itiraz etmedim.güzel bi isim ama biz genede doğanı kullanıcaz.

bende dediğin gibi ali mehmet isimlerini çok severim o yüzden zaten ali kaan istedim bu seferde herkes ali kim neden ali diyor:)) aslında mehmette hiç düşünmeden koyacaım bir isimdi ama eşimi adı olduğundan onu koyamıyorum:)))
Evet bi de o var öyle isimlerin illa birini çağrıştırması gerekiyor sanki bizimde tuhaf Ahmet eşimin babasının Mehmet de benim babamın ismi ama eşimin ismi Mehmet olsayudı hiç düşünmeden çocuğuma da o ismi koyardım güzel olurdu bence

günaydın kızlar...
aysu87 canım şekerinin düşük seyretmesine çok sevindim.inşallah benimde düşmüştür.bakalım perşembe görcez.
landsarc canım öncelikle geçmiş olsun dikkat et kendine hemen önlemler al ki hafif atlatasın. ben bugün biraz daha iyiyim sanırım sporda kendimi çok zorladım hiç ara vermeden 45 dk yürümek zorladı beni. ay anlatılacak gibi değilki çektiğim doktora :14: utanırım yaaa... normal diyecek üstelik biliyorum alacağım cevabı ama yinede bugün bir muayenehanesine uğrayayım diyorum.okulda ne durumda olcam bir bakayımda.

erkek ismi için öneri isteyen arkadaşlar : YALÇIN, YAMAN, EFE , ÇINAR , LEVENT , POYRAZ , RÜZGAR , ARAS aklıma gelen ve beğendiğim isimler belki fikir oluşturur

canım bnem dinlene dnlene yap yuruyusnu ynede kendni pek yorma derim ben :70:

landsarc canım fikir verdiğin için teşekkür ederim.Kısa isim düşünüyorum ama hayırlısı inşallah.Sonuçta isimsiz değil oğlum Mehmet ismi var hiç olmadı tek Mehmet ismini koyarım:emir_bebek:

Evet bi de o var öyle isimlerin illa birini çağrıştırması gerekiyor sanki bizimde tuhaf Ahmet eşimin babasının Mehmet de benim babamın ismi ama eşimin ismi Mehmet olsayudı hiç düşünmeden çocuğuma da o ismi koyardım güzel olurdu bence

aslında bende söyledim ama eşim direk kabul etmedi onu sen beni erkenden öteki tarafa göndereceksin heralde ben sagken niye benim adım konsun dedi:))

günaydın kızlar...

Günaydın canım isim fikri için teşekkür ederim.

Ay kııslar topuklu ayakkabı giyiyor musunuz ben şimdiye kadar ısrarla giyiyordum çünkü topuklu ayakkabı da rahat ediyorum dr'um topuklu giyme dedi mecburen spor ayakkabısı giyiorum 1,62 boy ve gitgide alınan kilolarda kendimi oldukça yere yakın hissediyorum çok sinir bozucu ya :43:

kızlar bu arada dün bir çocuk gördüm 1ç5 yaslarında erkek bebek nasıl güzeldi anlatamam çok şekerdi maaşallah hala gözümn önünden gitmiyor inşallah oğlumda na benzer ya. diyecektim aslında bi resmini çekebilir miyi ara ara bakarım oglum benzesin diye çok tatlıydı maaşşallah Allah nazarlardan saklasın:))

Ay kııslar topuklu ayakkabı giyiyor musunuz ben şimdiye kadar ısrarla giyiyordum çünkü topuklu ayakkabı da rahat ediyorum dr'um topuklu giyme dedi mecburen spor ayakkabısı giyiorum 1,62 boy ve gitgide alınan kilolarda kendimi oldukça yere yakın hissediyorum çok sinir bozucu ya :43:

canım bende giyiyrdm da braktım şimdi bi iki yere gderken giyyrm rahatsz da etmye başladı hanii..aynı benm boy da 1.62.. sorma ya eşime dyrm ki kuzey guney yönlu genşlyrm valla hale bak dyrm alşcaz galba ne yapalım :27: :37:

kızlar herkeze merhaba bugün bizde varız artık iyileştik çok şükür halsizlik olsada buna şükür diyoruz aman dikkat edin bu soğuk havalarda hasta olmayın sakın...

kızlar bu arada dün bir çocuk gördüm 1ç5 yaslarında erkek bebek nasıl güzeldi anlatamam çok şekerdi maaşallah hala gözümn önünden gitmiyor inşallah oğlumda na benzer ya. diyecektim aslında bi resmini çekebilir miyi ara ara bakarım oglum benzesin diye çok tatlıydı maaşşallah Allah nazarlardan saklasın:))

çok imrenerek bakarsan benzer dyrlar bende bazen gosteryrm eşime böle tatlı bebişleri benzesn bzmkide dyrm o da sen bana bak bol bol dyr bende yok ben aynaya bakacagm diye taklyrm :66: :52:

canım bende giyiyrdm da braktım şimdi bi iki yere gderken giyyrm rahatsz da etmye başladı hanii..aynı benm boy da 1.62.. sorma ya eşime dyrm ki kuzey guney yönlu genşlyrm valla hale bak dyrm alşcaz galba ne yapalım :27: :37:

Yani şimdi böyleyse 8. 9. aylarda düşünemiyorum kendimi ama sen çok kilo almamıştın son gördüğümde o kadar kötü durmuyodur sende

kızlarr bizim çok uykumuz geldi birazcık uzanıcaz oğluşumla.gece geç yatıyoruz ee zatan saat başıda uyanıyoruz :) sabahda 7.30 da kalkınca dayanamıyoruz.bugün pazarımızda var havada kötü hiç gidesim yok ama gitmemde gerek.
neyse gelince görüşürüz kkıslaarrr :9:

kızlar bugun aksam iş çıkışı 17:30 a doktorda randevumuz var Beray'ımı göreceğim inşallah.bide şu kaşıntılarım azalsa çok rahatsız edici

Back
X